Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Wstawianie avatara na forum

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
Jacq

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sob 07 Paź, 06 18:37    Temat postu: Wstawianie avatara na forum Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1. Żeby mieć avatar na forum trzeba najpierw zarejestrować/zalogować się w portalu: http://www.terytorium126p.pl/

2. Następnie rejestrujemy się na forum
3. Po zarejestrowaniu się na forum należy przejść do portalu i zalogować się.
4. Następnie przechodzimy "Twoje dane"

5. Dalej najeżdżamy na "Edycja" i wybieramy "Zmień zdjęcie - emblemat"

6. W końcu "Przeglądaj" dla wybrania obrazka ze swojego kompa i wczytaj

Gotowe.

Ostatnio zmieniony przez Jacq dnia Pon 09 Paź, 06 14:56, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Sob 07 Paź, 06 21:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale sie narobiłes print screenów. Proponuje dac ci druga pochwałę za pomoc przy władowaniu avatara Smile Smile Rolling Eyes

Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 07 Paź, 06 22:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jednak jakiś pożytek jest ze mnie na forum Wink (pewna osoba będzie wiedzieć co mam na myśli)
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 07 Paź, 06 23:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zes sie napalowal ze az milo na to popatrzec Smile PLUSIKA DAC MU !!!

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 08 Paź, 06 10:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w dobie społeczeństwa obrazkowego, kto by czytał opis WinkA plusika to może dać każdy z was Mr. Yellow
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 8:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jak dodać pochwałę?
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 13:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ale moze dac tylko założyciel tematu.. tak dla przypomniania..Ale należy ci sie za to foto story Smile
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 14:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WYPAS
To się nazywa inicjatywa. JacQu, masz u mnie funkcje redaktora na stronie!

PostWysłany: Sro 03 Sty, 07 0:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smile już mam . panowie jak mam dać pochwałe jacq ?? należy sie za prace Smile i za pomoc
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 04 Sty, 07 16:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciesze się, że działa jak należy Wink

PostWysłany: Nie 15 Cze, 08 13:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie mogę zmienić avatara. W dziale Twoje dane nie mam Edycji. Coś nie tak?

Pojawia się za to:
Cytat:
Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #1 is not an array in /home/vkmaxx/domains/terytorium126p.pl/public_html/forum/common.php on line 78

Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /home/vkmaxx/domains/terytorium126p.pl/public_html/forum/common.php on line 78

Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #3 is not an array in /home/vkmaxx/domains/terytorium126p.pl/public_html/forum/common.php on line 78

Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #4 is not an array in /home/vkmaxx/domains/terytorium126p.pl/public_html/forum/common.php on line 78

Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #6 is not an array in /home/vkmaxx/domains/terytorium126p.pl/public_html/forum/common.php on line 78

Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #7 is not an array in /home/vkmaxx/domains/terytorium126p.pl/public_html/forum/common.php on line 78

PostWysłany: Nie 15 Cze, 08 18:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi działa Mr. Green
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 21 Cze, 08 23:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie tez sie pojawia, ale hula normalnie Smile

PostWysłany: Nie 09 Lis, 08 20:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam problem z banerkiem w podpisie. Wrzucam w tej formie

na każdym innym forum lata a tutaj nie chce. Coś źle robie czy co??
Pomoże ktoś??
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Nie 09 Lis, 08 22:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nei miałeś zaznaczonej opcjii wyświetlania podpisu.
Powrót do góry
Damian126rally (Steryd z podwrocławskiej wsi :D)

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 20 Sie, 09 8:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

brak możliwości wstawienia czegokolwiek gdziekolwiek ...

Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 31 Sie, 09 20:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marchewa pomógł w rozpoznaniu i usunięci prblemu avatarów na forum, specjalnie dla niego Mr. Green Mr. Green
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński