Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Zielony elegant
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Radnaro (Łódź)

PostWysłany: Nie 25 Gru, 11 11:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może szukał nim Pacanowa Smile

W sumie to zrobić w malcu konkretniejszy remont niejest jakiś straszny, teoretycznie dałoby rade.....ale jak bez remontów to już omg....ktoś naprawde musiał w fabryce więcej posiedzieć przy montażu XD
Powrót do góry
Magic (Zelów/Bełchatów)

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 25 Gru, 11 11:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Remont w malcu nie jest taki kosztowny Smile W zależności oczywiście co się skończyło Smile Ale pierscienie, panewki, rozrząd i takie duperele w 200-250 sie da zmieścić Smile
Powrót do góry
Jackob (Ostrowiec Świętokrzyski)

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 25 Gru, 11 12:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rób auto to sie spota zrobi Wink
Powrót do góry
Rafi (Ełk)

PostWysłany: Nie 25 Gru, 11 12:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i fajnie maluszek uratowany , a to mój na profilu , moje wykonanie Very Happy
Powrót do góry
fiat126pknightrider (Kielce)

PostWysłany: Nie 25 Gru, 11 13:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rafi napisał:
no i fajnie maluszek uratowany , a to mój na profilu , moje wykonanie Very Happy

Jak robiłeś ten zderzak, a maluszek ładny. Zastanawiam się nad remontem, ale narazie dobrze chodzi to chyba nie będe robił, a jak się uzbiera trochę kasy to się wstawi 1.2mpi.
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Nie 25 Gru, 11 13:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bałbym się w nim mieć 1,2. Za bardzo go ruda je.

PostWysłany: Nie 25 Gru, 11 15:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajny bobek... Mam małe pytanie jak zrobiłes takie zegary??
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 25 Gru, 11 16:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adrian. napisał:
Bałbym się w nim mieć 1,2. Za bardzo go ruda je.

Ruda go jadła, ale nie zjadła, a już jest wszystko pospawane, wspawa się wzmocnienia i będzie ok. Spójrz na przebieg i do tego nie był garażowany, a jak wyjmowałem dywaniki to maty wygłuszające były całe mokre. Teraz nie ma wogóle rdzy, wszystko zakonserwowane. Właściwie to podłoga była tragedia, przez tą wodę w matach, reszta była ok, nawet progi są zdrowe.
Zegary są zrobione na diodach.
Powrót do góry
Adas 126pp

PostWysłany: Pon 26 Gru, 11 12:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aha to czyli poprastu zamiast tych zaróweczek kture sa białe zamieniłes na niebieskie diody??
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 26 Gru, 11 12:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie tylko bo wtedy efekt był mizerny, jeszcze wokół licznika umieściłem diody, żeby oświetlenie było równomierne razem około 15 diód.
Powrót do góry
Rafi (Ełk)

PostWysłany: Pon 26 Gru, 11 17:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zderzaki to prosta sprawa , wpadłem na ciekawy pomysł zrobiłem z jednego , dwie dokładki i fajnie pasuje Smile
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 26 Gru, 11 18:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale czym je połączyłeś, żywica i szpachla?
Powrót do góry
zdzich (Świdnik)

PostWysłany: Pon 26 Gru, 11 18:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rafi Boże coś ty zrobił z tego malucha ? Sory za OT.
Powrót do góry
Rafi (Ełk)

PostWysłany: Pon 26 Gru, 11 18:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tylko przykręciłem na śruby i tyle , pytaj jak coś chcesz jeszcze wiedziec , duzo moge ci podpowiedziec Smile
Powrót do góry
zdzich (Świdnik)

PostWysłany: Pon 26 Gru, 11 18:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Te wloty na masce to taki wieś tuning.
Powrót do góry
Rafi (Ełk)

PostWysłany: Pon 26 Gru, 11 18:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiesz każdy robi to co lubi , przynajmniej się wyróżnia
Powrót do góry
Sejek (Łódź)

PostWysłany: Pon 26 Gru, 11 19:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No przeciez chlodne powietrze musi wpadac do bagaznika... masakra Rolling Eyes

Rafi zakladaj temat ze swoim maluchem bo nie bedziemy tu OT robic.
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 19 Lut, 12 1:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fiacik zyskał nowy alarm, z czujnikiem wstrząsowym i ultradźwiękowym, żeby nikt nie ukradł Very Happy
W sobote założyłem CB, antena magnesówka, radio dragon 240n i super cheetah (mam na zmiane), oraz wymieniłem głośniki na nówki, moc 100 wat.
W sobotę skończyłem wyciągać silnik i skrzynie (bez kanału było ciężko, ale coż tata robi remont silnika w ciężarówce i zajął kanał Very Happy)

Powrót do góry
Mateusz9510

PostWysłany: Nie 26 Lut, 12 18:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajniutki maluszek Mr. Green
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 13 Mar, 12 21:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowa skrzynia, zakładam jak się ociepli bo chcę pomalować komorę silnika, pozatym pospawałem trochę.

Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 13 Mar, 12 22:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czeeeemu na czerwooono ?! Laughing

Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 14 Mar, 12 16:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no przecież + 5KM daję :p i spoko malec Very Happy

652 powody do radoci
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 14 Mar, 12 16:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adrian. taką farbę miałem pod ręką, zresztą ładnie wygląda.
+10 KM Very Happy
Powrót do góry
v max96 (cieszyn)

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 18 Mar, 12 10:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

upniete :p

652 powody do radoci
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Nie 18 Mar, 12 10:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

up up up up Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński