Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Youngtimer party 2009

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
andrzey (Łódź)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 23 Lut, 09 17:38    Temat postu: Youngtimer party 2009 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

www.youngtimerparty.pl

Ktos z forum sie wybiera?
Powrót do góry
Medyk (ETM)

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 24 Lut, 09 22:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja się wybieram jak zwykle.

Tylko nie wiem czy bisa zdążę poskładać, możliwe że pojawię się innym sprzętem.
Powrót do góry
andrzey (Łódź)

PostWysłany: Sro 25 Lut, 09 1:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tego co wiem to jescze mad dogg i poldrive.

Medyk to wez dla mnie rejestracje Mr. Green
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 25 Lut, 09 10:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak pieniążki dopiszą. Ale na pewno nie maluszkiem.

PostWysłany: Sro 25 Lut, 09 11:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak chcesz tylko w roli widza to pieniążków dużo nie trzeba Razz Ja będe pofocić Smile
Powrót do góry
Mały (okolice piły)

PostWysłany: Czw 12 Mar, 09 19:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To już za dwa tygodnie więc kto będzie czym i w jaki dzień się wybieracie. Ja będę cc eskortował kolegę z malca Smile
Powrót do góry
Fifi (Bydgoszcz)

PostWysłany: Pią 13 Mar, 09 0:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak już na f&f pisałem nie będzie mnie na pierwszej runddzie Sad

Mały Fan Klub Zaprasza
Powrót do góry
Medyk (ETM)

PostWysłany: Pią 13 Mar, 09 9:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i niestety nie wystartuję, znowu finansowo się zadłużyłem i muszę jechać dupowozem.
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

PostWysłany: Pią 13 Mar, 09 9:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od pogody zależy, bedzie ładnie i ciepło to przyjade Razz Bo już mam dosyć imprez w deszczu Rolling Eyes
Powrót do góry
MAD_DOGG (Łódź)

PostWysłany: Pią 13 Mar, 09 11:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No maluchów w klasie pierwszej będzie mało, oprócz mnie, z tego co wiem będzie jeszcze Poldrive.
Mały, ten 126p którego eskortujesz startuje? Co to za auto?

PostWysłany: Pią 13 Mar, 09 15:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie będzie startował raczej w celach rekreacyjnych Fl z początku produkcji. MAD_DOGG karmazynem czy koralem już decyzja zapadła jeżeli można wiedzieć?
Powrót do góry
MAD_DOGG (Łódź)

PostWysłany: Pią 13 Mar, 09 15:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czerwonym, niebieskiego w większości rozebrałem do remontu.
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 13 Mar, 09 18:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja będę pewnie jak zawsze sędziować (przyjadę dupowozem Wink)
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński