To Poznan powrocił na swoje terytorum bez wiekszych przygód... Kaczor tylko stracił gaz, Killerowi zapchał sie gaznik, no i mi od czasu do czasu sie przegrzewał silnik. Zaraz jedziemy dalej spotowac;) Pozdrawiam i Szerokiej drogi! _________________ Pozdrawiam
Karol13
Terytorium126p Oddział Wielkopolski
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
śląsk odprowadziłem na odległość 30 km od wro tak więc za niedługo powinni być już w domu. a z nowości których się nikt nie spodziewa to piter wracając do łodzi stanoł 20 km za wrocławiem _________________ http://images14.fotosik.pl/80/5bfb9a86bb613aff.gif
Zielona Góra też wróciła na miejsce podobnie jak z przyjazdem tak i powrót obył się bez jakichkolwiek awarii . Co do Pitera przeczuwałem to ciekawe co tym razem bo chyba gąbki sie już skończyły
pewnie łozyska w przyczepce _________________ Pozdrawiam
Karol13
Terytorium126p Oddział Wielkopolski
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
no i ja wróciłam z Kamilkiem ale zajeb.... było... ja chce jeszcze
Specjalne podziękowania dla Demoniastego i Pauli za nocleg z czwartku na piątek i zarąbistą zabawę do późnej nocy oraz jeszcze większe dla Nowaczusia który poświecił sie dla mnie i sam śpiąc w aucie pozwolił mi spać w namiocie...
Sobote będę odchorowywać pewnie jeszcze przez jakiś czas ale i tak było zarąbiście... zwłaszcza nowaczusiowe wybory miss...
Jesteście naprawdę świetni i niesamowicie było spotkać sie ze starymi znajomymi po rocznej przerwie a przy okazji poznać kolejną masę nowych osób... liczę że ze wszystkimi a nawet w jeszcze większym gronie spotkamy sie za roczek... a może nawet szybciej
Jesteście Kochani buźka jeszcze raz dla wszystkich i wielkie pozdrowienia i podziękowania dla całego Wrocka za naprawdę świetną robotę...
NiKiELeQ tez jest juz w domku ...małe problemy ze sprzegłem mialem pod łodzią ale bezpiecznie odstawiłem Agnieszkę do domku niedługo będą fotki _________________
!!! Projekt Fiat 126p 1.4 JUŻ RUSZYŁ !!!
a ja mam takiego wielkiego kaca i nie tylko po alko ale jakiegos moralnego yyyy co wy mi zrobiliscie w nocy ;P nie no a tak na powaznie swietna impreza wielki szacunek dla wszystkich ktorzy byli odpowiedzialni za organizacje tego zlotu wielka siekierka dla Demona i Fazzora za setki nie przespanych godzin i dopilnowanie wszystkeigo by ten zlot mial rece i nogi i wygladal tak jak mialo to meisjce w sobote wielkie dzieki i szcuneczek dla wszystkich przyjezdnych za to ze nie byli "mnietimi" fajami i przyjechali mimo atrakcji ktore mialy miejsce..mam nadzieje ze spotkamy sie niebawem w tym samym lub wiekszym towarzystwie...pozdrawiam.rOgaL _________________ Happy Hardcor and i feel goOd
--
A teraz zła nowina, na terenie kempingu w sobotę między 16:30 a 18:30 (podczas meczu) został skradziony z domku mój telefon służbowy, czarna Nokia. Sprawa została już zgłoszona na policję, fax z informacją o blokadzie telefonu na podstawie numeru IMEI poszedł już do operatora sieci.
Jeśli byłeś na zlocie i wesz coś o sprawie (np. ktoś kręcił się przy domku 41 daj znać).
Jestem skłonny odkupić telefon, czekam na anonimowy kontakt (GG, SMS z bramki plusa 607 842 865, maxxmail@vp.pl). _________________
Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Nie 26 Sie, 07 18:54, w całości zmieniany 1 raz
zdjecia bardzo fajne maxx`iu i ciesze sie ze zawitaliscie we wrocku i moglismy pobawic sie razem...co do telefonu to wspolczuje i lepiej by ten kto ukradl sie nie znalazl bo z dupy lej po bombie.... _________________ Happy Hardcor and i feel goOd
20:10, Piter jest przed Sieradzem, bez poważniejszych awarii, ale jedzie wolno ze względu na silnik. Jak ktoś ma fotki i nie wie co z nimi zrobić, służę pomocą. _________________
ja takze jestem juz w domu i bardzo duze Podziekowania DLA DEMONA126P , PAULINY ORAZ KRISSA za przenocowanie mnie przed 2 noce pomoc w zrobieniu silnika oraz za zajebistą zabawe przez wszystkie dni które tam spedziłem mam nadzieje ze takze wam choc troche dałem troche rozrywki ?? przez te pare dni czekam na reszte fotek
Ja też jestem w domku a po drodze oprócz zaliczenia rowu na szczęście bez uszkodzeń , wszystko ok , dzięki za fajną bibkę i dzięki dla kolegi z poznania Kaczora za wgniecenie błotnika ,pozdro _________________
Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Pozdrawiam także dziewczynę Bartąqa , która wysłuchała mojego godzinnego monologu o pewnej osobowości zlotu...i nie potem miała siłę wrócić do namiotu Może wrzucisz swoje rysunki na forum... zdawało mi się, że coś tworzyłaś
maxx mi mozesz pomoc fotki wrzucic...ale to jak wroce do domku bo jestem teraz w tomaszowie ryba wie o co chodzi _________________
!!! Projekt Fiat 126p 1.4 JUŻ RUSZYŁ !!!
Zlot był super, poznałem wiele fajnych osób, pozdrawiam wszystkich!!
PS. Czyj jest ten zielony EL z gładkimi zderzakami, tak fest obniżony, bo Cherry sie mało nie spuścił jak go zobaczył _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img]
Heh ja też miałem okazję posłuchać Ryby -fajnie nawijasz chłopie, za to nie zapomne Jak Nowaczek kimał w maluchu - wyglądał jak człowiek guma _________________
Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
co rok jest ciekawiej na Ogolnopolskim ;] 3/4 ludzi nie kojarze i nawet nie wiem jak wygladaja ale itak bylo spoko dawac fotki ludziki bo rogalik sie zezli _________________ Happy Hardcor and i feel goOd