Hej,
kwestia którą chcę tutaj poruszyć dotyczy zestawu montażowego szyb bocznych do fiacika 126p. Otóż, niedawno zadobyłem taki zestaw. Z instrukcjami i wszystkim co niezbędne.
Ulotka z gwarancją:
Instrukcja:
Niestety jednak w zestawie nie znalazłem dwóch nakładek uszczelki, oraz okazało się że jedna szyba nie jest od kompletu (inny rocznik) (ehhh, tak to jest jak się kupuje wysyłkowo).
Teraz mam pierwsze pytanie: gdzie mogę znaleźć takie nakładki na uszczelki (foto znalezione w internecie)
I pyt.2 : Czy może ktoś posiada lewą, uchylną szybę w stanie magazynowym o oznaczeniu BESPO "9 F 1" ? Chciał bym mieć na aucie wszystkie szyby w roczniku.
Planuje zmontować taki zestawik u siebie w maluszku, ale zrobię to tylko jeżeli będę miał cały komplet elementów i jednorodny rocznik szyb taki jak na pozostałych szybach w aucie.
A i jeszcze... czy zamontowanie takich szyb nie spowoduje korozji jak na fotkach poniżej ?
Czy montaż tych szyb jest w ogóle opłacalny ? Jakieś porady ?
Czy da się jakoś zabezpieczyć karoserie (ew połączenie uszczelki) przed tym zjawiskiem ?
Pozdrawiam,
Artur

Szyby uchylne (+spis rzeczy) - potrzebne części
Started By
Zakapior_PL
, 05 cze 2017 14:26
Brak odpowiedzi na ten temat
Napisany 05 czerwca 2017 - 14:26
Similar Topics
Temat | Forum | Rozpoczęty przez | Statystyki | Informacje o ostatnim poście | |
---|---|---|---|---|---|
Części do malucha |
Usługi | Tunio |
|
![]()
|
|
Posiadam części do 126p Wyprzedaż magazynu ! |
Usługi | Piotr FOKUS |
|
![]()
|