| Autor |
Wiadomość |
buli (Łódź)
![]()
|
Wysłany: Sob 21 Lut, 09 23:36 Temat postu: |
|
|
heh, i to nawet blizej niz myslisz bo tez Łdz a nawet rtk, puki co nie ma na co patrzec. Lama juz mial maly opis pracy osobiscie. Narazie nie ma sensacji zrobilem podszybia bo ich prawie nie bylo
i troszke tiu i tam, ale bez zadnego lakieru. Zabezpieczyłem to podkladem reaktywnym do lata bo i tak bez nowego lakieru sie nie obejdzie, inaczej to byl by popeliny ciąg dalszy.
Ostatnio zmieniony przez buli dnia Sob 21 Lut, 09 23:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Sob 21 Lut, 09 23:37 Temat postu: |
|
|
Retkinia to dla mnie akurat drugi koniec łodzi, ale bywam bardzo często odwiedzając moich rodziców.
Bynajmniej mogę porobić dobre fotki. _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
buli (Łódź)
![]()
|
Wysłany: Sob 21 Lut, 09 23:38 Temat postu: |
|
|
hmmm sesji to ja raczje nie chce:) ale zawsze mozesz wpasc. Wstyd to truchło pokazac na forum  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kapsel
 Pochwał: 5 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Sob 21 Lut, 09 23:46 Temat postu: |
|
|
a cóż to się stało, że Mafjó już go nie ma? _________________ [img]http://img138.imageshack.us/img138/7055/126bb.gif[img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
buli (Łódź)
![]()
|
Wysłany: Sob 21 Lut, 09 23:52 Temat postu: |
|
|
heh zachcialo sie lepszej technologii, czyli clio tzw autko dla kobietki
moze to jeden z wielu powodow
Trochę powagi i darujcie sobie tę dziecinadę //Lama |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madd (Wrocław)
 Pochwał: 11 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Nie 22 Lut, 09 14:29 Temat postu: |
|
|
| Mafiu napisał: | witam co o nim sądzicie jest to maluch z 1978 roku którym myka moja ciocia i może od niej go odkupie więc słucham??

|
To jego nowy Maluch ...ejo podobno.  _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
buli (Łódź)
![]()
|
Wysłany: Sro 18 Mar, 09 15:24 Temat postu: |
|
|
i co z tego ze jego nowy maluch jak dopiero co chwalil mi sie ze zakupil sobie malca elx 2000 rok  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Sro 18 Mar, 09 15:28 Temat postu: |
|
|
buli - ale co to ma do rzeczy ?
Kupił to sobie wyszpachlowane Clio1 - które oglądałem. Albo rodzice kupili Ale generalnie klasyka "mam w stodole" - taka padła odpowiedź jak chcieliśmy z Marchewą obejrzeć  _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kapsel
|
Wysłany: Sro 18 Mar, 09 16:42 Temat postu: |
|
|
też już widzę nie macie co robić tylko nękać biednego chłopaka i zaglądać mu do stodoły  _________________ [img]http://img138.imageshack.us/img138/7055/126bb.gif[img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
buli (Łódź)
![]()
|
Wysłany: Sro 18 Mar, 09 16:53 Temat postu: |
|
|
hehe czasem myskle ze szkoda tegokolejnego malczaka bo jak nie ejst dziurawy to trzeba zapobiegac ps moch kiedy wpadasz na drugi koniec lodzi ?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madd (Wrocław)
|
Wysłany: Sro 18 Mar, 09 18:55 Temat postu: |
|
|
| Moch napisał: | | Albo rodzice kupili |
No raaczej
On poza tym, żółtym ELegantem mamy i białym FL'em siostry [?] Nie miał żadnego Malucha - tylko opowiada wszystkim o coraz to nowych Maluchach.. fotki cyka przed Tesco, czy gdzieś tam i sie chwali nie swoim na forumie  _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bonus
 Pochwał: 9
|
Wysłany: Sro 18 Mar, 09 19:20 Temat postu: |
|
|
Podebrał pomysł maciusiowi  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
buli (Łódź)
![]()
|
Wysłany: Sro 18 Mar, 09 20:31 Temat postu: |
|
|
ten zolty to nie mamy tylko dziadka byl  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kapsel
|
Wysłany: Sro 18 Mar, 09 20:43 Temat postu: |
|
|
no to ciekawie, bo ja słyszałem że siostry, a później, że mamy
 _________________ [img]http://img138.imageshack.us/img138/7055/126bb.gif[img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aron (Skierniewice)

Pochwał: 6
|
Wysłany: Sro 18 Mar, 09 20:46 Temat postu: |
|
|
Zaraz będzie że odkupił go od jana pawła II. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
buli (Łódź)
![]()
|
Wysłany: Sro 18 Mar, 09 20:53 Temat postu: |
|
|
dobra mniejsza z tym juz. nie robmy wiochy i nie obgadujmy  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mafiu (Łódź/Andrespol)

Pochwał: 7
|
Wysłany: Sro 18 Mar, 09 21:15 Temat postu: |
|
|
| buli napisał: | ten zolty to nie mamy tylko dziadka byl  |
no kuźwa na dziadka bo kur... ja zniżek nie mam lol a nie chciałem płacić OC wysokości połowy boba!!
| Madd napisał: | | Moch napisał: | | Albo rodzice kupili |
No raaczej
Nie miał żadnego Malucha - tylko opowiada wszystkim o coraz to nowych Maluchach.. fotki cyka przed Tesco, czy gdzieś tam i sie chwali nie swoim na forumie  |
tia kuźwa el był może Twój skąd ty możesz wiedzieć czy miałem czy nie!
Ciekaw jestem czy ty niby te wszystkie twoje auta miałeś na siebie czy na rodziców lub rodzeństwo  _________________ 126el:)Fiat 126p;Fatalna Imitacja Auta Turystycznego 1-osobowego 2-drzwiowego 6-krotnie przepłaconego:) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madd (Wrocław)
|
Wysłany: Czw 19 Mar, 09 10:40 Temat postu: |
|
|
| Mafiu napisał: | | Ciekaw jestem czy ty niby te wszystkie twoje auta miałeś na siebie czy na rodziców lub rodzeństwo |
W ciągu ostatnich 2 lat przerobiłem 11 samochodów, z czego tylko 2 były na mnie. Ale mam dowody na to, że auta należały do mnie (co nie oznacza, że mam zamiar Ci udowadniać, bo dla mnie jesteś poprostu gnojem, który chce sie pochwalić na forum Malucham, na dodatek nie należącym do niego ). Gdybym chciał pochwalić się samochodem nienależącym do mnie tylko do moich rodziców/dziadków/cioci/babć/wujków to uwierz mi, że posrałbyś się w gacie
... Ale powiedz mi.. "PO CO?" ...ogólnie sprawa ma sie tak, że większość stałych bywalców forum śmieje sie z Ciebie, przez te Twoje opowieści wyssane z palca o tych 'Twoich' Maluchach - Żałosny typ z Ciebie mafiut proszę o nie upominanie mnie, gdyż nie jest to żaden wrzut na w/w gościa
Tak, a'propos Franiu, kiedy kończymy BISa? hahhaaa
zamykam //Harnas _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|