Niektóre fotki mają prawdziwy klimat Zazdrość straszna rzecz, ale tego wyjazdu na zlot to chyba mogę Wam pozazdrościć
Fajna jest ta na autostradzie, Maluchy w towarzystwie TGA
Fotka Bartonga też jest świetna _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img]
Ogólnie akcje były bardzo ciekawe, Zvolen to jedna wielka atrakcja, po drodze bym stracił życie rozjechany przez 18 kołowe Renault Magnum, w aucie miałem powódź po obfitych opadach jakie były od katowic, poznałem parę nowych osób z tego forum i z innych, także z innych krajów, spotkałem się ze znajomymi, których już znam osobiście z różnych for, troche człowiek alko wypił i na loterii dosyć ciekawą wygraną dostałem
bartonq Sciagnolem fotki i naprawde wypass widze ze milo bylo jakis grill tez widzialem ogolnie impreza z tego co slyszalem i widze byla na wypasiie tylko autek cos malo albo mi sie wydaje ile tak moglo byc na oko?
Fotki i opowieści Scorpiona naprawde super. Szkoda ze nie dostałem urlopu i nie pojechałem ze Scorpionem. Na ogolnopolski jedziemy raczej juz razem w dwa malce. Najbardziej mi sie podoba wygrana pamiątka jaką przywiózł Scorpion - AGD (odkurzacz domowy)
Widze ze nermak pokazał wam nasze strony szkoda ze ja tez nie pojechałem ale ciagle buduje moja 900.
Medyk mijałem cie w przynajmniej tak mi sie zdaje ze to ty jechałes swoim niebieskim malcem ja mykałem w czwartek chyba w strone Żywca od Korbielowa a ty chyba do ale nie jestem pewien. Mam nadzieje panowie ze spotkamy sie tam za rok myle ze bede miał swoje autka sprawne.
Pozdrawiam
Wyjazd do Zvolenia uważam za bardzo udany pomimo, że wracałem przez dwa dni, kiedy to dwukrotnie prawie całkowicie straciłem hamulce i zatarłem łożysko. W obie strony nastukałem dokładnie 1980 km.
Pozdrowienia dla: M.a.x.xa, Kapsla, Animavillisa i Oli, CiNkA i Ani, Romiego "GŻ" i Ani oraz Iwony i SeBcYka, u którego mogliśmy się zdrzemnąć w takim towarzystwie nie można było się nudzić.
Trzeba tam koniecznie pojechać by zobaczyć to na własne oczy. Już czekam na Zvolen 2009 _________________ Terytorium126p Member - TRÓJMIASTO
Wysłany: Sro 11 Lip, 07 7:28 Temat postu: po zlocie
Macie rację, było super! Ja zawsze mówię Ludevitowi: Są zloty maluchów i jest Zvoleń!! Nie chcę was dołować ale z perspektywy bycia już na pięciu Zvoleniach muszę stwierdzić, że były wcześniej przynajmniej dwa lub trzy lepsze. Żeby nie być gołosłownym to tylko rzucę kilkoma hasłami: OSTRA LUKA, wymiana sprzęgła na wyścigi, bieganie z maluchem na wyścigi itp.
pozdro
Czas na mala fotorelacje ode mnie
godz. 19:30 chwile potem ruszylismy, auto zagadalo o 19
godz. 01:10 zostalismy powitani tradycyjnym polskim drinkiem
po dosc krotkiej nocy zauwazylem ze horhe nie jest jedynym czarnym fiacikiem, a zeby nie bylo watpliwosci ktory jest moj to zrobilem sobie przy nim fotke
a ze trzeba bylo sie troche odroznic, wdrozylismy akcje "burza na morzu":
marchewkowe pole...
w nocy mozna bylo pojezdzic na skuterze
sobota godz 9:30 jedziemy na lotnisko:
To wbrew pozorom nie sa kadry z filmu, ale jak dla mnie najlepsze foto
juz na miejscu. widoczne autka to druga polowa stawki.
suwalszczanski mis polarny:
kilkoro uczestnikow...
polatalismy nawet na szybowcu (to taki samolot bez silnika)
wiejski tuning?
LOOZ
jedna z konkurencji byla jazda po torze, na takiej hayabusie
marta tez jezdzila
pod firma proma byl slalom miedzy pudelkami... nie poszlo mi najlepiej
potem czas na probe sportowa. Tutaj tez sie popisalem... najpierw omijalem opony ze zlej strony, a potem zapomnialem ze mam sie zatrzymac, wysiasc z auta i samemu wylaczyc stoper. Zawrocilem i podjechalem do sedziego i wylaczylem go z samochodu
pterock, chłopie, wstaw miniaturki albo linki do zdjęć, bo to się będzie otwierało pół godziny... _________________ [img]http://img138.imageshack.us/img138/7055/126bb.gif[img]