Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Wyciszenie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
PtaQ (Q-cienko)

PostWysłany: Pon 02 Kwi, 07 14:57    Temat postu: Wyciszenie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanko, jesli znacie jakies sposoby na wyciszenie wnętrza w 126-tce to pomóżcie, bo naprawde hałas jest czasem nie do wytrzymania.
Powrót do góry
Marchewa (Łódź)

Pochwał: 6

PostWysłany: Pon 02 Kwi, 07 14:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To jak myslisz o rajdówce to sie przyzwyczaj do tego,a jak nie,to sobiwe kóp gólfa mk2...
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 02 Kwi, 07 16:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

...lub zatyczki do uszu Wink

PostWysłany: Pon 02 Kwi, 07 19:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja pod wszystkie dywaniki wsadzilem welne mineralna i jest ciszej ale... duzo nie dalo
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pon 02 Kwi, 07 19:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pablosik1988 napisał:
wsadzilem welne mineralna

ciekawe kiedy zakwitnie Shocked
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Pon 02 Kwi, 07 21:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak dostanie wody to lada moment będzie mieć trawę w malcu Very Happy
Powrót do góry
PtaQ (Q-cienko)

PostWysłany: Pon 02 Kwi, 07 23:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rajdówka rajdówką...ale za tylną kanape mozna coś wcisnąć chyba co?
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Wto 03 Kwi, 07 14:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To będzie to bez sensu, bo wywalisz jedno a wpakujesz drógie Confused
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Wto 03 Kwi, 07 19:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jedziesz na szroty wyprowasz z 2 bobkow to co masz pod tylna kanapa i upychasz w swoim.. Maty wygluszajace w liczbie 3 daja rade.. ale duzo jest męczarni by to potem wszystko upchnąć ;P

PostWysłany: Sob 28 Kwi, 07 19:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja za kanape dołożyłem filc, taki jak masz oryginalny tylko grubszy. Dodatkowo po upychałem to w boczki z tyłu. Ciezko bylo wsyzstko zmiescic ale dało rade i jest ciszej. Smile
Powrót do góry
romi1984 (Iłów)

Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 29 Kwi, 07 6:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja pod plastikowymi boczkami z tyłu nad nadkolami wszystko wypełniłem pianką polireutanową przyczepiłem plastiki i jest trochę ciszej. Razz

Powrót do góry
kamil_loczek (Zduńska Wola)

Member
Member

1987 Fiat 126p

PostWysłany: Pią 18 Maj, 07 16:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja w swoim malcu wsadziłem wygłuszenie machy od poloneza Very Happy powiem że jest o wiele ciszej niż było a w boczki mu wsadziłem trochę gąbki i jak co trawa mi nie rosnie co najwyżej pod wycieraczka Very Happy
Powrót do góry
piteer (Jarosław)

PostWysłany: Wto 26 Sie, 08 22:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wygrzebałem ten temat żeby nowego nie zakładać.

Otóż: poprzedni właściciel zrobił dziury na głośniki w tylnej półce.. ja je tak o tylko zatkałem kawałkiem gąbki i dyktą ale to dużo nie daje bo jest naprawdę głośno (jechałem z kolegą jego elegantem i różnica w głośności bardzo znaczna). Co najlepiej zrobić z tymi dziurami?

Pamiętaj wstając z wyra, najpierw prawa gira!
Powrót do góry

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 9:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze dziure to masz w d..ie,a tam możesz mieć otwory na głośniki.
Po drugie zaspawaj te otwory Wink

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 10:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakbyś to zobaczył jak to zje.b.a.n.e to też nazwał byś to dziurami Very Happy

Pamiętaj wstając z wyra, najpierw prawa gira!
Powrót do góry

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sro 27 Sie, 08 11:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No chyba że tak Wink
Tak czy siak najlepiej bedzie to zaspawać.Na spawy guma uszczelniająca na pędzel i tyle.
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński