Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
zegarek elektroniczny z CC do 126p - opis kabli

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 05 Lut, 09 14:29    Temat postu: zegarek elektroniczny z CC do 126p - opis kabli Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam

pytanko do znawców tematu, mam zegarek elektroniczny z CC i mam opisane tylko dwa kable: masa i plus po przekręceniu kluczyka, ale sa tam jeszcze trzy: żółty, niebieski i czarny

ze schematu elektryki z CC wynika, że podpina się je pod złącze zapalniczki, ale w maluchu jaki dać do czego?? to jest zagadka Confused

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 05 Lut, 09 14:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zolty moze byc podtrzymaniem napiecia, zeby zegarka zawsze ustawiac nie trzeba bylo, czarny pewnie tez minus, a niebieski nie wiem.

PostWysłany: Czw 05 Lut, 09 15:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Harnas też mi się tak wydaje jak napisałeś, ale zawsze lepiej zapytać może ktoś miał to wie o co chodzi Wink

napisałem do KuLaPL bo podobno miał coś takiego

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
kulik (Rybnik)

PostWysłany: Czw 05 Lut, 09 16:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam taki zegarek i z kablami jest tak czerwony + czarny - zólty podswietlenie a niebieski podtrzymanie Smile przynajmniej ja nie mam podłaczoneto niebieskiego ale dziala i nie ustawiam cały czas Smile
Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

PostWysłany: Czw 05 Lut, 09 16:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli na to wychodzi, że niebieski i żółty pod plus ??

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
kulik (Rybnik)

PostWysłany: Czw 05 Lut, 09 18:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to wtedy ci cały czas bedzie swiecił jak dasz zólty pod plus
jak masz wolny kabel podswietlenia zapalniczki podepnij zólty kabel od zegarka pod niego wtedy ci sie oswieci podswietlenie zegarka jak zapalisz swiatła a jak podepniesz zegarek bezposrenio z aku oczywiscie prezz bezpiecznik to niepotrzebny ci bedzie ten niebieski
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński