Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Yellow by buli:)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
buli (Łódź)

PostWysłany: Sob 21 Lut, 09 23:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh, i to nawet blizej niz myslisz Smile bo tez Łdz a nawet rtk, puki co nie ma na co patrzec. Lama juz mial maly opis pracy osobiscie. Narazie nie ma sensacji zrobilem podszybia bo ich prawie nie bylo
i troszke tiu i tam, ale bez zadnego lakieru. Zabezpieczyłem to podkladem reaktywnym do lata bo i tak bez nowego lakieru sie nie obejdzie, inaczej to byl by popeliny ciąg dalszy.

Ostatnio zmieniony przez buli dnia Sob 21 Lut, 09 23:38, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 21 Lut, 09 23:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Retkinia to dla mnie akurat drugi koniec łodzi, ale bywam bardzo często odwiedzając moich rodziców.

Bynajmniej mogę porobić dobre fotki.

PostWysłany: Sob 21 Lut, 09 23:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm sesji to ja raczje nie chce:) ale zawsze mozesz wpasc. Wstyd to truchło pokazac na forum Smile
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 21 Lut, 09 23:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a cóż to się stało, że Mafjó już go nie ma?

PostWysłany: Sob 21 Lut, 09 23:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh zachcialo sie lepszej technologii, czyli clio tzw autko dla kobietki Razz
moze to jeden z wielu powodow

Trochę powagi i darujcie sobie tę dziecinadę //Lama
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 22 Lut, 09 14:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mafiu napisał:
witam co o nim sądzicie jest to maluch z 1978 roku którym myka moja ciocia i może od niej go odkupie więc słucham??

To jego nowy Maluch Smile ...ejo podobno. Rolling Eyes

PostWysłany: Sro 18 Mar, 09 15:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i co z tego ze jego nowy maluch jak dopiero co chwalil mi sie ze zakupil sobie malca elx 2000 rok Crazy
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 18 Mar, 09 15:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

buli - ale co to ma do rzeczy ?

Kupił to sobie wyszpachlowane Clio1 - które oglądałem. Albo rodzice kupili Mr. Green Ale generalnie klasyka "mam w stodole" - taka padła odpowiedź jak chcieliśmy z Marchewą obejrzeć Faja Devil

PostWysłany: Sro 18 Mar, 09 16:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

też już widzę nie macie co robić tylko nękać biednego chłopaka i zaglądać mu do stodoły Mr. Yellow

PostWysłany: Sro 18 Mar, 09 16:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe czasem myskle ze szkoda tegokolejnego malczaka bo jak nie ejst dziurawy to trzeba zapobiegac Smile ps moch kiedy wpadasz na drugi koniec lodzi ??Smile
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

PostWysłany: Sro 18 Mar, 09 18:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
Albo rodzice kupili

No raaczej Smile

On poza tym, żółtym ELegantem mamy i białym FL'em siostry [?] Nie miał żadnego Malucha - tylko opowiada wszystkim o coraz to nowych Maluchach.. fotki cyka przed Tesco, czy gdzieś tam i sie chwali nie swoim na forumie Razz

Pochwał: 9

PostWysłany: Sro 18 Mar, 09 19:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podebrał pomysł maciusiowi Laughing
Powrót do góry
buli (Łódź)

PostWysłany: Sro 18 Mar, 09 20:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ten zolty to nie mamy tylko dziadka byl Razz
Powrót do góry
kapsel

PostWysłany: Sro 18 Mar, 09 20:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to ciekawie, bo ja słyszałem że siostry, a później, że mamy Shocked

Rotfl

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Sro 18 Mar, 09 20:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zaraz będzie że odkupił go od jana pawła II.

PostWysłany: Sro 18 Mar, 09 20:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobra mniejsza z tym juz. nie robmy wiochy i nie obgadujmy Smile
Powrót do góry
Mafiu (Łódź/Andrespol)

Member
Member
Pochwał: 7

PostWysłany: Sro 18 Mar, 09 21:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

buli napisał:
ten zolty to nie mamy tylko dziadka byl Razz

no kuźwa na dziadka bo kur... ja zniżek nie mam lol a nie chciałem płacić OC wysokości połowy boba!!

Madd napisał:
Moch napisał:
Albo rodzice kupili

No raaczej Smile

Nie miał żadnego Malucha - tylko opowiada wszystkim o coraz to nowych Maluchach.. fotki cyka przed Tesco, czy gdzieś tam i sie chwali nie swoim na forumie Razz

tia kuźwa el był może Twój skąd ty możesz wiedzieć czy miałem czy nie! Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil
Ciekaw jestem czy ty niby te wszystkie twoje auta miałeś na siebie czy na rodziców lub rodzeństwo Laughing

PostWysłany: Czw 19 Mar, 09 10:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mafiu napisał:
Ciekaw jestem czy ty niby te wszystkie twoje auta miałeś na siebie czy na rodziców lub rodzeństwo

W ciągu ostatnich 2 lat przerobiłem 11 samochodów, z czego tylko 2 były na mnie. Ale mam dowody na to, że auta należały do mnie (co nie oznacza, że mam zamiar Ci udowadniać, bo dla mnie jesteś poprostu gnojem, który chce sie pochwalić na forum Malucham, na dodatek nie należącym do niego ). Gdybym chciał pochwalić się samochodem nienależącym do mnie tylko do moich rodziców/dziadków/cioci/babć/wujków to uwierz mi, że posrałbyś się w gacie
... Ale powiedz mi.. "PO CO?" ...ogólnie sprawa ma sie tak, że większość stałych bywalców forum śmieje sie z Ciebie, przez te Twoje opowieści wyssane z palca o tych 'Twoich' Maluchach - Żałosny typ z Ciebie mafiut Blee proszę o nie upominanie mnie, gdyż nie jest to żaden wrzut na w/w gościa Smile

Tak, a'propos Franiu, kiedy kończymy BISa? Cool hahhaaa

zamykam //Harnas
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Strona 13 z 13

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński