| Autor |
Wiadomość |
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)
 Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Czw 05 Lut, 09 14:29 Temat postu: zegarek elektroniczny z CC do 126p - opis kabli |
|
|
witam
pytanko do znawców tematu, mam zegarek elektroniczny z CC i mam opisane tylko dwa kable: masa i plus po przekręceniu kluczyka, ale sa tam jeszcze trzy: żółty, niebieski i czarny
ze schematu elektryki z CC wynika, że podpina się je pod złącze zapalniczki, ale w maluchu jaki dać do czego?? to jest zagadka  _________________
www.eskadra126p.ugu.pl
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Pochwał: 22
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Czw 05 Lut, 09 14:43 Temat postu: |
|
|
zolty moze byc podtrzymaniem napiecia, zeby zegarka zawsze ustawiac nie trzeba bylo, czarny pewnie tez minus, a niebieski nie wiem. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Czw 05 Lut, 09 15:13 Temat postu: |
|
|
Harnas też mi się tak wydaje jak napisałeś, ale zawsze lepiej zapytać może ktoś miał to wie o co chodzi
napisałem do KuLaPL bo podobno miał coś takiego _________________
www.eskadra126p.ugu.pl
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kulik (Rybnik)
 Pochwał: 3
|
Wysłany: Czw 05 Lut, 09 16:26 Temat postu: |
|
|
mam taki zegarek i z kablami jest tak czerwony + czarny - zólty podswietlenie a niebieski podtrzymanie przynajmniej ja nie mam podłaczoneto niebieskiego ale dziala i nie ustawiam cały czas  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Czw 05 Lut, 09 16:35 Temat postu: |
|
|
czyli na to wychodzi, że niebieski i żółty pod plus ?? _________________
www.eskadra126p.ugu.pl
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kulik (Rybnik)
 Pochwał: 3
|
Wysłany: Czw 05 Lut, 09 18:41 Temat postu: |
|
|
to wtedy ci cały czas bedzie swiecił jak dasz zólty pod plus
jak masz wolny kabel podswietlenia zapalniczki podepnij zólty kabel od zegarka pod niego wtedy ci sie oswieci podswietlenie zegarka jak zapalisz swiatła a jak podepniesz zegarek bezposrenio z aku oczywiscie prezz bezpiecznik to niepotrzebny ci bedzie ten niebieski |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|