Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
wypełnianie danych przez forumowiczów
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
Scorpion (Gdynia)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 13 Paź, 06 22:18    Temat postu: wypełnianie danych przez forumowiczów Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sprawdziłem dziś jak osoby na forum respektują jego regulamin pod względem choćby jednego podpunktu a mianowicie wpisywania z jakiej są miescowości. I co Question I du** Exclamation Exclamation Exclamation
Jest ponad 100 osób bez nazwy miasta Exclamation A miało być to obowiązkowe. Wink
I tu pytanie do modów: dalej to tolerujemy Question a raczej tolerujecie, ja modem nie jestem,
co gorsze są to też osoby, które powinny dawać przykład (nie będę wskazywał palcami)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pią 13 Paź, 06 22:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kod:
-= Konta =-
(...)
   4. Nakaz wpisywania miasta z którego sie pochodzi. Nie stosowanie sie do tego punktu będzie karane ostrzeżeniem, a jeśli to nie poskutkuje - usunięciem konta!

Very Happy ja pewnym osobom zwracałem uwagę a czasem nie, gdyż myślałem, że jest to przykaz jedynie słowny (bez oparcia w regulaminie) Ale teraz to się zacznie Mr. Yellow yeeeaaah

PostWysłany: Pią 13 Paź, 06 22:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja juz pawe pw wyslalem
i bede to robic dalej, jak tylko zobacze
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 13 Paź, 06 23:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ordnung muss sein? Laughing
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pią 13 Paź, 06 23:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A skąd taki obowiązek (tzn. co leży u jego podstaw)?

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 13 Paź, 06 23:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak to? Pytasz się?? To w takim układzie kto pisał regulamin? Shocked

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 14 Paź, 06 9:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

LoL hahaha Very Happy nikt nic nie wie.. Maxx myślałem ze bedziesz wiedzial..

PostWysłany: Sob 14 Paź, 06 9:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nakaz wpisywania miasta wziął sie stad żeby:
- po pierwsze - kazdy prezes oddziału mógł zwerbowac do swojego oddziału, napisac PW. niektorzy nie wiedza, nie chca.. inaczej jak sie napisze, zwróci uwage ze cos takiego jest. Oczywiscie nie kazda osoba chce przynalezec do klubu, ale to inny temat
- po drugie to jest tez dobre przy dziale Kupie/sprzedam. Kazdy moze wiedziec skad jest osoba u której kupuje, policzyc ew. koszty przesyłki lub mozliwy odbiór osobisty.

Mysle ze kazdy powinien miec wpisane miasto w profilu takze wielkie podziekowania dla scandala za PW i scorpiona za zwrócenie uwagi.
Ja sama pamietam ile na tamtym forum modowie napisali sie PW do wielu osób.W wiekszosci skutkowało takze jak ktos cos zauwazy to pisac Smile

Pozdro
Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

PostWysłany: Pon 06 Lis, 06 18:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurde,da rade jakos ustawic zeby wpisanie miejscowosci bylo obowiazkowe przy zakladaniu konta na forum?? tak zeby nie dalo rady zalozyc konta bez wpisania skad sie jest
bo mnie juz nudzi jak wysylam dziennie 3-5 pw zeby wpisali ludzie miejscowosc
jak potem patrze to czesc na to leje, a czesc w ogole jakby nie dostaje PW (non stop widnieja jako nieprzeczytane w mojej skrzynce w dziale "wyslane" )
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 06 Lis, 06 19:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmmmm, dużo prościej będzie dla mnie zrobić żeby coś się wyświetlało jak kotś nic nie wpisze (np. wykrzyknik) lub zeby nie pokazywał się Avatar (musze to jeszcze sprawdzić).

PostWysłany: Pon 06 Lis, 06 22:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

albo np. ustawiec znaczek "*" jako rzecz wymagana w profilu, no a przy np. zainteresowaniach tego nie ma
Powrót do góry
Kjub

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 07 Lis, 06 0:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przecież jest chyba nakaz wpisania nicka? Nie można tego samego zastosować do miejscowości?
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pią 01 Gru, 06 23:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niech ktoś przygotuje obrazek który ma się pokazywać jeśli ktoś nie wpisze miejscowości, a ja zajmę się resztą Smile

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 02 Gru, 06 3:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mozna cos wiecej o tym obrazku? co ma zawierac, przedstawiac, jakie ma treesci nieść itp. Jakbyś dal kilka sugestii to byłoby prościej. Ogólnie o co chodzi? bo ja moge zrobić obraazek z szatanem lub Hitlerem i też bedzie Razz
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sob 02 Gru, 06 11:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma konkretnych wymagań, chodzi o to żeby jego treść prowokowała do wypełnienia sobie miejcowości z której się pochodzi.

To nie musi być obrazek, może być tekst, ja myślałem żeby napisać "Bezdomny".

Jeśli będzie to obrazek to będzie wyświetlał się zamiast Avatara Smile

Wymiary to 128px na 128px max (najlepiej gydby był 128px na 96px).

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 02 Gru, 06 14:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do kiedy i gdzie trzeba przysylac projekty?
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sob 02 Gru, 06 17:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Można cały czas, będziemy zawsze zmieniać na najfajniejszy w drodze głosowania Smile

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 02 Gru, 06 17:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale tu czy do Ciebie?
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 03 Gru, 06 15:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tu albo na ogólnym bo to konkurs. Najlpeij animowany GIF z info żeby wypełnić profil.
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 10 Gru, 06 22:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nikt się nie zgłosił więc sam coś zrobiłem.
Jak ktoś nie wpisze miasta to ma innego avatara i podpis Twisted Evil

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Nie 10 Gru, 06 23:31, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 10 Gru, 06 22:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poka poka go Smile
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 10 Gru, 06 23:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post bartoqa:
http://www.terytorium126p.pl/forum/post3074.html#3074

PostWysłany: Pon 11 Gru, 06 0:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

buaahaha padlem na cyce;] a mastomialem napisane duzymi liteami w podpisie Twisted Evil
Powrót do góry
Kjub

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 11 Gru, 06 1:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Takie ło Laughing

PostWysłany: Pon 11 Gru, 06 3:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bezdomny jest dombry taki dosadny Very Happy nie ma co sie piescic i stosowac pol srodki :d
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński