Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Zegary z poloneza

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 08 Mar, 09 16:03    Temat postu: Zegary z poloneza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy da się dopasować zegary z polnoeza do 126p? Mają ładny blat i OBR. wkomponowany z prędkościomierzem. Są dużo tańsze niż od CC Sporting. Tylko czy da się wszystko podpasować (kontrolki, obr i prędkościomierz).

http://www.allegro.pl/item568916488_wszystko_do_polonez_caro_atu_i_plus_zegary.html
Powrót do góry
Grociu (EL ....K)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 4

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 08 Mar, 09 17:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kontrolki i obrotek(trzeba na 2 gary przerobić) żaden problem, ale prędkościomierz trzeba przeskalować, bo zaniża, kiedyś na chwilę miałem podpięty. Linka EL musi być.

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Nie 08 Mar, 09 17:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zagadaj do Nikiel'a on kupował ode mnie takie, nawet Mu przewody z kostkami dorzuciłem chyba nie zdążył do maluszka założyć Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński