Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Fiat 126p FL "Patriota" by Pawwel92
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
HuBeRt (Dylewo/Ostrołęka)

Future Member
Future Member
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 02 Paź, 11 17:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Naklejkie naklej a na tyle zbuduj pólke na glosniki bo troche starodawnie wygladaja Laughing
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Nie 02 Paź, 11 18:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokładnie to co pisze dynzel22.

Z częściami blacharskimi od EL'a wygląda jak jedna wielka kupa. Aaa, i jeszcze jedno, zerwij tą smołę z szyb.

Member
Member
Pochwał: 2

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 02 Paź, 11 18:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Słuchajcie bo sprawa ma się tak co do tych części od Ela bo ja jak go kupiłem w tamtą sobotę to była goła buda. Orginalnie był on niebieski więc poprzedni wlaściciele zaczęli go malować na biało w efekcie czego nie dokończyli malowania i elementy takie jak klapa tył ,przód i dzwi są poprostu rozbrojone i w podkładzie a że ja miałem niecały tydzień na doprowadzenie go do stanu jezdnego więc z pomalowaniem było baaardzo ciężko więc zostałem zmuszony do założenia właśnie tych elementów od EL'a. Ale spokojnie będą zmieniane na FL'owe Very Happy Tylko po wczorajszym Zlocie wyszła propozycja pozostawienia go w takich barwach jak jest gdyż wczoraj został nagrodzony za wygląd patriotyczny i własnie nie wiem czy go tak zostawić czy nie ? Co o tym myślicie ? Dodam że wszystko będzie malowane od nowa jak coś.. Smile

http://www.terytorium126p.pl/forum/fiat-126p-fl-patriota-by-pawwel92-t7886-100.html
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 02 Paź, 11 18:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie. Porażka to by była.

PostWysłany: Nie 02 Paź, 11 19:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adrian. napisał:
Nie. Porażka to by była.

x2
Powrót do góry
MadMajk (Palowice / Śląskie)

PostWysłany: Nie 02 Paź, 11 22:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adrian. napisał:
Nie. Porażka to by była.

x3 na nie, dziekujemy nie przechodzisz dalej Very Happy
Powrót do góry
Pawwel92 (Dzbenin / Ostrołęka)

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 02 Paź, 11 22:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przegłosowane na nie Very Happy hehe CZyli co proponujecie ? Zostawić białą perłe czy na jakiś inny ? Czerwony ? Mr. Green Mr. Green

http://www.terytorium126p.pl/forum/fiat-126p-fl-patriota-by-pawwel92-t7886-100.html
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 02 Paź, 11 22:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czerwony szybszy
Powrót do góry

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 02 Paź, 11 22:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiadomo Very Happy A może macie jakieś pomysły na połączenie jakiś kolorów ?

Powrót do góry

PostWysłany: Nie 02 Paź, 11 22:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie sie zawsze podoba kombinacja czarny/pomaranczowy ale pomyslow nie mam jak to fajnie polaczyc. Moze przez to ze jestem ze wsi Very Happy
Powrót do góry

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 02 Paź, 11 22:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A co to za różnica czy ze wsi czy nie ?? Ja tam tez ze wsi także wiesz Wink Ale nie no w sumie jakieś połączenie dwóch kolorków wcale złym pomysłem bo może i nie było . Wiadomo wszystko z pomysłem i umiarem Very Happy

Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 03 Paź, 11 6:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Biały ! Cool

PostWysłany: Pon 03 Paź, 11 9:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pawwel92 napisał:
A co to za różnica czy ze wsi czy nie ?? Ja tam tez ze wsi także wiesz Wink Ale nie no w sumie jakieś połączenie dwóch kolorków wcale złym pomysłem bo może i nie było . Wiadomo wszystko z pomysłem i umiarem Very Happy

No wlasnie przez to przytoczylem ta wies inaczej mozna nazwac agro tuning Very Happy
Powrót do góry

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 03 Paź, 11 14:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bedzie wygladal jak prawdziwy malowaniec
Powrót do góry
dynzel22

PostWysłany: Pon 03 Paź, 11 15:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adrian. napisał:
Biały ! Cool

x2
Powrót do góry
Magic (Zelów/Bełchatów)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 03 Paź, 11 16:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adrian. napisał:
Biały ! Cool

x3 Przechodzi pan dalej Very Happy
A nawet malując go na biało nie będzie problemu z wnękami itp rzeczami Smile
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 03 Paź, 11 17:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pomaluj go na kolor rdzy ... zamaskujesz niedoskonalosci Devil
Powrót do góry
Patryk Z (Ostrołęka)

PostWysłany: Pon 03 Paź, 11 18:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czarny Razz
Powrót do góry

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 03 Paź, 11 18:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czerwony odcień Ferrari bedzie super
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 03 Paź, 11 18:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

HuBeRt napisał:
czerwony odcień Ferrari bedzie super

Ciężko zastosować interpunkcję ? Czytając Twoje posty mam wrażenie że chodzisz do podstawówki Laughing .

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 03 Paź, 11 18:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

biała perła z gamy audi Very Happy uwielbiam ten kolor, jak bym miał auto całe lakierować to własnie na taki kolor Very Happy

Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 03 Paź, 11 20:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bardziej bym się skłaniał w kierunku bianco corfu [chyba dobrze napisałem] z palety fiata

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
metaltymek (Kady)

PostWysłany: Pon 03 Paź, 11 23:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o własnie, jak kobiety znają nazwy różnych odcieni kolorów, to męskim odpowiednikiem jest wymiana kolorów z palet lakierów - kochanie, co myślisz o pomalowaniu ścian w kolorze rosso scuro z palety fiata Very Happy

Powrót do góry
Saint_Lilith (Łódź)

PostWysłany: Wto 04 Paź, 11 15:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I naprawdę myślicie, że tych nazw nie znamy? Laughing Chociaż jak zaczynacie podawać cyferki robi się gorzej... Rotfl

Ja powiem tak: każdy kolor, byle nie obecny Razz

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 04 Paź, 11 17:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kremowy i chromy bylo by moze ladnie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 5 z 6

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński