Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Zlot na Słowacji, Zvoleń MWM 26-28 czerwca 2009 - ODWOLANY
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
Lewy_ (Tczew)

PostWysłany: Czw 09 Kwi, 09 9:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tam kolesia nie znam także sie nie czepiajcie, dla mnie to tam użytkownik forum jak każy inny

---------OooO---------

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/23522
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 09 Kwi, 09 10:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przynajmniej ta wiadomość rozwiała moją niepewność - pojadę czy nie i skąd wezmę fundusze... Niemniej jednak szkoda... Sad Przynajmniej dobra porcja fot i filmików by była...

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 09 Kwi, 09 16:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaszlak_maniak napisał:
ta wiadomość rozwiała moją niepewność - pojadę czy nie i skąd wezmę fundusze

no właśnie miałem ten sam dylemat, a teraz już po problemie, nie będzie i wiadomo, że nie pojadę, szkoda no, ale cóż - będzie więcej czasu do wyszykowania się na przyszły rok

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 16 Kwi, 09 22:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi pierwszy raz nie chciało się za bardzo jechać, nie wiem czy to już starość czy natłok pracy, nawet nie wiedziałem co ja ludziom powiem jak wyjdzie że mi się nie chce, a tu proszę problem sam się rozwiązał Smile
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński