Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Walentynki tuż, tuż

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
M_Jedrzejczak666

PostWysłany: Sro 03 Lut, 10 17:15    Temat postu: Walentynki tuż, tuż Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Walentynki się zbliżaja...więc bedzie trzeba opróżnić kieszenie Smile Kto się pochwali co chce kupić lub może już kupił... Smile
Powrót do góry
Goofy1202 (Głowno)

PostWysłany: Sro 03 Lut, 10 18:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja standardowo karta walentynkowa, czekoladki i czerwona roza Smile w tym roku moja love odwioze na egzamin 14 lutego poczekam i zabieram na lodowisko oraz na jakis pyszny posilek Wink

Powrót do góry
machi (Ostrów k. Włoszczowy)

PostWysłany: Sro 03 Lut, 10 18:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja takiego "problemu" nie mam, nie wiem czy sie smiać czy płakać Question
Powrót do góry
Goofy1202 (Głowno)

PostWysłany: Sro 03 Lut, 10 18:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Machi na dwoje babka wrozyla. ja sobie kiedys myslalem ze to jak ma sie dziewczyne to kase trzeba wydawac ale kurcze autentycznie nie skapie kasy Smile uwielbiam gdy sie usmiechnie ze zwyklego kwiatka Smile szukaj a znajdziesz Smile ja do 18 roku zycia nie mialem kobitki a teraz od poltora roku z jedna i ta sama nieprzerwanie Smile zatem do roboty chlopie Wink

Powrót do góry
machi (Ostrów k. Włoszczowy)

PostWysłany: Sro 03 Lut, 10 18:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

He he dzięki Pomógł
Powrót do góry
M_Jedrzejczak666

PostWysłany: Sro 03 Lut, 10 20:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widze ze podoba wam sie temat Smile ja kupuje jakis lancuszek 5 roz i kartke:) a ten tematzrobilem po to gdyby ktos nie wiedzial co kupic:)
Powrót do góry
Goofy1202 (Głowno)

PostWysłany: Sro 03 Lut, 10 20:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lancuszek byl przerabiany SmileSmile ale M_Jedrzejczak666 jesli jeszcze nie obrales typu na lancuszek to moge z mila checia Ci polecic kazacki zestaw Smile lancuszek i przywieszka Smile na komplet z przesylkami wydalem tylko 45 zl o ile sie nie myle Smile i szybko przychodza wiec mozesz jeszcze zdarzyc Very Happy ten zestaw o ktorym mowie zrobil na mojej kobiecie super wrazenie Smile dlatego szczerze polecam Smile

Powrót do góry
M_Jedrzejczak666

PostWysłany: Sro 03 Lut, 10 20:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no zobacze dzieki Laughing
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 05 Lut, 10 0:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JA tam nic w tym roku nie kupuje bo nie mam Kobitki jak na razie ale może kto wie do walentynek sie uda akurat z którąś Mr. Green

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
kropek

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 05 Lut, 10 7:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam problem a z innej strony nie mam ... mianowicie tak moja laska mieszka 170 km ode mnie i ona doskonale wie ze psiego złamanego grosza nie mam bo co mi wpadnie w kieszeń to maluch chłonie a bardziej to ja się spodziewam listu poleconego z zielonymi w środku Rolling Eyes Very Happy ona wszystko rozumie raz jej kwiaty kupiłem to mnie opierd*liła że na nią kase marnuje i że powinienem w malca to wsadzić Mr. Green więc problemu takiego brak a to prędzej ona kase mi podeśle abym miał w co znowu ją topić (maluch) Mr. Green
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 06 Lut, 10 0:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kropek hahaha taki to ma dobrze Very Happy

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Tomash85 (Staszów)

PostWysłany: Nie 07 Lut, 10 12:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A moja kobieta nie lubi Walentynek Razz
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 08 Lut, 10 0:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gdyby ktoś nie wiedział to pracuje w sklepie który sprzedaje czekoladowe wacki, a walentynki to najważniejszy okres w roku więc jeśli ktoś chce mocno zaskoczyć swoją pannę Smile www.RudeFood.pl Mr. Green

Panie najczęściej wstydzą się mówić co kupiły i stąd mówią najczęsciej Wacusie, ale jedna Pani dzowni i mówi: "Prosze Pana właśnie kupiłam, te, nooo, KAPCIE KUTA*KI Very Happy "
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński