Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Wycieczka, muzeum motoryzacji w otrebusach pod warszawą
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 28 Lis, 10 5:32    Temat postu: Wycieczka, muzeum motoryzacji w otrebusach pod warszawą Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
mam propozycje co by wybrac sie do muzeum motoryzacji w otrebusach pod warszawa;bylem tam kiedys ale zauwazylem ze pojawilo sie tam kilka nowych eksponatow co wy na to?
sa jacys chetni?
pozdrawiam
http://www.muzeum-motoryzacji.com.pl/
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 28 Lis, 10 8:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakie koszty Question

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
stopek126p (Toruń)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 28 Lis, 10 9:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja byłem w tym muzeum widzialem malucha Long'a fajnie było jak pamietam to koszt ulgowego biletu to 7 zł
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 28 Lis, 10 11:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W Otrębusach byłem 5 krotnie, ale zawsze chętnie wybiorę się po raz kolejny.

Ten maluch to nie LONG, tylko samoróba kupiona przez Mikicików na allegro z 5 lat temu, ale jest nieźle wykonany. Taka ciekawostka.

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 28 Lis, 10 12:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha myślałem ze takie byly to pomylilem sie dzieki za sprostowanie
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 28 Lis, 10 17:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Była jedna / dwie sztuki Smile

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 28 Lis, 10 23:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

arek napisał:
jakie koszty Question

trzeba zadzwonic i sie dowiedziec
jesli chodzi o koszta wachy to nie wiem ile pali twoj pojezd ale moj kontener to smok.maluch jest ekonomiczniejszy
Wink
Powrót do góry
gosu23 (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126

PostWysłany: Nie 28 Lis, 10 23:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Piter126p nie trzeba dzwonić cena jest podana na tej stronie co podałeś ulgowy 7 złotych normalny 10 złotych do muzeum jest ok 120km z lodzi wiec koszta tez nie są duże

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 29 Lis, 10 0:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadza sie;dlatego zaproponowalem
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 29 Lis, 10 10:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokładnie Smile tak jak coś trzeba zrobić taką akcje bo muzeum moze byc fajne Smile

Member
Member
Pochwał: 2

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 05 Sty, 11 15:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo chętnie sie dołącze Smile
Powrót do góry
piotrekwielki (Łódź, Przysucha)

Organizator Manu'12
Pochwał: 8

PostWysłany: Sro 05 Sty, 11 17:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i ja i ja!! tylko kiedy Smile

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sro 05 Sty, 11 19:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak bedzie troche cieplej;to zbieramy sklad,odkreslamy sie na liscie obecnosci i dluga Mr. Green
jakos w marcu;kwietniu mysle Wink
Powrót do góry
Pawwel92 (Dzbenin / Ostrołęka)

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 05 Sty, 11 19:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli moge cos doradzic to moze mozna by bylo to zorganizowac w jakas sobote a pozniej gdzies na jakiegos grila czy cos w podobie ... Takie poprostu spotkanie zrobić .. Tylko w jakis cieply dzien Smile
Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sro 05 Sty, 11 19:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zawsze mozesz doradzic Mr. Green
zazwyczaj jestem mily i kulturalny,chyba ze ktos mnie zirytuje Wink
nawet bylo by wskazane,w zeszlym sezonie malo grilowalem,trzeba to nadrobic Very Happy
Powrót do góry
Pawwel92 (Dzbenin / Ostrołęka)

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 05 Sty, 11 20:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak cos to moge tez wziac swojego grila Very Happy
Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sro 05 Sty, 11 20:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to jednego grilla juz bedziemy mieli Mr. Green
Powrót do góry
misieq1992 (Ostrołęka)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 05 Sty, 11 21:59    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Laughing kolejny melduje sie:P jetem ZA maluchem najdalej byłem w Zegrzu wiec czas ruszyc dalej:) oczekujemy cieplejszych dni.. Fajny pomysł....
Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 08 Sty, 11 16:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to szykuje sie ekipa powoli;w pewnej kwestii nie moglem dodzwonic sie do faceta; w pon zadzwonie.
pozdro
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 08 Sty, 11 20:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez jestem chętny na wycieczkę:D

PostWysłany: Sob 08 Sty, 11 22:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mało się udzielam na forum, jednak widzę ,że tu się spora ekipa zbiera a i nawet grill jest w planach to pomyślałem, że się wtrącę

mam do tego muzeum ok. 10 km jak i moi dziadkowie, dodatkowo moi dziadkowie mają dużą łąkę u siebie (kiedyś tam marchewki, ogórki, jabłka itp. rosły), to może bym z nimi pogadał i byście się wpakowali tam Wink

teren jest duży to jak byście ogarnęli namioty to może nawet by była taka opcja co by was na noc przetrzymać
ognisko również powinno dać radę jakoś ogarnąć, zrobiłoby się zrzutkę na pół tony kiełbasy i chleba, no i jazda Very Happy

malce raczej się nie wcisną na tą łąkę, ale zmieszczą się na pewno na podwórku

jak śniegi sobie pójdą zamieszczę jakieś zdjęcia jak to tam wygląda wszystko

nie chcę wam też nic obiecywać na 100%, bo na chwilę obecną sytuacja rodzinna nie jest fajna Sad ale jest jeszcze dużo czasu Wink
Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 08 Sty, 11 23:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiesz wszystko kwestia ugadania się, najlepiej żeby termin był odpowiedni dla wszystkich, a tak to nie głupi pomysł Wink

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 09 Sty, 11 20:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm kwestia do dogadania co i jak
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 09 Sty, 11 21:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ta wycieczka to taka długoplanowa, za dwa trzy cztery miesiace Question czy bardziej w tygodniach liczone Question
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 09 Sty, 11 21:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

raczej odległy termin

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 1 z 6

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński