| Autor |
Wiadomość |
M_Jedrzejczak666
![]()
|
Wysłany: Sro 03 Lut, 10 17:15 Temat postu: Walentynki tuż, tuż |
|
|
Walentynki się zbliżaja...więc bedzie trzeba opróżnić kieszenie Kto się pochwali co chce kupić lub może już kupił...  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Goofy1202 (Głowno)

|
Wysłany: Sro 03 Lut, 10 18:06 Temat postu: |
|
|
no ja standardowo karta walentynkowa, czekoladki i czerwona roza w tym roku moja love odwioze na egzamin 14 lutego poczekam i zabieram na lodowisko oraz na jakis pyszny posilek  _________________ Fiat 126p EL :D 28.12.1995, prawie jak '96 :P
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
machi (Ostrów k. Włoszczowy)

|
Wysłany: Sro 03 Lut, 10 18:14 Temat postu: |
|
|
Ja takiego "problemu" nie mam, nie wiem czy sie smiać czy płakać  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Goofy1202 (Głowno)

|
Wysłany: Sro 03 Lut, 10 18:24 Temat postu: |
|
|
Machi na dwoje babka wrozyla. ja sobie kiedys myslalem ze to jak ma sie dziewczyne to kase trzeba wydawac ale kurcze autentycznie nie skapie kasy uwielbiam gdy sie usmiechnie ze zwyklego kwiatka szukaj a znajdziesz ja do 18 roku zycia nie mialem kobitki a teraz od poltora roku z jedna i ta sama nieprzerwanie zatem do roboty chlopie  _________________ Fiat 126p EL :D 28.12.1995, prawie jak '96 :P
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
machi (Ostrów k. Włoszczowy)

|
Wysłany: Sro 03 Lut, 10 18:34 Temat postu: |
|
|
He he dzięki  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
M_Jedrzejczak666
![]()
|
Wysłany: Sro 03 Lut, 10 20:09 Temat postu: |
|
|
widze ze podoba wam sie temat ja kupuje jakis lancuszek 5 roz i kartke:) a ten tematzrobilem po to gdyby ktos nie wiedzial co kupic:) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Goofy1202 (Głowno)

|
Wysłany: Sro 03 Lut, 10 20:20 Temat postu: |
|
|
lancuszek byl przerabiany  ale M_Jedrzejczak666 jesli jeszcze nie obrales typu na lancuszek to moge z mila checia Ci polecic kazacki zestaw lancuszek i przywieszka na komplet z przesylkami wydalem tylko 45 zl o ile sie nie myle i szybko przychodza wiec mozesz jeszcze zdarzyc ten zestaw o ktorym mowie zrobil na mojej kobiecie super wrazenie dlatego szczerze polecam  _________________ Fiat 126p EL :D 28.12.1995, prawie jak '96 :P
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
M_Jedrzejczak666
![]()
|
Wysłany: Sro 03 Lut, 10 20:59 Temat postu: |
|
|
no zobacze dzieki  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (Łódź)

Pochwał: 11
1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pią 05 Lut, 10 0:33 Temat postu: |
|
|
JA tam nic w tym roku nie kupuje bo nie mam Kobitki jak na razie ale może kto wie do walentynek sie uda akurat z którąś  _________________

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kropek
 Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pią 05 Lut, 10 7:58 Temat postu: |
|
|
ja mam problem a z innej strony nie mam ... mianowicie tak moja laska mieszka 170 km ode mnie i ona doskonale wie ze psiego złamanego grosza nie mam bo co mi wpadnie w kieszeń to maluch chłonie a bardziej to ja się spodziewam listu poleconego z zielonymi w środku ona wszystko rozumie raz jej kwiaty kupiłem to mnie opierd*liła że na nią kase marnuje i że powinienem w malca to wsadzić więc problemu takiego brak a to prędzej ona kase mi podeśle abym miał w co znowu ją topić (maluch)  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (Łódź)

Pochwał: 11
1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Sob 06 Lut, 10 0:36 Temat postu: |
|
|
kropek hahaha taki to ma dobrze  _________________

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tomash85 (Staszów)

|
Wysłany: Nie 07 Lut, 10 12:54 Temat postu: |
|
|
A moja kobieta nie lubi Walentynek  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m.a.x.x. (Łódź) Site Admin
Pochwał: 2
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Pon 08 Lut, 10 0:21 Temat postu: |
|
|
Gdyby ktoś nie wiedział to pracuje w sklepie który sprzedaje czekoladowe wacki, a walentynki to najważniejszy okres w roku więc jeśli ktoś chce mocno zaskoczyć swoją pannę www.RudeFood.pl
Panie najczęściej wstydzą się mówić co kupiły i stąd mówią najczęsciej Wacusie, ale jedna Pani dzowni i mówi: "Prosze Pana właśnie kupiłam, te, nooo, KAPCIE KUTA*KI " _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|