Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Zvolen, VI Międzynarodowy Zlot 126p, MWM 2007
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 09 Lip, 07 22:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niektóre fotki mają prawdziwy klimat Smile Zazdrość straszna rzecz, ale tego wyjazdu na zlot to chyba mogę Wam pozazdrościć Wink

Fajna jest ta na autostradzie, Maluchy w towarzystwie TGA Twisted Evil
Fotka Bartonga też jest świetna Wink

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 09 Lip, 07 23:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ogólnie akcje były bardzo ciekawe, Zvolen to jedna wielka atrakcja, po drodze bym stracił życie rozjechany przez 18 kołowe Renault Magnum, w aucie miałem powódź po obfitych opadach jakie były od katowic, poznałem parę nowych osób z tego forum i z innych, także z innych krajów, spotkałem się ze znajomymi, których już znam osobiście z różnych for, troche człowiek alko wypił i na loterii dosyć ciekawą wygraną dostałem Very Happy
Powrót do góry
Scorpion (Gdynia)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 10 Lip, 07 0:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

10.07.2007 godz. 1:30 Arrow dotarłem do domu (Gdynia) Mr. Green

więcej napisze dziś wieczorem Very Happy

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 10 Lip, 07 1:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bartonq Sciagnolem fotki i naprawde wypass Very Happy widze ze milo bylo jakis grill tez widzialem ogolnie impreza z tego co slyszalem i widze byla na wypasiie tylko autek cos malo albo mi sie wydaje Wink ile tak moglo byc na oko? Smile
Powrót do góry
pterock (Kraków)

PostWysłany: Wto 10 Lip, 07 9:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja na lotnisku naliczylem 160 ale podejrzewam ze ok 10 moglo sie wtedy juz zmyc.
Powrót do góry
KuLaPL (Czeladź)

PostWysłany: Wto 10 Lip, 07 9:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

FOTKY dla forum
okroilem i zostalo 63mb
Powrót do góry
grajek666 (Gdynia)

PostWysłany: Wto 10 Lip, 07 9:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fotki i opowieści Scorpiona naprawde super. Szkoda ze nie dostałem urlopu i nie pojechałem ze Scorpionem. Na ogolnopolski jedziemy raczej juz razem w dwa malce. Najbardziej mi sie podoba wygrana pamiątka jaką przywiózł Scorpion - AGD (odkurzacz domowy) Very Happy
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 10 Lip, 07 10:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak ktoś ma fotki może mi podesłać to wrzucę na forum do posta w formie galerii. Codziennie będą dochodziły nowe fotki.

Wieczorem zapodam jakąś relację. Film mam już na dysku Smile

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Wto 10 Lip, 07 17:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

takie są efekty nudy Laughing

PostWysłany: Wto 10 Lip, 07 21:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widze ze nermak pokazał wam nasze strony Very Happy szkoda ze ja tez nie pojechałem ale ciagle buduje moja 900.

Medyk mijałem cie w przynajmniej tak mi sie zdaje ze to ty jechałes swoim niebieskim malcem ja mykałem w czwartek chyba w strone Żywca od Korbielowa a ty chyba do ale nie jestem pewien. Mam nadzieje panowie ze spotkamy sie tam za rok myle ze bede miał swoje autka sprawne.
Pozdrawiam Very Happy
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

PostWysłany: Wto 10 Lip, 07 21:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skamils napisał:
za rok

chyba za dwa lata Wink
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 10 Lip, 07 22:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skamils napisał:
Widze ze nermak pokazał wam nasze strony Very Happy szkoda ze ja tez nie pojechałem ale ciagle buduje moja 900.
Przy takich górkach trzeba mieć SWAPa Smile

>>> Fotki CiNkA <<<

Spotkanie w Łodzi, przystanek u Nitro

Dojazd do Nermacka (Żywiec, ~17:00)

Dojazd do Zvolenia, kemping

Lotnisko

Gorące żródła na słowacji

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Wto 31 Lip, 07 20:12, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Scorpion (Gdynia)
Prezes oddziału
Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 10 Lip, 07 23:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wyjazd do Zvolenia uważam za bardzo udany pomimo, że wracałem przez dwa dni, kiedy to dwukrotnie prawie całkowicie straciłem hamulce i zatarłem łożysko. W obie strony nastukałem dokładnie 1980 km.
Pozdrowienia dla: M.a.x.xa, Kapsla, Animavillisa i Oli, CiNkA i Ani, Romiego "GŻ" i Ani oraz Iwony i SeBcYka, u którego mogliśmy się zdrzemnąć Very Happy w takim towarzystwie nie można było się nudzić.

Trzeba tam koniecznie pojechać by zobaczyć to na własne oczy. Już czekam na Zvolen 2009 Cool

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Wto 10 Lip, 07 23:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie Ty jeden czekasz. Moje stanowisko co do jakichkolwiek relacji są takie:

Tego się NIE DA opisać słowami, tego się NIE DA wyrazić fotografiami. Tam trzeba być, trzeba to przeżyć! Wyjazd niesamowity!
Powrót do góry
Medyk (ETM)

PostWysłany: Wto 10 Lip, 07 23:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli o mnie chodzi to nie mam niebieskiego, tylko seledynowego malucha i w czwartek jechałem przez żywiec w kolumnie kilku maluchów.
Powrót do góry
Piter126p (EL)

Member
Member
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 11 Lip, 07 5:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mnie moze w koncu uda sie dotrzec do zvolenia w 2009 roku.A w przyszlym roku czechy Wink
trzeba nadrobic zaleglosci
Powrót do góry
krajo (Kraków)

PostWysłany: Sro 11 Lip, 07 7:28    Temat postu: po zlocie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Macie rację, było super! Ja zawsze mówię Ludevitowi: Są zloty maluchów i jest Zvoleń!! Nie chcę was dołować ale z perspektywy bycia już na pięciu Zvoleniach muszę stwierdzić, że były wcześniej przynajmniej dwa lub trzy lepsze. Żeby nie być gołosłownym to tylko rzucę kilkoma hasłami: OSTRA LUKA, wymiana sprzęgła na wyścigi, bieganie z maluchem na wyścigi itp.
pozdro
Powrót do góry
kapsel

PostWysłany: Sro 11 Lip, 07 9:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chłopaki, może wybierzemy się na gorące źródła jeszcze raz? Devil
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 11 Lip, 07 14:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

krajo napisał:
Nie chcę was dołować ale z perspektywy bycia już na pięciu Zvoleniach muszę stwierdzić, że były wcześniej przynajmniej dwa lub trzy lepsze
Ja najbardziej pamiętam ten pierewszy, 2004. Podobno w 2003 było jeszcze fajniej...

Cytat:
Chłopaki, może wybierzemy się na gorące źródła jeszcze raz?
No ja jestem za, może jakaś wycieczka po oddziałach czy coś...
Myślę że za rok zostają czechy na 100% nobo gdzie indziej...

PostWysłany: Sro 11 Lip, 07 16:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czas na mala fotorelacje ode mnie Smile
godz. 19:30 chwile potem ruszylismy, auto zagadalo o 19 Smile

godz. 01:10 zostalismy powitani tradycyjnym polskim drinkiem Very Happy

po dosc krotkiej nocy zauwazylem ze horhe nie jest jedynym czarnym fiacikiem, a zeby nie bylo watpliwosci ktory jest moj to zrobilem sobie przy nim fotke Smile

a ze trzeba bylo sie troche odroznic, wdrozylismy akcje "burza na morzu":

marchewkowe pole... Very Happy

w nocy mozna bylo pojezdzic na skuterze Razz

sobota godz 9:30 jedziemy na lotnisko:

To wbrew pozorom nie sa kadry z filmu, ale jak dla mnie najlepsze foto Smile

juz na miejscu. widoczne autka to druga polowa stawki.

suwalszczanski mis polarny:

kilkoro uczestnikow...

polatalismy nawet na szybowcu (to taki samolot bez silnika) Smile

wiejski tuning?

LOOZ Very Happy

jedna z konkurencji byla jazda po torze, na takiej hayabusie Smile

marta tez jezdzila Smile

pod firma proma byl slalom miedzy pudelkami... nie poszlo mi najlepiej Razz

potem czas na probe sportowa. Tutaj tez sie popisalem... Very Happy najpierw omijalem opony ze zlej strony, a potem zapomnialem ze mam sie zatrzymac, wysiasc z auta i samemu wylaczyc stoper. Zawrocilem i podjechalem do sedziego i wylaczylem go z samochodu Smile

wieczorem pobijalismy pewien rekord...

powrot:

zdjecia cykala ta pani obok ktorej siedze Smile
Powrót do góry
kapsel

PostWysłany: Sro 11 Lip, 07 17:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pterock, chłopie, wstaw miniaturki albo linki do zdjęć, bo to się będzie otwierało pół godziny...

PostWysłany: Sro 11 Lip, 07 17:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

teraz to mi sie juz nie chce przerabiac Razz
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 11 Lip, 07 18:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mogą być, ważne że nie 1600x1200 po 0,7MB Smile

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sro 11 Lip, 07 20:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kapsel nie kazdy narzeka mi sie otwierało nie dłuzej niz 30 sec Very HappyVery Happy
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 11 Lip, 07 21:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dla nie wtajemniczanych, ten kolej w bagażniku mieścił się tam przy zamkniętej klapie!

Powiem wam 1 prawdę, kiedy by się nie pojechało do Zvolenia to zawsze Denior i/lub Krajo coś wygrywają!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 2 z 8

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński