Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Wybór nowego moderatora moderatorów
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Nowy mod modów to

rOgaL
30%
 30%  [ 10 ]
scandaL
54%
 54%  [ 18 ]
Spike
15%
 15%  [ 5 ]
Wszystkich Głosów : 33

Autor Wiadomość
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 08 Sty, 07 20:45    Temat postu: Wybór nowego moderatora moderatorów Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kto ma zostać nowym moderatorem moderatorów (z prawami nadawania statusu moderatora)?
Do wyboru są obecni modzi/memberzy.

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Pią 19 Sty, 07 1:18, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 08 Sty, 07 20:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Żaden z nich.
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pon 08 Sty, 07 20:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Żaden z nich

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4

PostWysłany: Pon 08 Sty, 07 20:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak wyżej.

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 08 Sty, 07 21:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
Żaden z nich.

Jacq napisał:
Żaden z nich.

Kjub napisał:
Jak wyżej.

Pozostaje napisać ... JAK WYŻEJ

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 08 Sty, 07 21:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wyjatkowo sie z Wami zgodze...

Cool
Powrót do góry
Kjub

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 08 Sty, 07 21:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale my jesteśmy Ci źli więc nasze zdanie się nie liczy Laughing

PostWysłany: Pon 08 Sty, 07 21:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nic dodać, nic ująć.

Żaden z nich.
Powrót do góry
Marchewa (Łódź)

Pochwał: 6

PostWysłany: Pon 08 Sty, 07 21:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rogal na prezydenta Laughing
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 08 Sty, 07 22:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po chwili zastanowienia stwierdzam co następuje: moderatorem moderatorów powinna zostać Agnieszka

PostWysłany: Pon 08 Sty, 07 22:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajny tytuł
Moderator moderatorów Twisted Evil
moja wiedz na temat tych osób jest zbyt mała bym miał
wybierać niwch wybiorą osoby z dłuższym stażem na forum
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 08 Sty, 07 22:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na razie jednogłośnie (dosłownie Laughing Laughing Laughing Laughing ) prowadzi Rogal i na razie nie zagłosował ŻADEN MEMEBER. Jest niezłą konsolidacja na forum. Kooonkretna sprawa Cool
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Pon 08 Sty, 07 23:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jacq napisał:
Po chwili zastanowienia stwierdzam co następuje: moderatorem moderatorów powinna zostać Agnieszka

popieram

Member
Member

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 1:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maxx... ważne pytanie? a po cholerę Ci mod modów? Nie możesz Ty nim być i problemu nie będzie. Czy ma ktoś coś przeciwko??? Tylko szczerze!
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 1:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powtórka z rozrywki....żaden z nich

Member
Member

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 2:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to się tyczy równiesz Maxxa?
FSMarcin (Trzcianka)

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 4:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czemu tylko trzech kandydatów??
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 7:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja uważam ze Scandal bedzie najbardziej odpowiednim kolesiem na to miejsce. A Spike jest zbyt krótko moderatorem żeby dostac nowa władze.

Proponuje równiez na moderatora moderatorów Jacq i z tym to sie chyba wszyscy zgodzą Twisted Evil

Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC
Powrót do góry
Wojti (Rzeszów)

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 7:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo tu zadzi 5 osob i tylko oni moga byc panami panow!!!

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 9:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Numen napisał:
Maxx... ważne pytanie? a po cholerę Ci mod modów? Nie możesz Ty nim być i problemu nie będzie. Czy ma ktoś coś przeciwko??? Tylko szczerze!

przecież maxx nie ma pojęcia co się tu dzieje, bo on się zajął sprawami techniczymi, a jego okiem i uchem jest Agnieska
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 9:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uważam że z tej trójki scandaL jest najlepszym kandydatem z powyższej trójki. Spike rzeczywiścei jest modem od niedawna tak jak to napisał nermack.

Agnieszka jest jest dla mnie źródłem informacji jak każdy, bo "tylko głupi król jednego sługi słucha..."

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 9:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

scandal jest nadgorliwym służbistą, nie wróżyłbym poprawy nastroju w klubie.
Natomiast dlaczego nie dać szansy Spike'owi? Evela się nie sprawdziła na tamtym forum i nie przeszkadzało to w niczym żeby i tu została modem modów Smile

Member
Member

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 11:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może Maxx nie chce popełniać podobnych błędów? ja nie wiem
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 11:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Scandal choc to spoko gosc JEST ZBYT NADGORLIWYM SŁUŻBISTĄ jak juz to koedys zauważylem a teraz potwiedził to Jacek...

Mysle ze to powinno sie rozegrac miedzy Rogalińskim.. ale on akurat jest w UK a Spikiem ktoremu warto dac szanse... Choc ja gosowac nie bede bo to juz NIE MOJA SPRAWA !! Laughing

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 09 Sty, 07 12:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

scandal Wink tak myślałem Laughing przegina chłopak troche. Żeby jeszcze więszej jazdy nie było i ta zaistniała.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński