Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Vena Festiwal Motoryzacji na Fali, Łódź 31 maja 2009
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 15:51    Temat postu: Vena Festiwal Motoryzacji na Fali, Łódź 31 maja 2009 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fun Day – Event Group oraz Aquapark „FALA” zapraszają państwa do udziału w
„Vena Festiwalu Motoryzacji na Fali”

Impreza jest rozwinięciem myśli zeszłorocznego „I Tuning Show na Fali” i odbędzie się w przeddzień dnia dziecka czyli 31 maja 2009 roku w godzinach 10.00 – 18.00 na terenie należącym od największego w tej części Polski Aquaparku „FALA” na al. Unii Lubelskiej 4, położonego w największym w Łodzi i najchętniej odwiedzanym przez Łodzian Parku.

Ogólny zamysł imprezy opiera się o zorganizowanie dużego pikniku motoryzacyjnego, dla osób, klubów i rodzin zamiłowanych w motoryzacji, z całego kraju.

Tematem przewodnim i główną atrakcją dnia są Targi Motoryzacji, Tuningu i Car Audio.

Atrakcjami dodatkowymi imprezy będzie:
-Zlot pojazdów Tuningowych na bezpłatnych miejscach parkingowych Aquaparku (100 miejsc parkingu przyulicznego i 200 miejsc parkingu wydzielonego).

-Dwudniowa towarzysząca impreza paintnball’owa rangi ogólnokrajowej która chcemy by stała się prologiem mistrzostw Polski w tej dyscyplinie, rozgrywana na terenie sąsiadującym z Targami.

-Turnieje w grach wideo o tematyce tuningowej.

-Turnieje w autach zdalnie sterowanych.

-Rozbudowany Tor Quadowy.

-Liczne atrakcje dla najmłodszych zwiedzających ze względu na to, że impreza poprzedza ich święto, oraz dla starszych uczestników.

-DJ grający na żywo.

Przewidujemy również konkursy w kategoriach:

-Najładniejszy Tuning Stylistyczny (głosy od publiczności)
-Najciekawszy Tuning Mechaniczny (głosy od publiczności)
-Najładniej brzmiący wydech
-Najlepszą instalacje Car Audio w kategorii DbDrag (Największe ciśnienie akustyczne wytworzone w aucie.)

Z racji tego że impreza odbywać się będzie w przeddzień „Dnia dziecka” i ma mieć formę pikniku motoryzacyjnego, przewidujemy także wystawienie na teren imprezy odpowiednich rozmiarów punktu gastronomicznego.

Dla osób zwiedzających wstęp na imprezę jak i 300 miejsc zlotowo-parkingowych jest całkowicie bezpłatne.

FUN DAY - Event Group

Borys Szymczak
Marcin Ociński

Przeniesiony do relacji //m.a.x.x.
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 16:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i co wy na to:?: Ustawiamy sie jakosjako klub Question
Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 19:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak dla mnie bomba Smile
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 19:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zobaczymy - jeśli wrzuciłem, to powinienem być Faja

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 21:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bede Wink
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 21:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale ustawiamy sie jako klub i zajeżdżamy kolumną Question Zawsze lepiej by to wyglądało.
Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 23:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lama to mozemy ustalic na spocie w czwartek Smile

a tak wogole masz prawko juz ziomek Razz
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 13 Maj, 09 0:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niech ktoś doda do kalendarium Smile

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Nie 31 Maj, 09 16:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mochu ale dałeś duuupska, nie przyjechałeś buuuuuuuuu Rolling Eyes
a ja spotkałem Pimpqa, Nowaczka, Cinka, Kabzika, Lamę, spoko ekipka Smile
a impreza w miarę, poziom modyfikacji raczej dobry, auta bez zbędnej wiochy i udziwnień
fotki będą...

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Nie 31 Maj, 09 17:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nic nie było...
z tym, że byłem ~14? poprzedni był duzo lepszy, więcej aut i pogoda była znacznie ładniejsza
kilka fotek mam ale nie chce mi sie wrzucać, będą potem.
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 31 Maj, 09 17:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A no i zapomniałem, że z krzysztoferem też się widziałem Wink
Member
Member

PostWysłany: Nie 31 Maj, 09 19:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dali dupy żaden szał, od tyle z tego, że się wszyscy spotkaliśmy.
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 31 Maj, 09 20:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i organizatorzy dziwnie podchodzili do sprawy wpuszczania aut - na jednego Maluszka nie było miejsca ale potem na 3 inne fury było Rolling Eyes
Member
Member

PostWysłany: Nie 31 Maj, 09 21:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

C'est la vie Rolling Eyes
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Nie 31 Maj, 09 22:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JA też byłem. Mało ciekawie. Ale i tak sympatycznie spędziłem czas.

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 31 Maj, 09 22:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aron - miałem jeszcze rano 38 stopni temperatury...
Wpadłem na chwilę dosłownie z temperaturką - zrobiłem kilka zdjęć i pojechałem do domu.
Organizatorzy - jak na taką pogodę to i tak nieźle.
Na zdjęciach brakuje jeszcze chłopaków z Centomanii, Omega Klub - którzy tsali "na zewnątrz", potem przyjechali jeszcze kolesie 3 Audi 100 ( takimi na dobrej feldze nie zburaczonymi ) - wiem, a byłem tylko 45 minut.
Ja tam będę organizacji bronił.
Aron - kto Cię nie wpuścił? Gwarantuję Ci, że za kolejnym razem na pewno zostaniesz wpuszczony !
Moja w tym głowa - "od zaraz" pogadam z osobą, która to organizowała.
Był czerwony Polonez Coupe ??

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Nie 31 Maj, 09 22:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja bylem po 15 wiec w zasadzie pod koniec imprezy. Poloneza nie widziałem.

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 31 Maj, 09 22:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To rzeczywiście już było mizernie. Ja byłem tak naprawdę tez pod koniec bo jakoś od 13.40 do 14.30 ??
Coś takiego.

PostWysłany: Nie 31 Maj, 09 22:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pogoda sie zrypała przed wydechami,ale było całkiem fajnie.

Oraz rodzynek zlotu Smile

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 31 Maj, 09 22:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja byłem praktycznie od początku imprezy, Poldka nie było, a nie wpuszczono Lamy.
A mochu dla ciebie miałem wlepke, teraz musze ją wyprasować bo sie zagięła Confused

Wypatrzyłem się na fotce Banana Razz koszulka w białoczerwone pasy, zaglądam do Poldka
http://img269.imageshack.us/img269/8125/57097565.png

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 31 Maj, 09 22:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gutiego tez nie wpuscili a nie wpuszczał taki młody z brudką
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Nie 31 Maj, 09 22:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie to tam jebie bo nei chciałem sie tam pakowac tyle że mnei aron namówił. A na organizatorów będelachę wykładał bo ja rozumiem, nei ma miejsc OK, ale były i to nei o miejsce chodziło tylko o to kto czym przyjechał, bo nie było powiedziane po moim pytaniu sory nei ma miejsc tylko njapierw czym chce wiechać, skoro bobem to nie ma miejsca, a na kilka innych aut to się jeszcze późneij miejsce znalazło więc jak kładę lachę na takich organizatorów.
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 31 Maj, 09 22:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bo Lama ma serię "absolutną" Devil
Myślałem, że Ciebie nie wpuścili to bym dzwonił, pisał, kołatał do wszelkich drzwi Cool
Się kurwa wlepe w portfelu przechowuje - ja jebe...

Banan126p - Ty tak na serio z tym rodzynkiem zlotu ? Dla mnie to bardziej bobek... Neutral

10 fotek ode mnie. Może wrzucę resztę jutro. Mnie cieszy, że było mniej szajsu, a więcej SAMOCHODÓW -

- Warszawa
- Cytryna DS
- Dodge
- Polonez "FAN'a" cult
- Kadetty C
- I centomania ( oni zawsze nisko szeroko )

A że zdarzają się kały... tego na żadnym zlocie się nie uniknie !

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 31 Maj, 09 22:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ten biały DF to właśnie auto, którym zajechałem na zlot z ziomkiem Smile jest to Fiacior kolegi jarooo od niebiesko białej rajdówki, a lepa raczej przetrzyma i najwyżej wyśle pocztą Smile

i mochu też ma mnie na focie - zjeb po prawo w czapeczce http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6f94fc9102a8e98d.html

PostWysłany: Nie 31 Maj, 09 23:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie gustuje w plastikach Smile Ten car wstawiłem dla jaj jako coś czego nie należy robić Smile
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński