Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
zmontowanie tuby
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
Tesqs (Poznań)

PostWysłany: Sob 10 Sty, 09 10:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sebus napisał:
Apropo budowania skrzynki basowej to też mam zamiar to zrobić i znalazłem taka stronę http://www.rockfordfosgate.com/rftech/box_wizard.asp. Generalnie moc i wielkość głośnika dobiera się do pojemności skrzynki basowej.
piter19850207Dzięki za narysowanie tej skrzynki Smile Bardzo mi się przyda w robieniu obudowy:)

Sory ale się nie zgodzę Razz To pojemność skrzyni dobierasz do mocy i wielkości głośnika Smile
Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 10 Sty, 09 11:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u mnie wyszło, półka coś około 16 litrów, i wsadziłem tam 2x13cm głośniki midbasowe plus 2x5cm tweetery, jest spoko jakość i moc basu, a jak chcesz większy bass to daj jakieś 16cm wooferki Very Happy

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
sebus (Gdynia)

PostWysłany: Sob 10 Sty, 09 15:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tesqs napisał:
sebus napisał:
Apropo budowania skrzynki basowej to też mam zamiar to zrobić i znalazłem taka stronę http://www.rockfordfosgate.com/rftech/box_wizard.asp. Generalnie moc i wielkość głośnika dobiera się do pojemności skrzynki basowej.
piter19850207Dzięki za narysowanie tej skrzynki Smile Bardzo mi się przyda w robieniu obudowy:)

Sory ale się nie zgodzę Razz To pojemność skrzyni dobierasz do mocy i wielkości głośnika Smile

No niby tak, ale jeżeli masz ograniczone możliwości jeżeli chodzi o pojemność to robisz na odwrót Razz
Powrót do góry
Tesqs (Poznań)

PostWysłany: Sob 10 Sty, 09 18:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobra jest Smile nie bede sie z Toba klucil, ty wiesz lepiej Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński