Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Warszawa i okolice
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
Kaktuho (100-lyca)

PostWysłany: Pią 04 Wrz, 09 13:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowaczek i nie ma problemu... zrobi się dwie klasy i po sprawie... w 100lyca squadzie są dwa swapy wiec nie ma problemu o rywalizacje Smile
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 04 Wrz, 09 17:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no dobra ewentualne załozenia ze moje baby bedzie spełniało wszystkie parametry ale bedzie miec naciecia na tłokach to bede dopuszczony czy nie bardzo ?? Very Happy

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Porthos (Głosków/ pod Wawą)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 04 Wrz, 09 18:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stasiu126p napisał:
no dobra ewentualne załozenia ze moje baby bedzie spełniało wszystkie parametry ale bedzie miec naciecia na tłokach to bede dopuszczony czy nie bardzo ?? Very Happy

szumu wielkiego z tego się nie będzie przecież robiło Smile chodzi o to aby nie było wyścigu zbrojeń, tylko silniki które z założenia są bardzo podobne osiągami i kosztem.

Edit : Poprawiłem regulamin. Smile

Każdy może zaproponować jakieś jego modyfikacje, to jest sprawa otwarta Smile
Powrót do góry
Kaktuho (100-lyca)

PostWysłany: Pią 04 Wrz, 09 20:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmmm ale nie ma tam słowa o tym czy można mieć car audio bo ja demontował nie będę Smile
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 05 Wrz, 09 23:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez nie mam zamiaru demontowac jak cos Devil

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 08 Wrz, 09 11:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nasze najbliższe opcje na spoty :

12 lub 13 wrzesień - wizyta na torze Słomczyn - zawody Szayowozów

15 wrzesien - SuperSpirnt pod stadionem X lecia. - z tego co wiem to będzie startowac : Porthos, Kaktuho, Itchy - może ktoś jeszcze ?
Powrót do góry
Wi$niA (z pierwszego tłoczenia)

Member
Member

PostWysłany: Wto 08 Wrz, 09 18:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze Sobiego wyciagne na 15 pod stadion
Studi (100lyca Squad - grupa Mazowsze)

PostWysłany: Pon 21 Wrz, 09 11:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Stolice i okolice Smile w końcu aktywowali mi te konto Smile Teraz może policzymy ile będzie maluchów 29.09.09r ?? mówili nam ze jak będzie 5 maluszków to zrobią nam własna klasę/grupę a z tego co liczę będą juz cztery 126p
Powrót do góry
itchy (Brześce)

PostWysłany: Pon 21 Wrz, 09 11:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja
porthos
padalec?
kaktuho
studi
matey?
doman+czarnykot?
trukawki?
jakis super kolo co byl ostatnio i sie patrzyl( ten od trucka)

PostWysłany: Pon 21 Wrz, 09 12:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja postaram się byc za wszelką cenę, ale jak mi sie okaze ze silnik nie odpali albo cokolwiek to juz nie zdążę nic poradzic
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 21 Wrz, 09 14:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja będę bankowo, nawet kasków z auta nie wyjmuję Very Happy

A ten gość od trucka to kto ? Piłat ?

Studi - jak się zbierze 5 aut to będzie klasa w rallysprintach, w supersprintach wystarczy ze we wszystkich eliminacjach zbierze się 5 maluchów i jest klasa, więc brakuje nam 2 aut i będzie mozna walczyć o Puchar w klasie "0" Supersprintów Smile. Poza tym wszyscy maluchowcy sa klasyfikowani w klasie RWD, więc mamy dwie szanse Smile
Powrót do góry
Kaktuho (100-lyca)

PostWysłany: Wto 22 Wrz, 09 11:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to w sumie niewiele nam brakuje... 4 malce już są bankowo wiec myślę ze jeden to się jakoś dobije z tych co obiecali wpaść Smile.... ja w każdym razie startuje nawet jakbym miał biedrone pchać po torze Smile
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 22 Wrz, 09 14:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nasze fotki z Supersprintu 15.IX.2009 :

Powrót do góry
padalec007

PostWysłany: Wto 22 Wrz, 09 14:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i3 w kasku wygląda... jakos nienaturalnie
Powrót do góry
Wi$niA (z pierwszego tłoczenia)

Member
Member

PostWysłany: Wto 22 Wrz, 09 16:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eee fotki kozak 1 i 5 w fajnie uchwycone Faja

PostWysłany: Wto 22 Wrz, 09 17:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rysunek próby :

Powrót do góry

PostWysłany: Czw 01 Paź, 09 8:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

[center]Ważne ogłoszenie ! [/center]

AK Centrum i jego prezes Pan Witold Pruszyński wychodzi do nas, maluchowców z super propozycją :
Każdy KJS w każdym KJS-e w którym stawi się 5 maluchów, czyli zbierze się klasa wpisowe będzie wynosiło : 1zł !! - normalnie wpisowe wynosi 150zł.

Jest to dla nas niesamowita okazja aby startować bez niewiadomo jakich kosztów - nie możemy tego zmarnować. W tym roku AK Centrum robi jeszcze pare imprez więc musimy się jakoś ustawić i wystartowac Smile

A kolejna sprawa - z Kaktuhem wykombinowaliśmy że na którejś eliminacji zamienimy sie autami - zobaczymy jak nam pójdzie, to moze być ciekawe Smile
Powrót do góry
itchy (Brześce)

PostWysłany: Sob 02 Sty, 10 23:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trening - jednostka wojskowa Góra Kalwaria godzina 13.00 dnia 03.01.2010r.

Z większością ludu rozmawiałem w tej sprawie. Chodzi o lekkie trening na śniegu - przy okazji połączony z robieniem zdjęć i filmików.
Przewidywany czas to 1-2h jeżdzenia i kupa śmiechu Very Happy

Do jutra do 11tej niech każdy sie określi czy jedzie, czy zostaje.
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński