Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
wywala mi bezpiecznik od postojowek prosze o pomoc)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
pit90maku (Stargard Szczeciński)

PostWysłany: Pon 28 Mar, 11 10:57    Temat postu: wywala mi bezpiecznik od postojowek prosze o pomoc) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie co moze byc przyczyna bo wywala mi bezpiecznik od postojowek i nieswieca lewa z przodu a prawa z tylu prosze o pomoc:)
Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 28 Mar, 11 11:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm
jakiego masz el czy fl?
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 28 Mar, 11 11:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam el z 95r
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 28 Mar, 11 16:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

leć po kablach masz zwarcie do masy gdzieś

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 28 Mar, 11 21:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oki to tam gdzies w bagazniku chyba masa jest??
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 28 Mar, 11 22:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sprawdzaj kable od postojowego czy nie sa przetarte

Powrót do góry
dovers_ck (Kielce)

PostWysłany: Czw 03 Lis, 11 18:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Odgrzeje temat nieco, mam taki sam problem, tyle, że u mnie nie wywala bezpiecznika, po prostu nie ma w/w postojówek, kable sprawdzałem i są ok.

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 03 Lis, 11 19:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może głupie pytanie a żarówki są dobre? Sprawdź czy jest prąd na bezpiecznikach (mirnikiem przykładowo) jak nie dochodzi do bezpieczników to trzeba szukać przyczyny dalej
Powrót do góry
dovers_ck (Kielce)

PostWysłany: Czw 03 Lis, 11 20:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Właśnie o to chodzi, że żarówki są dobre, nie przejmował bym się ale policmajstry mnie zatrzymały ostatnio i się bardzo doczepili.

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 03 Lis, 11 20:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sprawdź czy wychodzi ci + ze skrzynki bezpieczników, kable żółte z czerwonym paskiem i żółte z czarnym paskiem

Powrót do góry
dovers_ck (Kielce)

PostWysłany: Sob 05 Lis, 11 14:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki za podpowiedzi, doszedłem co było przyczyną. Źle podpiąłem instalację od haka jak silnik wyjmowałem a później do kupy składałem... Embarassed
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński