Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Zvolen, VI Międzynarodowy Zlot 126p, MWM 2007
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 12

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 28 Gru, 08 2:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie sądzę aby był film z ZV2007 - nie brandzlujcie się. 95% z Was jest młodszych niż Maxx - Marcin. Marcin ma 1001 DOROSŁYCH spraw, znacznie ważniejsych niż gapienie się w net, czy kompa dla stworzenia filmu !!

Będzie film - to będzie i możecie być szczęśliwi... nie będzie - to znaczy, że były ważniejsze sprawy i tyle !
Site Admin
Member
Member
Moderator
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sob 03 Sty, 09 16:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To jest właśnie sedno sprawy, nadmiar ważniejszych spraw. Obiecałem sobie że jak zmienie kompa (mailem zmienić w styczniu, ale niestety finansowo stoje za słabo), zainstalowac sobie 64bitowego XP, na nim postawić Premiera CS4 i w ramach testów coś zmontować...
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 03 Sty, 09 16:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ile w ogóle zajmują te materiały na film?

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Nie 04 Sty, 09 3:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja to rozumiem i wierzę że jest to ogrom pracy - film ze Zvolenia 2005 miażdży i jest moim zdaniem kapitalny - jeśli film z 2007 będzie w połowie tak dobry, będę usatysfakcjonowany.

Chodzi mi głównie o brak informacji o postępie, a raczej jego braku. Moja niepokorna i ciekawska dusza chciała by raz na 3-4m zobaczyć post, w którym było by chociaż zapewnienie o początku prac, a raczej przymierzaniu się do niego.
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 05 Sty, 09 2:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proponowałbym, żeby film ze ZVOLENIA 2009 montował kto inny, bo to nie ma sensu Rolling Eyes

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 06 Sty, 09 0:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Taki mialy OT:
Maxx ojszczyj XP64, Vista64 będzie znacznie wydajniejsza, sprawdzałem u siebie, obróbka 2Gigowego pliku .psb (bardzo duży plik.psd Photoshop'a) z 14 sporymi warstwami Razz u mnie trwała o niebo krócej na Viście64 niż na XP64, większość rzeczy które sprawdzałem dzieją się lepiej na Viście, także rendering 3d, Vista lepiej zarzaądza procesorami wielowątkowymi, mimo że jej cała otoczka sprawia troche problemów, a ostatecznie radził bym poczekać na Windows7, przetstowałem u siebie betę i pop..a az miło, to taka mocno usprawniona Vista która pozbyła się wszelkich pozostałości XP, pracuje zaskakująco szybko, po instalacji na laptopie Dell Inspiron 1501 (Sepnron 2GHz, 1GB RAM) pracuje jak XP, a moja aktualna stacja robocza w domu to: Intel Q6600, 4GB OZC Reaper, ATi Radeon HD4850 512MB.

EOT
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

PostWysłany: Wto 06 Sty, 09 0:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Madd napisał:
Proponowałbym, żeby film ze ZVOLENIA 2009 montował kto inny, bo to nie ma sensu Rolling Eyes

PostWysłany: Wto 06 Sty, 09 0:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Madd napisał:

Moim zdaniem niech po prostu zrobi to osoba która zagwarantuje że maxymalnie 1miech przed ZVOLENIEM 2009 film ujrzy światło dzienne, a po obejrzeniu wiara dopisze na pewno do zoba na Zvoleniu PAMIĘTAJCIE ZVOLEN RULEZZ!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
sebcyc (era)

PostWysłany: Sro 07 Sty, 09 14:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja tam wole poczekać ale wiem że filmik będzie fajnie zrobiony

zapraszam na www.budowaswapow.com
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 17 Sty, 09 17:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ma ktoś może więcej zdjęć tego malucha cabrio z klapą od Bisa, chyba to jest wersja POP? Jeśli ma ktoś ma i byłbym miły udostępnić będę wdzięczny (karol13@terytorium126p.pl) [bo w Poznaniu są pewne plany z nią ale na razie szczegółów nie zdradzę Wink )

dzięki
Powrót do góry
Fifi (Bydgoszcz)

PostWysłany: Sob 17 Sty, 09 17:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

karol S. 126wlkp napisał:
malucha cabrio z klapą od Bisa, chyba to jest wersja POP

którego ?? Matuski czy tego niemca ??

Mały Fan Klub Zaprasza
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 17 Sty, 09 17:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fifi jakby dało radę jednego i drugiego

dzięki Wink
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Nie 15 Lut, 09 22:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Madd napisał:
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

Pochwał: 5

PostWysłany: Nie 13 Wrz, 09 20:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Odkop...

Że tak nieśmiało zapytam: dzieje się coś z filmem ze Zvolenia Question Question Embarassed

Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Sro 16 Wrz, 09 1:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wyspa skarbów,jakby tam cyganów nie było Mr. Green Devil
Wolf nic nie będzie Laughing

PostWysłany: Sro 16 Wrz, 09 23:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak samo jak z poznania Wink

Mały Fan Klub Zaprasza
Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 18 Wrz, 09 0:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fifi napisał:
tak samo jak z poznania

i z Wrocławia Ekhm...

Bo prawdziwych Cyganow juz nie ma...........bo na funty sie połaszczyli Smile
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

PostWysłany: Pią 18 Wrz, 09 1:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MOJE POSTY Z TEGO TEMATU ZOSTAŁY USUNIĘTE - odpowiedz popierdolu dlaczego?!

PostWysłany: Sob 19 Wrz, 09 12:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. mam prośbe że możesz w jakiś sposób udostępnić ludziom zainteresowanym nawet surowy materiał ???

Mały Fan Klub Zaprasza
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Sob 19 Wrz, 09 14:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fifi teraz to gościa na forum znowu nie będzie do następnego ogólnopolskiego.
Jak coś się dzieje to wyłania łeb z nory i wtedy "łojej co się dzieje na moim supeł fołum??"

PostWysłany: Sob 19 Wrz, 09 15:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha Laughing

Mały Fan Klub Zaprasza
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 20 Wrz, 09 21:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Christmas Special Wink

Link

Powrót do góry
Stasiu126p (kowal)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 10

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 27 Gru, 09 15:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i długo długo oczekiwany filmik ale jest Very Happy
chociaz te 9.40 min Razz

Urwis project Swap 903 Evolution one in progress x)
Powrót do góry
Fifi (Bydgoszcz)

PostWysłany: Nie 27 Gru, 09 16:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

max wybacz ale jak na twoje możliwości to ziewałem

Mały Fan Klub Zaprasza
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Nie 27 Gru, 09 20:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

yyy, więc albo zabrakło pomysłów na złożenie filmu, albo to był strasznie nudny zlot.
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 6 z 7

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński