| Autor |
Wiadomość |
sr99 (Środa Wlkp)
 Pochwał: 3
|
Wysłany: Nie 05 Paź, 08 19:46 Temat postu: |
|
|
to sie rywal musiał nieco zdziwić  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Nie 05 Paź, 08 20:21 Temat postu: |
|
|
Buhahahahaha tak to skomentuje. Kolo się porwał z motyką na słońce. Nie mówię, że sebcyca auto jest jakieś najszybsze z najszybszych i w ogóle, ale no sorry... facet nie miał pojęcia, ile mocy w jakiej ilości kilogramów... _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
chybol (Skierniewice)

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
grajek666 (Gdynia)

|
Wysłany: Nie 05 Paź, 08 21:33 Temat postu: |
|
|
| Rywal czym jechał i co go odpychało? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
chybol (Skierniewice)

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sebcyc (era)
 Pochwał: 2
|
Wysłany: Pon 06 Paź, 08 7:07 Temat postu: |
|
|
na 1/4 mili 4 miejsce w swoja klasie do 1400ccm 16.19 s i 16.09s _________________ zapraszam na www.budowaswapow.com
Sprzedam części:
Miski alu. Abarth, Giannin, bez napisu
Pokrywy alu. Abarth, Giannin, bez napisu
Zderzaki chromowane
Zamek tylnej klapy chromowany |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
CiNeK (Pabianice)

2000 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Pon 06 Paź, 08 8:39 Temat postu: |
|
|
Dla mnie zlot beznadziejny zero organizacji jakiejkolwiek.brak miejsca.mowie o poczatku imprezy...jak popsuło mi sie auto to nikt z organizatorow ani uczestnikow nawet sie nie spytał czy pomoc w czyms co sie stało.po prostu jakby nic sie nie stało.auto spychałem sam z lini startowej jak sie popsuło..w druga strone pomogli mi chłopaki z Radomska(WIELKIE DZIEKI!!)po zakonczeniu wyscigow na 1/4 zostałem z nowaczkiem sam bo wszyscy sobie pojechali...dobrze ze znajomy przyjechał z łodzi z linka to jakos dojechałem do domu takto siedziałbym tam do usranej smierci...najgorszy zlot na jakim byłem i nie dlatego ze popsuło sie auto czy ze nic nie wygrałem....
P.S.
Podajcie mi adres forum tego smiesznego klubu co to organizował chce im osobiscie podziekowac. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
chybol (Skierniewice)

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
CiNeK (Pabianice)

2000 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Pon 06 Paź, 08 23:41 Temat postu: |
|
|
Do Ciebie to nie mam pretensji tak jak do reszty znajomych ktorzy byli i oferowali pomoc.Dzieki za adres _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aron (Skierniewice)

Pochwał: 6
|
Wysłany: Wto 07 Paź, 08 18:26 Temat postu: |
|
|
CiNeK ja jak pamiętasz szukałem linki holowniczej, i znalazłem, tylko potem nie mogłem ciebie namierzyć więc przepraszam że nic więcej nie mogłem zrobić dziękuje natomiast za przybycie, teraz będę chory i zapewne będzie kilka nieprzespanych nocy z powodu dwóch Małerów, jednego z pabianic drugiego z radomska  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|