| Autor |
Wiadomość |
Qulek (Retrostyle)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 4 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Wto 05 Gru, 06 11:29 Temat postu: Wydechy (porównanie) |
|
|
Mam pytanie bo zaintrygowała mnie wymiana postów z Kjubem na temat sitek w Wupexie (Michael TS) a Teklą ktora ich nie miała..
Co dokładnie trzeba wyciąc/usunąc zeby i o co ktore dokładnie chodzi.. _________________ Mój bolid
Ostatnio zmieniony przez Qulek dnia Wto 05 Gru, 06 11:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Kjub
![]() Użytkownik zbanowany Pochwał: 4 Ostrzeżeń: 5
|
Wysłany: Wto 05 Gru, 06 11:31 Temat postu: |
|
|
W wupex'ie w samej końcówce masz sitko czerwone, które się wycina. Tekla tego nie ma. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Qulek (Retrostyle)
|
Wysłany: Wto 05 Gru, 06 11:56 Temat postu: |
|
|
No no.. a czy poza tym czerwonym sitkiem wycin sie jakąś zwężke.. tak mi mówil Jacq _________________ Mój bolid |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kjub
![]() Użytkownik zbanowany Pochwał: 4 Ostrzeżeń: 5
|
Wysłany: Wto 05 Gru, 06 11:57 Temat postu: |
|
|
To sitko jest niejako zwężką  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jacq
![]() Użytkownik zbanowany Pochwał: 5 Ostrzeżeń: 5
|
Wysłany: Wto 05 Gru, 06 12:06 Temat postu: |
|
|
Jak wytniesz sitko weź latarke i poświeć sobie w miejsce połączenia puszki a rury "wylotowej" (że tak powiem) i zobaczysz, że średnica rury wylotowej jest większa od otworu znajdującego się pomiędzy puszką a tą właśnie rurą. I właśnie tą zwężkę miałem na myśli, a nie sitko. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Spike (Warszawa -- Jelonki)

|
Wysłany: Wto 05 Gru, 06 13:22 Temat postu: |
|
|
... oooo kurwaaa ... ale ja sie najebalem zeby wyjac to zasrane sitko razem ta zwerzka Nie zycze tego nikomu ... pol dnia kombinowalem na wszystkie sposobye ... a ze nie jestem czlowiekie spokojne to sie wkurwiel ... zlapalem diaxa i wiciolem cala koncowke ... wyjolem wszystko i migomacikiem sobie przyspawalem spowrotem koncowke  Na szczescie przeszedlem etap tekli, wupexa i mishela ... mam je w dupie Teraz to tylko albo wydumka jakas wlasna albo breda...jezeli chodzi o silnik maluchowski   _________________
TERYTORIUM126pMembers -- Oddzial 100-lica
... ::: /// Pełną Pizdą rally team \\\ ::: ... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ziomal (WrOcŁaW)
![]()
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto 05 Gru, 06 18:58 Temat postu: |
|
|
| Spike ma racje wywalcie te wszystkie wupexy tekle i inne i zamontujcie sobie tłumik środkowy z cc700 ładnie brzmi i zarąbiscie odtyka auto:D wiem bo jeździłem na czymś takim |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
jozekrj (warszawa)
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Wto 05 Gru, 06 19:05 Temat postu: |
|
|
Spike
no co ty pół dnia
kumpel walnoł 2 razy przecinakiem i wypadło
widac we wszystkim trzeba miec wprawe
a co do wupexa to tylko pustak na dwururce (głosniosc miesci sie cos miedzy moja breda a Porthosa)
a jedyny słuszny wydech to breda _________________ Future TERYTORIUM126p Member -- Oddzial 100-lica
http://s2.metaldamage.pl/c.php?uid=147129 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rekin (Władca Piekieł)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 9
|
Wysłany: Wto 05 Gru, 06 19:36 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o wypierdy to kupiłem jakiś prywaciarski na giełdzie za 90 zł z kserowaną homologacją, ale przyznam że ładnie pracuje i ma niezły wydźwięk, nie ryczy jak koreański skuter, a ma ładny milutki basik i sądzę że dodał kilka kucyków, może nie za dużo ale lekko czuć Można je kupić na stoisku pani Szpakowej na giełdzie samochodowej we Wrocławiu  _________________ Powiedzcie coś nie tak, a zjem Waszego kota!
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Qulek (Retrostyle)
|
Wysłany: Wto 05 Gru, 06 20:04 Temat postu: |
|
|
Raczej nie dodł .. poprostu ci sie wydaje bo jest głośniejszy  _________________ Mój bolid |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
nermack (żywiec) Prezes oddziału
|
Wysłany: Sro 06 Gru, 06 8:52 Temat postu: |
|
|
Ja polcam pustaka bo na wolnych obrotach wogóle go nie slychac (bynajniej tak jest z moim) a jak sie da po garach to i alarmy lubia sie właczac
No i najlepsze co jest to jak sie jedzie z górki na biegu i nie trzyma sie gazu to fajnie mieli w puszce i strzela  _________________ [b] był 126p - 903ccm SPi [*]15.10.2007r
Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Demon126p (Loża Szyderców)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 13 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sro 06 Gru, 06 11:08 Temat postu: |
|
|
Ja mam starego dobrego przepalonego Wupexa jeszcze nie michaela.
Nic nie przebijane i na wolnych chodzi z chichutkim pukaniem.Wysokie to już ryk na seryjnym silniczku jak go miałem nie robił takiego efektu. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|