Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Zegary, wskazniki

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> SWAP Center
Autor Wiadomość
Wojti (Rzeszów)

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 15:57    Temat postu: Zegary, wskazniki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakie macie zegary, wskazniki w swoich swapach, jakie trzeba zalozyc i z jakiego samochodu je wyciagnac?

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 16:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam licznik z cc 900 ale to juz wolna amerykanka jakie chcesz fajne sa z cc sportinga zakładaje tez z łady, skody. Wiesz swap to hybryda i robi sie go według siebie jak sie chce.
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 16:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Demon Wojetk poleca Very Happy

Łada 2105 w ładnej zabudowie.
http://www.fiat126p.pl/forum/index.php na tym forum Pat miał na zbyciu ładne liczniki w zabudowie od łady.Poszukaj może jescze są.

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 17:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no chyba juz nie ma Sad a co z temp. oleju z czego?? z cc sportinga drooogie strasznie :-/
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 17:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja moge ci zalatwic zegary z cc900 wygladaja praktycznie tak jak elegantowskie tylko że licznik jest do 160 a zamiast maluszka po prawej stronie jest temp silnika.

Cena 100zł

Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC
Powrót do góry
skamils (Żywiec)

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 17:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oj nermak tanie to masz moze ktos kupi Very Happy
Ja bym chciał ze sportinga jak masz??? Razz
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 17:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To nie ja sprzedaje wiec nie do mnie pretensje. Z ccs też są Cool

Ale cena jest 200zł Confused

Powrót do góry
skamils (Żywiec)

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 18:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Za 150zł bych wzioł ze sportinga w dobrym stanie?? Very Happy
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 18:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zegary sa w bdb stanie i koles z ceny nie zejdzie juz pytałem. Za bardzo chodliwa czesc poszukiwana prze duze grono ludzi.

Ale dam znac jeszcze w sobote Wink

Powrót do góry
Sobi (Otwock)

Member
Member

1988 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 18:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam budkę od eleganta którą po trochu przerabiałem na CC, najpierw wstawiłem czujnik tem.(w 650 mierzył temp oleju), teraz dołożyłem prędkościomierz z CC do 160 km/h. Do tego mam obrotek Lumel do 8000 RPM. Mi styka Razz Wink

Nie ma zakretow, nie ma zabawy Wink
Powrót do góry
qdlaty (waszawa)

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 18:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To co w swapie bezwzglednie jest potrzebne to temperatura chłodziwa.
Przydatny jest obrotomierz.
i to tyle.
pzdc.
Powrót do góry
Dar00 (Głosków)

PostWysłany: Sro 10 Sty, 07 19:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Demon126p napisał:
Demon Wojetk poleca Very Happy

Wcześniej miałem te zegary ale sprzedałem Demonowi, teraz mam z CC900.
Później będę rzeźbił jakąś deskę na podzespołach z innego samochodu niż łada czy fiat Wink

PostWysłany: Czw 11 Sty, 07 22:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja zegary od ccs kupiłem za 20zł i to dość ładne mi się wydaje Laughing

Powrót do góry
skamils (Żywiec)

PostWysłany: Pią 12 Sty, 07 9:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Masz jeszcze takie?? Very Happy Jak tak to od razu biore???
Powrót do góry
Tuning (Rzeszów)

PostWysłany: Pią 12 Sty, 07 9:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie mam więcej jakis starszy pan mial to w maluszku i nawet nie wiedział co posiada a najwieksza radoche mu sprawiało że ma w malcu 180 na liczniku ale z 20zł też sie cieszył Twisted Evil
a sam obrotek do tych liczników dokupic można bo ten mój chyba jakis podpalony sam nie wiem Confused
Powrót do góry
skamils (Żywiec)

PostWysłany: Pią 12 Sty, 07 10:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Napewno mozna kupic sam tylko cena Sad Wiem ze do cc 700 mozna dokupic wskaznik temeratury napewno. A jak bys miał jeszcze jakiegos dziadka z takim licznikiem to daj znac Very Happy Smile
Powrót do góry
Tuning (Rzeszów)

PostWysłany: Pią 12 Sty, 07 10:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W obrotku myslałem całą elektronike wymienic i musi chulać a co do dziadka to ok pokręce sie troche pod kosciołem Devil
Powrót do góry
skamils (Żywiec)

PostWysłany: Pią 12 Sty, 07 10:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poszukaj w domu starców Very Happy
Powrót do góry
shirkan (Jasło city)

Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 15 Sie, 08 23:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam od skody 120 bodajrze. dalem z a nie 20 zl nazłomie .a jast wszystko obrotek temperatura .tylko musze gdzies zalatwic sobie woltomierz i bedzie wszysko gitt

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 16 Sie, 08 9:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To żeś kotleta odgrzał Rolling Eyes

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 16 Wrz, 08 17:52    Temat postu: heh Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pimpq a ty zawsze musisz wszystko skomentowac w swoim stylu :p bo bys nieżył. nie kazdy siedzi na forum i czyta post po poscie .ty chyba tak robisz bo jestes wszechwiedzący:PRazzRazz Laughing

shirkan spasuj troche. PimpQ napisał miesiąc temu a Ty mu teraz odpisujesz. Już drugi raz to widze i nie podoba mi się to... //Harnas
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> SWAP Center Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński