Tylko trochę dźwignia od biegów by przeszkadzła , ale jak się chce to ze wszystkim da się rade
kolezance by chyba akurat nie przeszkadzała;ale to zalezy od upodoban
poza tym istotne jest czy poznala juz samochod ze az caly zaparował,lub bedzie chciala poznac to diametralnie zmienia postac rzeczy.tu jest pies pogrzebany
Pawwel92 zalezy kto jak ma wysoko drązek zmiany biegów mnie by nie przeszkadzał tyle ze problem z rozłożeniem kubełków w bimarco bravo tego nie robiłem a myślę ze dało by rade _________________
Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done
co do tej łąki, co miałem załatwić to nie wiem, czy wam by odpowiadało jak ma być nocowanie, jest brama i furtka, ale nie zamykane na klucz czy kłódkę a z łąki nie byłoby widać samochodów
czerwonawe to jest miejsce gdzie by samochody stały
zielonawe to jest ta łąka
wpisać w mapy google, żeby znaleźć:
Okrężna 42 05-825 Kady
a gdzie nie przyjdzie;p taka działka to jest dobra opcja, nikt obcy nie bedzie wlazil, malce ciagle na oku, namiocik, grilik...czekam na opinie innych
edit
nie sprawdziłem odległości od Otrębus....no troche lipa taki kawał, równie dobrze prosto z łodzi mogli byśmy jechać ;/ _________________ MAŁY, ALE WARIAT
wypowiedziec sie mozna tylko pytanie co i jak;poza tym niektóre osoby moga pracowac;generalnie kwestia do dogadania ew jakies normalne warunki jak niektore przedstawicielki płci pieknej preferuja ;znam takowa osobniczke;dodatkowo mozna by bylo dorzucic saune basen i jacuzzi;ale to opcjonalnie;termin jest ustalony 21-22 maj i tego sie trzymajmy zawsze najpierw mozemy zrobic impreze intregracyjna a pozniej wycieczke do muzeum;mozna zrobic tak zeby byl wilk syty i owca cała