Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Wrocław, IV Ogólnopolski Zlot 126p 24-26 sierpnia 2007
Idź do strony 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
martini (Wrocław)

Member
Member

1997 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 12:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I po zlocie:DVery Happy ale fajnie było:) fotki później
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 12:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To Poznan powrocił na swoje terytorum Wink bez wiekszych przygód... Kaczor tylko stracił gaz, Killerowi zapchał sie gaznik, no i mi od czasu do czasu sie przegrzewał silnik. Zaraz jedziemy dalej spotowac;) Pozdrawiam i Szerokiej drogi!
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
ziomal (WrOcŁaW)

Member
Member
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 14:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

śląsk odprowadziłem na odległość 30 km od wro tak więc za niedługo powinni być już w domu. a z nowości których się nikt nie spodziewa to piter wracając do łodzi stanoł 20 km za wrocławiem

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 15:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zielona Góra też wróciła na miejsce podobnie jak z przyjazdem tak i powrót obył się bez jakichkolwiek awarii . Co do Pitera przeczuwałem to Smile ciekawe co tym razem bo chyba gąbki sie już skończyły Wink
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 15:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pewnie łozyska w przyczepce
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Agnieszka

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 16:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i ja wróciłam z Kamilkiem Very Happy ale zajeb.... było... ja chce jeszcze

Specjalne podziękowania dla Demoniastego i Pauli za nocleg z czwartku na piątek i zarąbistą zabawę do późnej nocy oraz jeszcze większe dla Nowaczusia który poświecił sie dla mnie i sam śpiąc w aucie pozwolił mi spać w namiocie...

Sobote będę odchorowywać pewnie jeszcze przez jakiś czas ale i tak było zarąbiście... zwłaszcza nowaczusiowe wybory miss...

Jesteście naprawdę świetni i niesamowicie było spotkać sie ze starymi znajomymi po rocznej przerwie a przy okazji poznać kolejną masę nowych osób... liczę że ze wszystkimi a nawet w jeszcze większym gronie spotkamy sie za roczek... a może nawet szybciej Twisted Evil

Jesteście Kochani buźka jeszcze raz dla wszystkich i wielkie pozdrowienia i podziękowania dla całego Wrocka za naprawdę świetną robotę...
Powrót do góry
bartonq (Katowice)

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 16:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

slask melduje sie z domu Very Happy
fajny zlot poznalem wielu fajnych ludzi i pozdrawiam
Powrót do góry
NiKiEL (Piotrków Trybunalski)

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 17:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NiKiELeQ tez jest juz w domku Razz...małe problemy ze sprzegłem mialem pod łodzią ale bezpiecznie odstawiłem Agnieszkę do domku Smile niedługo będą fotki Smile

!!! Projekt Fiat 126p 1.4 JUŻ RUSZYŁ !!!
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 17:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja mam takiego wielkiego kaca Razz i nie tylko po alko ale jakiegos moralnego Smile Twisted Evil Twisted Evil yyyy co wy mi zrobiliscie w nocy ;P nie no a tak na powaznie swietna impreza wielki szacunek dla wszystkich ktorzy byli odpowiedzialni za organizacje tego zlotu wielka siekierka dla Demona i Fazzora za setki nie przespanych godzin i dopilnowanie wszystkeigo by ten zlot mial rece i nogi i wygladal tak jak mialo to meisjce w sobote Smile wielkie dzieki i szcuneczek dla wszystkich przyjezdnych za to ze nie byli "mnietimi" fajami i przyjechali mimo atrakcji ktore mialy miejsce..mam nadzieje ze spotkamy sie niebawem w tym samym lub wiekszym towarzystwie...pozdrawiam.rOgaL

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 17:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://www.tvn24.pl/26086,1519262,wiadomosc.html

tu macie ludzie linka do TVN 24 zebyscie mogli jeszcze troche powspominac Very Happy Very Happy
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 17:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tylko po co ja tam na tym filmie Smile "prawdziwych mordercow nie pokazuje sie w telewizji " Razz
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 18:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tym razem zrobiłem b. mało zdjęć…

KZK

Centrum handlowe

Powrót

--
A teraz zła nowina, na terenie kempingu w sobotę między 16:30 a 18:30 (podczas meczu) został skradziony z domku mój telefon służbowy, czarna Nokia. Sprawa została już zgłoszona na policję, fax z informacją o blokadzie telefonu na podstawie numeru IMEI poszedł już do operatora sieci.
Jeśli byłeś na zlocie i wesz coś o sprawie (np. ktoś kręcił się przy domku 41 daj znać).
Jestem skłonny odkupić telefon, czekam na anonimowy kontakt (GG, SMS z bramki plusa 607 842 865, maxxmail@vp.pl).

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Nie 26 Sie, 07 18:54, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 18:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zdjecia bardzo fajne maxx`iu i ciesze sie ze zawitaliscie we wrocku i moglismy pobawic sie razem...co do telefonu to wspolczuje i lepiej by ten kto ukradl sie nie znalazl bo z dupy lej po bombie....

Pochwał: 5

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 18:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale lipa z tym telefonem... Rolling Eyes Crazy

Szkoda, że tak mało zdjęć, czekam na resztę Wink

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 19:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jestem już u siebie...czekacie na reszte zdjęć a ja się boje co Piter zrobi mnie i innym jak zobaczy co się działo w nocy Cool (fotki wrzuci NIKIEL)
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 19:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A Piter to w ogóle dojechał? Laughing Wink
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 19:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

20:10, Piter jest przed Sieradzem, bez poważniejszych awarii, ale jedzie wolno ze względu na silnik. Jak ktoś ma fotki i nie wie co z nimi zrobić, służę pomocą.

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 19:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja takze jestem juz w domu i bardzo duze Podziekowania DLA DEMONA126P , PAULINY ORAZ KRISSA za przenocowanie mnie przed 2 noce pomoc w zrobieniu silnika oraz za zajebistą zabawe przez wszystkie dni które tam spedziłem mam nadzieje ze takze wam choc troche dałem troche rozrywki ?? przez te pare dni czekam na reszte fotek Very Happy
Powrót do góry
Bronek (FSM)

Pochwał: 6

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 19:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też jestem w domku a po drodze oprócz zaliczenia rowu na szczęście bez uszkodzeń , wszystko ok , dzięki za fajną bibkę i dzięki dla kolegi z poznania Kaczora za wgniecenie błotnika ,pozdro Smile

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
ScApi (Nowa Sól)

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 20:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tym telefonem to współczuje z resztą tak jak to mówiłem na zlocie, ale mecz dał mi w kość ledwo żyłem Wink chyba przez to szybko padłem w sobote Smile

maxx ja swoje foty wrzucę na serwer powybierasz coś ciekawego bo ich około 200 sztuk jest z czego połowa chyba sie nie nada na forum Smile

Edit: A o audycji w radiu ktoś coś wie ?
Powrót do góry
Ryba (Radomsko)

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 20:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pozdrawiam także dziewczynę Bartąqa Laughing , która wysłuchała mojego godzinnego monologu o pewnej osobowości zlotu...i nie potem miała siłę wrócić do namiotu Twisted Evil Może wrzucisz swoje rysunki na forum... zdawało mi się, że coś tworzyłaś Wink
Powrót do góry
NiKiEL (Piotrków Trybunalski)

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 21:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maxx mi mozesz pomoc fotki wrzucic...ale to jak wroce do domku bo jestem teraz w tomaszowie Razz ryba wie o co chodzi Razz

!!! Projekt Fiat 126p 1.4 JUŻ RUSZYŁ !!!
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 21:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zlot był super, poznałem wiele fajnych osób, pozdrawiam wszystkich!!

PS. Czyj jest ten zielony EL z gładkimi zderzakami, tak fest obniżony, bo Cherry sie mało nie spuścił jak go zobaczył Mr. Green

Pochwał: 6

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 21:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Heh ja też miałem okazję posłuchać Ryby -fajnie nawijasz chłopie, za to nie zapomne Jak Nowaczek kimał w maluchu - wyglądał jak człowiek guma Laughing

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Nie 26 Sie, 07 21:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co rok jest ciekawiej na Ogolnopolskim ;] 3/4 ludzi nie kojarze i nawet nie wiem jak wygladaja ale itak bylo spoko dawac fotki ludziki bo rogalik sie zezli Razz
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Następny
Strona 1 z 12

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński