Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Zdjęcia ciekawych 126p
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 07 Paź, 09 15:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 08 Paź, 09 10:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PostWysłany: Czw 08 Paź, 09 20:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

'79 z Francji:

Pochwał: 6

PostWysłany: Pią 09 Paź, 09 16:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szkoda maluszków... nie chcą ich sprzedać ale kombinuję żeby chociaż kilka rzeczy z nich uratować i podmienić na "normalne" Crying or Very sad w przyszłym tygodniu zrobie lepsze foto i przy okazji pstrykne fotke 76 bo w sobote jade oglądać i jak OK bedzie to ją biore...

Stasiu126p (kowal)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 10

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 09 Paź, 09 16:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wolf88 no szczerze skzoda a sprzedac nie chcą poniewaz ? beda naprawiac czy cos ? juz słyszałem kilka razy takie texty a malce zostawały sprzedawane na złom Crying or Very sad
no cóż...

Dziadek By Stasiu na kanale x)

Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 10 Paź, 09 10:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wolf88 bierz tapicerkę z niebieskiego, będziesz miał następną i zaś unikatową Wink

a ten czerwony ma z tyłu stary rozstaw, a z przodu nowy, ale kino Laughing

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Sob 10 Paź, 09 12:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piter19850207 czerwony i niebieski są na stary rozstaw z tym, że z niezrozumiałych dla mnie powodów ok. roku temu, w tych dwóch maluszkach przody pozmieniano na nowe Sad na razie staram sie załatwić fotele, kanape i klape bambino z niebieskiego...
pudlosky (Bieruń)

PostWysłany: Sob 10 Paź, 09 13:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ten czerwony jest w świetnej kondycji, aż żal żeby sie zmarnował Ekhm...
Tapicerka z niebieskiego wymiata, kombinuj bo na prawdę warto coś z nich uratować Smile
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Sob 10 Paź, 09 16:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Byle nie było gorzej niż ubiegłej zimy Rolling Eyes

Prawie jak pies ogrodnika tyle, że tu: sam nie zrobi, a drugiemu nie da Exclamation
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 12 Paź, 09 11:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a pamiętam już go pokazywałeś rzeczywiście
no to tylko żal jak uj, że tak się marnuje
ale walcz Smile

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 12 Sty, 10 16:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Należy do sympatycznej sąsiadki - wiek około 85 lat. Kiedyś tak sobie gadaliśmy i zaczęliśmy rozmawiać o tym aucie.
Idealnie nie jest - było częściowo odświeżane lakierniczo. Jest to wczesne 78'. Przebieg 20.000 ( trochę ponad ) - "zabawowo" doszedłem do kwoty 3 tysięcy złotych - że jej zapłacę za niego. Nawet nie mrugnęła, jej pierwsze i jedyne auto - teraz juz tylko sąsiad ją nim wozi.
Pomarańczowe wnętrze w stanie idealnym !

Member
Member
Moderator

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 12 Sty, 10 20:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nieźle Shocked
Wie kobita co ma dlatego nie chce sprzedać Mr. Green

Powrót do góry
Rampula (Bytom)

Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 12 Sty, 10 23:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Member
Member
Moderator

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 12 Sty, 10 23:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajny ale bez tego dokładanego dachu mysle Razz
takto taki kanciaty jakis Very Happy

Powrót do góry
kropek

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Wto 12 Sty, 10 23:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Stasiu126p (kowal)

Member
Member
Moderator

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 13 Sty, 10 0:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kropek pomyliłes dział czy jak ??
to temat o ciekawych 126p....a on raczej taki nie jest Rolling Eyes

Powrót do góry
kropek

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sro 13 Sty, 10 0:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pod coś takiego działu nie ma Razz to stoi u mnie i to jest to z czego wszyscy sie zaopatrywali w organy do swoich bolidów... z niego zostały już silnik tylne wahacze i coś jeszcze wszystko czego nie ma na fotkach poszło w świat a pociełem go ze względu że chciałem zrobić buggy z podłogi malucha ale trafił sie typ na przedni zawias i plan odszedł na drugi dzień
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Sro 13 Sty, 10 0:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wolf88 już sie kiedyś Tobie dziwiłem, gdzie Ty bierzesz te kompletne wnętrza... tym razem już nie mam pytań. Mieszkasz w jakimś zagłębiu egzotycznych maluchów.

Pochwał: 11

PostWysłany: Sro 13 Sty, 10 11:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rampula skąd masz tę fotke? Very Happy Daj ich jak najwięcej, to autko ode mnie Smile

Pochwał: 5

PostWysłany: Sro 13 Sty, 10 12:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Madd fota znaleziona na necie jakies 5-6 lat wstecz. Jeszcze mam tylko 1 takie:

a co z nim teraz sie dzieje? jaki tam silnior siedzi? pozdrawiam Very Happy

Pochwał: 11

PostWysłany: Czw 14 Sty, 10 1:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siedziało tam 1.1l , ale teraz już autko raczej nie istnieje Sad Ze 2-3 lata go nie widziałem Sad

PostWysłany: Czw 14 Sty, 10 17:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajny ten niebieski elegancik Smile

WitchDog napisał:
Mieszkasz w jakimś zagłębiu egzotycznych maluchów.

hehe niestety jak to bywa z większością dóbr muszą się kiedyś skończyć i chyba nadchodzą już te czasy Neutral
Coraz trudniej natrafić na coś fajnego, albo dowiadujesz się o gadżecie już po fakcie Ekhm... upatrzyłem sobie jeszcze na złomie pomarańczową wykładzinę podłogi + boczki materiałowe ale nie ma na razie dojścia do tego maluszka tak, ze pewnie na wiosnę coś podziałam o ile wcześniej ten środeczek nie zgnije (samochód nie ma tylnych bocznych szybek)...
PS: szkolne maluszki na szczęście nie poszły w całości na zmarnowanie kumpel uratował fotele i kanape:

Stasiu126p (kowal)

Member
Member
Moderator

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 14 Sty, 10 18:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wolf88 niezłe fotele Shocked

Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Sob 16 Sty, 10 23:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

coś takiego: http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/2330
pewnie niektórzy kojarzą Razz

Member
Member
Moderator

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 17 Sty, 10 17:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Autko kjuba Wink
kojarzę coś kolesia Wink
Ale maluszek zaje...Miodny Mr. Green

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Następny
Strona 9 z 14

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński