Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
[K] zderzaki i ramki okienne EL

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Kupię/Sprzedam/Zamienię/Oddam
Autor Wiadomość
kropek

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 23 Lip, 10 9:55    Temat postu: [K] zderzaki i ramki okienne EL Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam mój projekt się kończy więc piszę wprost ... potrzebuję zderzaczki do mojego el ale nie te szare tylko wcześniejsze czarne z FL... nie mogą być porysowane ani zniszczone na coś takiego już sobie pozwolić nie mogę jedynie jest możliwe żeby były ciut wypłowiałe ale na tyle by pasta do butów bez problemu załatwiła sprawę oraz bez dziur po halogenach lub antence bo ja antenkę przenoszę na dach...

oraz ramki okienne listwy czy jak to się zwie... do drzwi mogą być czarne mogą być spolerowane jakie kol wiek oby tylko dolny element tam gdzie uciska na szybę nie był skorodowany bo takie to już mam... NIE POGIĘTE... muszą być starannie wymontowane

Ostatnio zmieniony przez kropek dnia Pią 23 Lip, 10 13:02, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 4

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 23 Lip, 10 12:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Popraw temat, bo wpisałeś [S]sprzedam, a powinieneś [K]kupię. Wink
Powrót do góry
kropek

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 23 Lip, 10 13:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aaaaaaaaaaa sorry Rolling Eyes myslałem jedno a napisałem drugie Rolling Eyes już poprawione ale dzięki za uwagę Very Happy

zamknąć temat przyczyny w temacie o moim malcu
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Kupię/Sprzedam/Zamienię/Oddam Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński