Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Wydechy (porównanie)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Wto 05 Gru, 06 11:29    Temat postu: Wydechy (porównanie) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie bo zaintrygowała mnie wymiana postów z Kjubem na temat sitek w Wupexie (Michael TS) a Teklą ktora ich nie miała..

Co dokładnie trzeba wyciąc/usunąc zeby i o co ktore dokładnie chodzi..

Ostatnio zmieniony przez Qulek dnia Wto 05 Gru, 06 11:55, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Kjub

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Wto 05 Gru, 06 11:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W wupex'ie w samej końcówce masz sitko czerwone, które się wycina. Tekla tego nie ma.

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 05 Gru, 06 11:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No no.. a czy poza tym czerwonym sitkiem wycin sie jakąś zwężke.. tak mi mówil Jacq

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 05 Gru, 06 11:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To sitko jest niejako zwężką Wink

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 05 Gru, 06 12:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak wytniesz sitko weź latarke i poświeć sobie w miejsce połączenia puszki a rury "wylotowej" (że tak powiem) i zobaczysz, że średnica rury wylotowej jest większa od otworu znajdującego się pomiędzy puszką a tą właśnie rurą. I właśnie tą zwężkę miałem na myśli, a nie sitko.

PostWysłany: Wto 05 Gru, 06 13:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

... oooo kurwaaa ... ale ja sie najebalem zeby wyjac to zasrane sitko razem ta zwerzka Exclamation Exclamation Exclamation Nie zycze tego nikomu ... pol dnia kombinowalem na wszystkie sposobye ... a ze nie jestem czlowiekie spokojne to sie wkurwiel ... zlapalem diaxa i wiciolem cala koncowke ... wyjolem wszystko i migomacikiem sobie przyspawalem spowrotem koncowke Very HappyVery Happy Na szczescie przeszedlem etap tekli, wupexa i mishela ... mam je w dupie Exclamation Teraz to tylko albo wydumka jakas wlasna albo breda...jezeli chodzi o silnik maluchowski Very HappyVery Happy

TERYTORIUM126pMembers -- Oddzial 100-lica
... ::: /// Pełną Pizdą rally team \\\ ::: ...
Powrót do góry
ziomal (WrOcŁaW)

Member
Member
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 05 Gru, 06 18:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spike ma racje wywalcie te wszystkie wupexy tekle i inne i zamontujcie sobie tłumik środkowy z cc700 ładnie brzmi i zarąbiscie odtyka auto:D wiem bo jeździłem na czymś takim
Powrót do góry
jozekrj (warszawa)

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 05 Gru, 06 19:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spike

no co ty pół dnia Smile

kumpel walnoł 2 razy przecinakiem i wypadło
widac we wszystkim trzeba miec wprawe

a co do wupexa to tylko pustak na dwururce (głosniosc miesci sie cos miedzy moja breda a Porthosa)

a jedyny słuszny wydech to breda

http://s2.metaldamage.pl/c.php?uid=147129
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Wto 05 Gru, 06 19:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o wypierdy to kupiłem jakiś prywaciarski na giełdzie za 90 zł z kserowaną homologacją, ale przyznam że ładnie pracuje i ma niezły wydźwięk, nie ryczy jak koreański skuter, a ma ładny milutki basik i sądzę że dodał kilka kucyków, może nie za dużo ale lekko czuć Very Happy Można je kupić na stoisku pani Szpakowej na giełdzie samochodowej we Wrocławiu Smile

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 05 Gru, 06 20:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Raczej nie dodł .. poprostu ci sie wydaje bo jest głośniejszy Smile
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Sro 06 Gru, 06 8:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja polcam pustaka bo na wolnych obrotach wogóle go nie slychac (bynajniej tak jest z moim) a jak sie da po garach to i alarmy lubia sie właczac Smile Smile Smile

No i najlepsze co jest to jak sie jedzie z górki na biegu i nie trzyma sie gazu to fajnie mieli w puszce i strzela Smile

Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 06 Gru, 06 11:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam starego dobrego przepalonego Wupexa jeszcze nie michaela.
Nic nie przebijane i na wolnych chodzi z chichutkim pukaniem.Wysokie to już ryk na seryjnym silniczku jak go miałem nie robił takiego efektu.
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński