Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
wyklejanie fiata

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
twety

PostWysłany: Czw 03 Cze, 10 15:03    Temat postu: wyklejanie fiata Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chciałem wykleić całego maluszka folią z grafiką, którą samodzielnie chce zaprojektować, ale nigdzie nie mogę znaleźć jego dokładnych wymiarów, lub gotowej siatki, na której można by nałożyć grafikę i dać do wydruku. Czy posiadacie może coś takiego? Jeśli ktoś może pomóc to proszę o wysłanie czegokolwiek pomocnego na mail twety22(at)gmail.com
Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 03 Cze, 10 15:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mówiąc, że nie mogłeś znaleźć wymiarów, to słabo szukałeś Razz
http://s1.postimage.org/gx388qJ.jpg
Powrót do góry
twety

PostWysłany: Czw 03 Cze, 10 16:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oki, przyda sie napewno, dziekuje
Macie moze jakas siatke dokładniejsza? bo maluszek ma sporo zagięć i załamań na których folia będzie się rozciągać i kurczyc.
Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 03 Cze, 10 17:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmn wydaje mi się, że nie ma nic dokładniejszego, a jeżeli chcesz więcej wymiarów weź maluszka, suwmiarkę/metrówkę i zmierz co chcesz.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński