Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Zaluzja na tylna szybe

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
Bilo (ERA)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 02 Gru, 07 19:31    Temat postu: Zaluzja na tylna szybe Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zastanawiam sie nad takim gadgetem Wink Moze ktos wie kto to jeszcze produkuje albo gdzie mozna kupic Cool To sie chyba montuje pod uszczelke? Moze macie zdjecia malucha z taka zaluzja? Chetnie popatrze.

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
bartonq (Katowice)

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie 02 Gru, 07 19:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

baaaardzo ciezkie do dostania
to jest wytwor juz lat 70 tych

autko kolegi MAD_DOGGa

Ostatnio zmieniony przez bartonq dnia Nie 02 Gru, 07 19:39, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
BeXa (Mysłowice(Śląsk))

PostWysłany: Nie 02 Gru, 07 19:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie sie ten gadżecik też podoba po allegro patrze od lipca i nie widziałem czegoś takiego Neutral a szkoda

PostWysłany: Nie 02 Gru, 07 19:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W plastikowym FLu moze to grac Cool i ma klimat. Poszukam czegos takiego

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 02 Gru, 07 19:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W FLu, ale w klasyku też. Ma klimat naprawdę. Nawet na alledrogo ciężko z tym - sam szukam. Łowców jest wielu - niech wygra lepszy Mr. Green

PostWysłany: Nie 02 Gru, 07 20:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do sowjego A4 strzelilem zderzak S4 za 380 przy cenie zwyczajowej 800-1000 a gril RS4 za 80 zl przy cenach 300-400 zl Laughing Laughing Ale tutaj nie o szczescie czasami chodzi lecz o pieniadze... zaczyna byc drogo .. viede chromowane dodatki Crying or Very sad

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 02 Gru, 07 23:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokładnie. Akurat brutalna prawda polega na tym, że jak mi na czymś zależy to dam prawie każdą forsę. A na tym mi zależy akurat wyjątkowo.

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 02 Gru, 07 23:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Osobiście zrazilem się okropnie to takich patentów gdzy raz ujrzalem malucha z żaluzjami połączonymi ze spilerem. Poprostu "wieś tańczy i śpiewa".
Owszem może się to podobać jak jednak dziekuje.

PostWysłany: Nie 02 Gru, 07 23:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mnie sie do konca moich dni bedzie kojharzyc z tym :

i jeszcze takiego niebieskiego ktorego nie moge znalesc fotki Razz
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Pon 03 Gru, 07 11:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też chce ustrzelic ten gadżet Mr. Green
Ale chyba najpierw musze odstrzelic konkurentów Mr. Green Twisted Evil

PostWysłany: Pon 03 Gru, 07 14:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestem ciekaw czy dało by rade z laminatu takie coś trzelić tylko cięzko by było żeby pod uszczelke wchodziło

PostWysłany: Pon 03 Gru, 07 16:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wszystko zalezy od tego jak zostanie uzyty dany elemnt. Jest to niewatpliwie jeden z bardziej charakterystycznych dodatkow z epoki fasynacji Miura i Sratosem. To co pokazal Bartong uswiadamia ze nadmiar i kiepskie wykonanie szkodzi Wink

Powrót do góry
Mandolina (Opole)

PostWysłany: Pon 03 Gru, 07 16:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
To co pokazal Bartong uswiadamia ze nadmiar i kiepskie wykonanie szkodzi

I to bardzo Smile

Ale w tym w kolorze morskim połączenie tego z chromami wygląda co najmniej przewstrętnie Smile
http://www.terytorium126p.pl/forum/post34853.html#34853
Powrót do góry
bartonq (Katowice)

PostWysłany: Pon 03 Gru, 07 17:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mandolina napisał:
Cytat:
To co pokazal Bartong uswiadamia ze nadmiar i kiepskie wykonanie szkodzi

I to bardzo Smile

Ale w tym w kolorze morskim połączenie tego z chromami wygląda co najmniej przewstrętnie Smile

to sie akurat wywodzi z czasow kiedy byly tylko chromy Twisted Evil
Powrót do góry
Mandolina (Opole)

PostWysłany: Pon 03 Gru, 07 17:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie zmienia to faktu, że według mnie to do siebie nie pasuje.
Chyba ładniej z tymi wąskimi plastikami by wyglądało.
http://www.terytorium126p.pl/forum/post34853.html#34853
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 03 Gru, 07 22:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bartonq, wiesz, że to auto nadal istinieje? Tylko jest żółte, poszerzone i ma silnik 1 litr??

http://bolinex.republika.pl/

Oto te wynalazki.

PostWysłany: Wto 22 Lip, 08 23:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panowie pocieszę was Very Happy
http://www.allegro.pl/item394825546_spojler_do_126p_tuning_jedyny_taki_na_allegro.html
Mogłem sobie kupić jak bym wiedział że na to taki popyt jest Confused Neutral
Powrót do góry
szym_cios

PostWysłany: Sro 23 Lip, 08 9:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Daj se spokuj Rolling Eyes Wink
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Sro 23 Lip, 08 10:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ekhm... I nikt z naszych nie ustrzelił... Ekhm... A szkoda...
Powrót do góry
Bilcok (Chrzanów-Małopolskie)

PostWysłany: Sro 23 Lip, 08 10:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szkoda szkoda Neutral Confused Jak będzie jeszcze coś takiego to od razu wrzucam na forum link Wink
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Sro 23 Lip, 08 11:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WoOt? mi to zawsze bardziej kojarzyło się z Tajuningami, szerokimi zderzakami itp... swojego czasu kumpel wywiózł na złom malucha z takim "spojlerem" Rolling Eyes
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński