Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Wiatm Serdecznie :D

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
marcin_wypych (Wrocław)

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 23:08    Temat postu: Wiatm Serdecznie :D Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiatm wszystkich fanatykow Fiata Very Happy Razz
chcialbym sie przedstawic i pokazac moje autko Very Happy Razz moze nie jest tak "wyczesane" jak wasze ale zawsze to cos:P

Komentarze do autka mile widziane Very Happy Razz
Powrót do góry
Banakil (Rzeszów)

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 23:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może byś tak opisał co tam siedzi? Modyfikacje(ę) Very Happy Uwierz wszyscy będę zainteresowani : D Laughing
Powrót do góry
andrzey (Łódź)

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 23:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie miej kompleksów ;p autko zadbany elegant rally style z tego co widze, moze jakis opis modfikacji? Cos ruszales w silniku?
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 23:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na początek wpisz w profilu skąd jesteś (patrząc na tablice można się domyślić że Wrocław)
no i napisz coś więcej o autku (wiadomo "maluch jaki jest każdy widzi" ale jednak) wiesz, jak buda, i co masz w nim zrobione

i fajnie by było zobaczyć fotki wnętrza Mr. Green

Powrót do góry
Banakil (Rzeszów)

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 23:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale się napowtarzaliśmy Mr. Green
Powrót do góry
marcin_wypych (Wrocław)

PostWysłany: Czw 04 Gru, 08 23:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystko spokojnie i powoli Very Happy
Nazywam sie Marcin (i wlasnie rypnął mnie meteor Very Happy)

Buda to elx z 1999 roku Yyk... troche zdewastowany po poprzednim wlascicielu a mowil ze nie bylo bite ... Sad
fotki wnetrza ? znajdziecie na www.fiat.oz.pl to moa strona Very Happy Razz ale to pełna seria nawet nic nie wyciagniete ze srodka bo to auto ktorym sie poruszam na codzien Very Happy Razz

w silniku ile koni buszuje to nie wiem Very Happy Razz ale siedzi tam 2.5 kg zamach sportowo turystyczny walek swiatka ten cienszy Very Happy Razz (ale i tak idzie dobrze) splanowana glowica i to wszystko Very Happy Razz

maluch stoi na standardowych felgach a rally style to moja pasja Very Happy Razz
jak by kto sie chcial poscigac to w niedziele na niskie laki Very Happy
wpisowe 80 zl:( ale zabawy sporo Very Happy Razz siedze tam jako jeden z organizatorow Very Happy
komentowac Very Happy
Podziekował Razz
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 05 Gru, 08 0:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widać, ze po remonciku Smile Dbaj, trenuj, informuj Smile powodzonka !

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 05 Gru, 08 10:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szału to wielkiego nie ma, no ale to zawsze malczan po przeróbkach Smile

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 05 Gru, 08 10:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to ja tez witam:)

maluszek trawiasty jak i moj Razz
no szalu nie ma, ale jakiejs wiochy tez nie:)

ps. dlaczego tak duzo ludzi w wROCKa jest, a w zgolu tylko ja -,-

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 05 Gru, 08 11:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Harnas no to dawaj przeprowadzaj się do wro Very Happy hehe
sry za OT

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

Pochwał: 6

PostWysłany: Pią 05 Gru, 08 13:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wg mnie to całkiem przyzwoity maluszek... wystarczyło by tylko koła zmienić i od razu nabrało by innego "oblicza" Smile
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 05 Gru, 08 16:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No no zacny maluszek Very Happy EL praktycznie jak kazdy inny,ale zawsze cos w nim podłubane...........
kolorek miodzio Wink dbaj o niego dbaj barty szacunku Very Happy

P.s jakies wieksze modyfikacje beda w maluszku czy raczej nie??? pozdrawiam

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński