Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Wycieczka, muzeum motoryzacji w otrebusach pod warszawą
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Pon 21 Lut, 11 0:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oki. w jakich okolicach planujecie nocleg?? Chodzi mi w jakiej odległości od Otrębusów woleli byście nocleg?

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 21 Lut, 11 15:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pytanie gdzie bedziemy nocowac pod namiotem czy w jakims hotelu tudziez pensjonacie
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 21 Lut, 11 15:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wybrzydzać, w samochodzie można się przekimać

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Pawwel92 (Dzbenin / Ostrołęka)

Member
Member
Pochwał: 2

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 21 Lut, 11 16:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W sumie arek dobrze mówi Wink w samochodzie też da rade chyba że ktoś będzie z koleżnką Very Happy to zmienia postać rzeczy Cool

http://www.terytorium126p.pl/forum/fiat-126p-fl-patriota-by-pawwel92-t7886-100.html
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 21 Lut, 11 16:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pawwel92, jak masz rozkładane fotele to i w maluchu powojujesz Devil

Powrót do góry

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 21 Lut, 11 16:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tylko trochę dźwignia od biegów by przeszkadzła , ale jak się chce to ze wszystkim da się rade Cool

http://www.terytorium126p.pl/forum/fiat-126p-fl-patriota-by-pawwel92-t7886-100.html
Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 21 Lut, 11 17:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pawwel92 napisał:
Tylko trochę dźwignia od biegów by przeszkadzła , ale jak się chce to ze wszystkim da się rade Cool

kolezance by chyba akurat nie przeszkadzała;ale to zalezy od upodoban Mr. Green
poza tym istotne jest czy poznala juz samochod ze az caly zaparował,lub bedzie chciala poznac to diametralnie zmienia postac rzeczy.tu jest pies pogrzebany
Powrót do góry

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 21 Lut, 11 17:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Da się rade ze wszystkim Very Happy

Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 21 Lut, 11 23:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pawwel92 zalezy kto jak ma wysoko drązek zmiany biegów Faja mnie by nie przeszkadzał tyle ze problem z rozłożeniem kubełków Razz w bimarco bravo tego nie robiłem a myślę ze dało by rade Mr. Green

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 21 Lut, 11 23:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stasiu126p odpoczywa sie samemu a spi sie z kims sposobem pies jeza wykorzystał Mr. Green
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Wto 22 Lut, 11 0:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WitchDog napisał:
oki. w jakich okolicach planujecie nocleg?? Chodzi mi w jakiej odległości od Otrębusów woleli byście nocleg?

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 22 Lut, 11 0:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stasiu126p napisał:
zalezy kto jak ma wysoko drązek zmiany biegów

U mnie narazie jest standardowo Rolling Eyes

Cytat:

Najlepiej nie za daleko Wink

Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 22 Lut, 11 0:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pawwel92 napisał:
Stasiu126p napisał:
zalezy kto jak ma wysoko drązek zmiany biegów

Cytat:

Najlepiej nie za daleko Wink

chyba od sklepu monopolowego Mr. Green Mr. Green
Powrót do góry

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 22 Lut, 11 10:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Piter126p jasne że tak bo jak towaru zbraknie to ja nie mam zamiaru gonić po kilka kilometrów z buta Mr. Green

Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 22 Lut, 11 20:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wyslemy najtrzezwiejszego do sklepu; na ochotnika droga eliminacji
Mr. Green
Powrót do góry
metaltymek (Kady)

PostWysłany: Wto 22 Lut, 11 23:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co do tej łąki, co miałem załatwić to nie wiem, czy wam by odpowiadało jak ma być nocowanie, jest brama i furtka, ale nie zamykane na klucz czy kłódkę a z łąki nie byłoby widać samochodów

czerwonawe to jest miejsce gdzie by samochody stały
zielonawe to jest ta łąka

wpisać w mapy google, żeby znaleźć:
Okrężna 42 05-825 Kady
Powrót do góry
piotrekwielki (Łódź, Przysucha)

Organizator Manu'12
Pochwał: 8

PostWysłany: Wto 22 Lut, 11 23:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja jestem za Smile zalatwie łańcuch i kłudke jak ktoś się baćbędzie Very Happy

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 22 Lut, 11 23:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tia jeszcze przylezie jakiś ekshibicjonista w płaszczu Mr. Green

Zapisz ten film na dysku

Ostatnio zmieniony przez arek dnia Sro 23 Lut, 11 0:05, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Sro 23 Lut, 11 0:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no nic, od Otrębusów do miejscowości gdzie mógłby być nocleg jest 75 km. Więc odpada...

Organizator Manu'12

PostWysłany: Sro 23 Lut, 11 0:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a gdzie nie przyjdzie;p taka działka to jest dobra opcja, nikt obcy nie bedzie wlazil, malce ciagle na oku, namiocik, grilik...czekam na opinie innych

edit Very Happy
nie sprawdziłem odległości od Otrębus....no troche lipa taki kawał, równie dobrze prosto z łodzi mogli byśmy jechać ;/

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 24 Lut, 11 10:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i miejscówka super Very Happy mi tam odpowiada

piotrekwielki napisał:
malce ciagle na oku

metaltymek napisał:
z łąki nie byłoby widać samochodów

No właśnie chyba nie za bardzo na oku Wink

Powrót do góry
piotrekwielki (Łódź, Przysucha)

Organizator Manu'12

PostWysłany: Czw 24 Lut, 11 15:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poimalo mi sie, Myslalem że chodzi o niewidoczność dla obcych

PostWysłany: Pią 25 Lut, 11 12:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

odległość od tej łąki do muzeum motoryzacji to ~10 km, jest jeszcze sklep na miejscu w odległości ~500m

może zrobić jakąś ankietę czy listę ilu osobom by pasowała ta łąka?

Powrót do góry

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 25 Lut, 11 13:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm.. Może poprostu niech każdy napisze czy mu odpowiada ta łąka czy nie, jak nie to jaką ma inną propozycje i będzie wiadomo co i jak dalej.. Wink Ja osobiście jestem za Very Happy

Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 25 Lut, 11 14:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wypowiedziec sie mozna tylko pytanie co i jak;poza tym niektóre osoby moga pracowac;generalnie kwestia do dogadania ew jakies normalne warunki jak niektore przedstawicielki płci pieknej preferuja Wink ;znam takowa osobniczke;dodatkowo mozna by bylo dorzucic saune basen i jacuzzi;ale to opcjonalnie;termin jest ustalony 21-22 maj i tego sie trzymajmy zawsze najpierw mozemy zrobic impreze intregracyjna a pozniej wycieczke do muzeum;mozna zrobic tak zeby byl wilk syty i owca cała Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 4 z 6

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński