Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Witam, jestem nowy, kilka słów o mnie...
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
czlapek (Justynów/Łódź)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 09 Sty, 12 0:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, mam na imię Piotrek, chociaż znany jestem bardziej jako Człapek (część znajomych nadal nie wie jak mam na imię). Interesuję się muzyką, elektroniką, robotyką itd. Kończę studia inżynierskie na kierunku Elektronika i Telekomunikacja (już od roku Laughing , ale teraz już się chyba uda). Pierwszy raz spotkałem się z Maluchem w wieku lat 7, kiedy to tata kupił takowego na giełdzie a później niestety nastąpiła zmiana samochodu. Szczęśliwym zbiegiem okoliczności stałem się, no może jeszcze nie do końca, właścicielem ciekawego fiacika (jednego z tych Porzuconych Youngtimerów). Po obejrzeniu go z Damiano zapadła decyzja - warto reanimować. Tak więc mam nadzieję, że starczy mi czasu i cierpliwości dla Malacza i niedługo będę mógł go zaprezentować w Teraz My.
Powrót do góry
Bobsley

PostWysłany: Sro 25 Sty, 12 10:54    Temat postu: Jestem nowy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siema mam na imię Artur mieszkam w Łodzi , interesuje się motoryzacja od małego Wink W zasadzie zarejestrowałem się na forum ze względu na swapa którego planuje do malucha 126 z roku 96 . Swap 650-1.1 SPI CCS'a i nie ukrywam że liczę na waszą pomoc Wink Pozdrawiam !
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Sro 25 Sty, 12 11:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siemka Smile

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 25 Sty, 12 14:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bobsley siemanko Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 25 Sty, 12 14:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powitać Smile

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Pawelszczecinek (Szczecinek)

PostWysłany: Pią 24 Lut, 12 18:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich Wink Mam na imię Paweł a na forum nowy nie jestem ale aktywny tak bo czekałem aż wreszcie zawita u mnie maluszek Wink nie jest to w prawdzie pierwszy bo pierwszy to był z 1983r na kremowym wnętrzu i chyba za dolaresy kupiony bo nie miał nawet awaryjnych świateł Mr. Green jeśli się mylę to proszę o poprawienie.

a ta jak to znajomi mówią czerwona strzała mam nadzieję że zagości na dłużej jak nie na dożywocie.

Jestem ze Szczecinka z zachodnio-pomorskiego i dostać tu malca to prawdziwa sztuka i to jeszcze tanio

Jak życie i pieniądze pozwolą to będę starał się pokazywać na zlotach

Pozdrawiam Wink
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pią 24 Lut, 12 19:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No witamy. Very Happy A no na północy polski jest strasznie trudno znaleźć coś dobrego, wiem to po sobie Wink

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 24 Lut, 12 19:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witamy Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
kaczmar (Lubsko)

PostWysłany: Pon 07 Maj, 12 8:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siema Very Happy jestem nowy hmm.. nie dawno postanowiłem sie zarejestrować bardzo często przeglądam sobie forum, nie wiem w sumie czy powinienem się tu odzywać bo jestem chyba najmłodszy tu 17 lat Very Happy nie mam jeszcze malca - ze względu na wiek Very Happy ale planuje coś kupić po 18 Very Happy najpewniej fiat126p 650E hmm Mr. Yellow
Powrót do góry
stopek126p (Toruń)

Future Member
Future Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 07 Maj, 12 9:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam cie w szeregach terytorium nie jestes nahmłodszym uzytkownikiem Mr. Yellow Napewno jest duzo ludzi młodszych od ciebie w klubie Very Happy powodzenia w szukaniu malucha Wink

Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 07 Maj, 12 11:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaczmar, Witam cię w klubie. Dopisz w profilu skąd jesteś i napisz, kiedy osiemnastka, bo ja 2 tyg. przed 18tką kupowałem już drugiego malucha Wink Za tydzień będzie rok, a słyszałem, że maluch, chociaż już nie w moiuch rękach, to nadal jeżdzi.
Chociaż lepiej Brat nie mówić ile ten Fiat ma koni.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 07 Maj, 12 14:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witamy Wink

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 07 Maj, 12 14:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam witam kaczmar ale najmłodszy nie jesteś Razz ja tu chyba jestem najmłodszy a malca mam Smile

652 powody do radoci
Powrót do góry
kaczmar (Lubsko)

PostWysłany: Pon 07 Maj, 12 16:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

haha to dobrze Smile byłe szybko dorwać jakiegoś malca Very Happy bdw. ile lat?
Powrót do góry
Fabi96

PostWysłany: Pon 07 Maj, 12 16:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam kaczmar
też jestem młodszy Razz
v max96 jak te 96 u Ciebie w nicku oznacza rocznik to jesteśmy z tego samego rocznika Smile
Powrót do góry
kaczmar (Lubsko)

PostWysłany: Pon 07 Maj, 12 17:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Też masz swojego malca?
Powrót do góry
Pro100wnik

PostWysłany: Pon 07 Maj, 12 19:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jeszcze się nie przedstawiałem, Daniel, lat 16 jestem ze wsi Turze woj. Mazowieckie. Zawsze zachwycały mnie maluchy i postanowiłem wyremontować jednego, a potem jeździć jak zrobię prawko ;d
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński