Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Zlot - Czechy, Bunkov, 3 - 6 czerwca 2011
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
Pat (Přerov - Czechy)

PostWysłany: Pią 25 Mar, 11 14:33    Temat postu: Zlot - Czechy, Bunkov, 3 - 6 czerwca 2011 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ZAPROSZENIE NA VIII. MIĘDZYNARODOWY ZLOT FIATÓW 126

W dniach od 3 do 5 czerwca 2011 odbędzie się 8. Międzynarodowy zlot właścicieli samochodów Fiat 126 w autokempingu Buňkov u miasta Přelouč, który organizuje ekipa „Spolek majitelů Fiat v Pardubicích". Zlot odbędzie się w tym samym miejscu co zeszłego roku i dwa lata temu.
Dla uczestników zlotu jest przygotowany bardzo ładny sobotni program rozpoczynający sie jazdą do miasta Přelouč i potem jazdą orientacyjną po okolicy. Po południu będzie na programie jazda zręcznościowa i pokaz strażaków podczas uwolnienia ludzi z wraku samochodu. I tym razem nie zapomnimy o najmłodszych uczestnikach. Poszczególne kluby lub grupy prosimy o zorganizowanie 6 osobowej drużyny (3 + 3). Po południu będzie organizowana giełda, na której będzie można kupić lub sprzedać części do Malucha. Jeżeli macie coś do sprzedania to przywieżcie to z sobą. W podwieczór będą przekazywane nagrody. Na zlot zapraszani są wszyscy właściciele i fani tego samochodu. Zakwaterowanie sobie organizuje każdy sam a kontakty można znaleźć poniżej.

Program zlotu – Buňkov 2011
Piątek 3.6.2011 od godz. 12 przyjazd uczestników i ich rejestracja (oczywiście możecie też przyjechać wcześniej)

Sobota 4.6.2011
7:00 > 8:00 rejestracja
8:30 uroczyste rozpoczęcie zlotu
8:45 przejazd przez miasto Přelouč i powrót do kempingu
9:30 start jazdy orientacyjnej
do 13:15 przyjazd ostatniego uczestnika jazdy orientacyjnej
od 14:15 konkursy w kempingu
18:30 uroczyste ogłoszenie wyników konkursów i potańcówka

Niedziela 5.6.2011 Wyjazd uczestników, pożegnanie, zbiorowy płacz i koniec zlotu

Zjeść można na miejscu w restauracji, ugotować se coś przy ognisku lub wprosić się do sąsiada. Supermakety znajdują się około 4 km od kempingu w mieście Přelouč.

Kontakt na autokemping Buňkov
AUTOKEMP BUŇKOV s.r.o.
Ke Hřišti 251
BŘEHY
535 01 PŘELOUČ

strony: www.bunkov.cz/web
strony w jezyku czeskim, angielskim i niemieckim
GPS Loc: 50°3'16.24"N, 15°35'9.637"E
e-mail: kemp@bunkov.cz
Tel. fax.: 00420 466 953 780
kom.: 00420 776 308 951
osoba: pani Špinková [wym. śpinkowa]

W wypadku zakwaterowania pod namiotem, nie trzeba rezerwacji.

Wpisowe: 250 CZK (+- 40 zł) / samochód

Pytania dotyczące zlotu kierować na mnie, czyli Patryk (na forum jako Papick). Jeżeli chodzi o pytania o kemping to wiem tyle ile przeczytam na ich stronach, więc co na nich nie ma, to ani ja nie powiem.

e-mail: pacio.krawiec@seznam.cz
tel: 00420 775 155 772
GG 4507461 - ale lepiej piszczcie na e-mail

Całe zaproszenie mam też w PDF-ie, wraz z mapą, więc jeżeli ktoś chce mieć wszystko ładnie napisane w kolorze, piszczie na mój mail.
Powrót do góry
itchy (Brześce)

PostWysłany: Sob 26 Mar, 11 14:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wysłałem potwierdzenie e-mailem.
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 29 Mar, 11 20:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dodane do kalendarium

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 12 Kwi, 11 16:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kto jedzie ?? Bo ja jade ;]

PostWysłany: Czw 14 Kwi, 11 10:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z Warszawy jedzie koło 10- 12 maluchów.

Member
Member
Organizator Manu'12

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 17 Kwi, 11 12:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tylko by się gdzieś zgrupować w trasie ...

PostWysłany: Nie 17 Kwi, 11 19:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Koniecznie...
Powrót do góry
Adam (Pabianice)

Member
Member
Organizator Manu'12

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 18 Kwi, 11 18:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moze Kłodzko pod granicą ??

PostWysłany: Wto 19 Kwi, 11 8:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na pierwszej stronie czeskiego klubu poniżej i pod tą datą można znależć zaproszenie w języku polskim. Jest to prawie to samo co w temacie, ale ładniej zformatowane i włącznie z mapą.

http://spolekfiat126.wz.cz/stranky.php?akce=1

Červen - 3. - 5.června 2011
Powrót do góry
poziomek (Warszawa - Ursynów)

PostWysłany: Wto 19 Kwi, 11 9:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kłodzko może być, dobry pomysł, ale ja w wawie mam start, więc jak ktoś chce wcześniej dołączyć to czekam na propozycje, jeśli natomiast jedzie po trasie jakaś grupa to ja chętnie dołączę.
Powrót do góry
itchy (Brześce)

PostWysłany: Wto 19 Kwi, 11 9:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z warszawy tak jak wcześniej zaznaczyłem jedzie spora grupa maluchów. Niedługo wystartuje strona wyjazdu z trasą, planem wyjazdu, ciekawymi miejscami po drodze, planem osobowym. etc.

Dam znać jak odpalimy!!!

PostWysłany: Czw 21 Kwi, 11 20:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak coś to jestem z Kudowy Zdrój więc do granicy z Czechami mam jakieś 5 km Smile myśle że się wybiorę ale czas pokaże. Jak coś to zapraszam do jazdy przez moje miasto to zabrałbym się z Wami bo w grupie raźniej Smile

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=210548386373881670573.0004a17fc95d5537b78aa

ode mnie z chaty do Buńkova Smile daleka droga Very Happy
Powrót do góry
Pat (Přerov - Czechy)

PostWysłany: Sob 30 Kwi, 11 14:39    Temat postu: Chatki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ci co zamawiali sobie chatkę w Bunkovie, to niech to zatwierdzą lub może lepiej jeszcze raz zkontaktują się z recepcję kempingu, bo dostałem informację od organizatorów zlotu, że coś jest nie tak i jeżeli nie będzie to zatwierdzone, to wtedy kempink chatki przepuści i zostawi komu innemu. Więc zrobcie to jak najszybciej, by potem na miejscu nie było z tym problemów, bo wtedy to już będzie za późno.
Powrót do góry
itchy (Brześce)

PostWysłany: Czw 19 Maj, 11 12:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1. Itchy (czwartek wieczór) z Góry Kalwarii
2. Pal*** (czwartek wieczór) z Góry Kalwarii
3. Sen*** (czwartek wieczór) z Góry Kalwarii
4. Cab*** -poszukiwany kierowca -ciągle.
5. Ker*** (czwartek wieczór) z Góry Kalwarii
6. Żur*** (czwartek południe) - z Warszawy
7. Rek***- (piątek po 17) z Wrocławia
8. poz*** (czwartek wieczór) z wawy - Mszczonów
9.Tom*** (czwartek wieczór) z Góry Kalwarii
10.stas*** (piątek wieczór) Wolsztyn

Tak wygląda lista startowa z eskadry126p, jeśli ktoś chce się dołączyć to zapraszamy.

Kod:
jakby co to kontakt ze mną 602 254 800

Ostatnio zmieniony przez itchy dnia Pią 27 Maj, 11 14:58, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Pat (Přerov - Czechy)

PostWysłany: Pią 27 Maj, 11 11:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziś jest właśnie tydzień do zlotu. Ile samochodów można się spodziewać z Polski?
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 16 Cze, 11 18:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Był jakiś skorpion? chodzi mi o klubowiczów.
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 16 Cze, 11 22:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba był adaś z łodzi

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 17 Cze, 11 7:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak był Adaś to niech napisze jak mu smakowało Czeskie piwko Very Happy
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 17 Cze, 11 7:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ze tak sie wtrynie: czeskie piwo bardzo dobre jest Mr. Green od paru lat jezdze co jakis czas do Czech po skrzynke Zlotego Bazanta Mr. Green a ze mam moze 10km do granicy to zaden problem skoczyc.

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 17 Cze, 11 10:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a bedizesz na zlocie w miescie moherow swoim batmobilem?
Powrót do góry

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 17 Cze, 11 10:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chyba Ci sie nazwa miasta pomylila bo jej w googlach znalezsc nie moge. Wszystko zalezy kiedy i jak daleko ode mnie.

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 17 Cze, 11 20:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Harnas chodzi o torun Wink o ogólnopolski Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 17 Cze, 11 22:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokladnie Stasiu ma racje Mr. Green Mr. Green
Powrót do góry

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 20 Cze, 11 9:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ups Confused

nie, to na pewno mnie nie bedzie.

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 1:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szkoda to bym zlozyl zlecenia na browarki Wink Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński