Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Wycieczka do Muzeum Motoryzacji przy ul. Filtrowej Warszawa

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Nie 17 Maj, 09 23:34    Temat postu: Wycieczka do Muzeum Motoryzacji przy ul. Filtrowej Warszawa Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fotki z mojej wycieczki do muzeum z dnia 17 maja 2009. Ach, samo piękno.
Nie poprawiałem na siłe fotek fotoszopoem, gdyż uważam, że nie ma takiej potrzeby.
Dorzuce potem kilka zdjęć z wizyty w pałacu kultury i nauki z tego samego dnia.

http://img32.imageshack.us/gal.php?g=isresizeofimg6842.jpg

Oczywiście imageszak zrobił rozpizdę i fotki nie są chronologicznie, ale idzie się połapać.
Ten zielony DF to jednego ze zwiedzających był, nawet niezły stan, troche jeszcze do porobienia ale liczy się że jeździ i jak widać ma sie dobrze. Przyjechał tym jakiś młody chłopaszek.

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 29 Maj, 09 23:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj tez bylem na Filtrowej. Spotkalo mnie niebywale szcescie bo niedosc ze bylem tam zupelnie sam to trafilem na konserwatora tego dobytku ktory z checia opowiedzial mi historie poszcegolnych aut. w pewnym momencie pojwil sie ktos z aparatem. okazalo sie ze jest to red naczelny Classicauto Wociech Jurecki ktory przyjechal zrobic zdjecia policyjnemu Polonezowi Caro z 28tys przebiegu przekazanego niedawno przez Wojewodzka KP. Nawiazala sie dosc przyjemna konwersacja. Do calosci dolaczyla sie Pani kierownik. Po chwili moglem zobaczyc unikalnego nie eksponowanego Fiata 508 furgon i mase makiet prototypow z FSO i kilka innych skarbow w tym ostatniego malucha z tasmy zabunkrowanego na zapleczu Wink . Nistety Stratopolonez poszedl do remontu. ma wystapic na Rajdzie Polski Cool

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 31 Maj, 09 8:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilo ty cholerny fuksiarzu Evil or Very Mad gratuluje Wink

PostWysłany: Nie 31 Maj, 09 18:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W zeszły piątek również odwiedziłem muzeum, bardzo fajny klimacik, wrzuce fotki jak zgram... Wink

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Pon 01 Cze, 09 9:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bylismy w tym samym dniu Bronek Laughing

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 01 Cze, 09 10:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilo to farciarz, sie gra sie ma. Audi wygrał na Loterii "Wesoły Dzień Radomska" czy coś takiego Mr. Green

PostWysłany: Pon 01 Cze, 09 20:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dawajta foty prędko Shocked
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member
Pochwał: 4

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Wto 02 Cze, 09 22:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ostatnio zmieniony przez Ekjonar dnia Nie 14 Cze, 09 12:15, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Bronek (FSM)

PostWysłany: Sro 03 Cze, 09 10:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurczę Crying or Very sad za mojej wizyty nie było już maluszka a po Stratopoldku pozostały 2 koła na sali...

Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Sro 03 Cze, 09 11:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Laughing maluszek byl za tym ekranem Wink trzeba bylo dokladniej zwiedzac. Stratopolonez wraca 20 czerwca po remoncie.

Powrót do góry
Bronek (FSM)

PostWysłany: Sro 03 Cze, 09 11:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pytałem kobity to powiedziała, że maluchy i inne są gdzieś za Warszawą w filii muzeum, a Stratopoldek na warsztacie, ale za to ujrzałem na żywo DF-a Rekorda i poldka 3-drzwiowego, ogólnie zadowolony jestem z wizyty Wink

Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Sro 03 Cze, 09 16:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ta babka?... o maluszek sie znalazl a w glebi wrak PF 508 furgon Wink

faktycznie wywiezli 80% zbiorow... blisko 100 aut

Powrót do góry
Bronek (FSM)

PostWysłany: Sro 03 Cze, 09 17:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak dokładnie ta pani.

Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 03 Cze, 09 22:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ekjonar to moje fotyyy Razz
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński