Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
wskażnik poziomu paliwa

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
wladeczek19

PostWysłany: Czw 28 Sie, 08 19:26    Temat postu: wskażnik poziomu paliwa Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam ostatnio zakupiłem buggy z silnikiem fiacika 126p i mam takie pytanko jak podłączyć wskaźnik paliwa wiem że pływak w baku trzeba podpiąć po zegary tylko do których styków i jakieś zasilanie (+12 )
też jest potrzebne, jak to podpiąć proszę o jakąś instrukcje

pozdrawiam
Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 28 Sie, 08 19:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli masz na podzespołach 126p to i wiązka jest z boba, tylko podpinasz pod zegary kostki i hula jak ta lala. Wink
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Czw 28 Sie, 08 20:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pod warunkiem ze ma wziątą przednią instalacje o ile w ogóle a nie zam aku i zasilanie rozrucznik altek cewka ...
Powrót do góry
wladeczek19

PostWysłany: Czw 28 Sie, 08 20:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tylko jet taki problem ze w moim buggy niema żadnej wiązki tylko i da kable od stacyjki i od alternatora i z przodu mam podpięte tylko dwa światła a do zegarów idą tylko dwa kable do włącznika świateł i to wszystko więc sam muszę pociągnąć nowe kable tylko nie wiem jak to podpiąć żeby działało
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member
Pochwał: 4

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Czw 28 Sie, 08 20:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój kumpel w buggy ma tylko kabel do cewki z cewki do przerywacza , masa do cewki i kable wysokiego napięcia Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński