Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
wycieraczka z dwoma piorami

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
Phantom (Wrocław)

Member
Member
Pochwał: 3

PostWysłany: Sob 25 Lis, 06 10:04    Temat postu: wycieraczka z dwoma piorami Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Alo gdzie dostane wycieraczke z dwoma piorami? mam taka ale zoarana jest fest. bylem w dwoch sklepach motoryzacykjnych i nie mieli. wiec gdzie? bo mnie sie jezdzic nie chce
fote pogladowa moge zarzucic pozniej.
Powrót do góry
jozekrj (warszawa)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 25 Lis, 06 10:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to sa chyba wycieraczki BOSCH-a wiec na jakiejs dobrej staci benzynowej powinni miec

kumpel mial w hondzie civic i nie był zadowolony stwierdzil ze szkoda kasy

http://s2.metaldamage.pl/c.php?uid=147129
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 25 Lis, 06 16:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To sie zwie u Boscha TWIN !! ale nie wiem czy to akurat jest najlepsze Smile skoro ci sie spradzalo to musisz szukac bo sa z tego co wiem drogie.. a próbowales juz wycieraczek typu AERo ?? czyli tych "bez metalowego pióra" ?? takiej jak mają nowe skody vw i wiele innych aut.. podobno niezłe są Smile

Pochwał: 4

PostWysłany: Nie 20 Maj, 07 15:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podłączę się do tematu coby nowego nie zakładać.
Czy takie wycieraczki będą pasować do malucha EL?
Napisane jest, że cc pasują więc chyba nie powinno być problemu.
Chyba, że macie jakieś inne sprawdzone dobrej jakości wycieraczki do zareklamowania...

PostWysłany: Nie 24 Sie, 08 19:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Musisz śrubokrętem podważyć taki jakby zatrzask:D Pooglądaj dokładnie, pewnie zauważysz:D
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Nie 24 Sie, 08 19:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Odkop Exclamation
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński