Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Vena Festiwal Motoryzacji na Fali, Łódź 31 maja 2009
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 31 Maj, 09 23:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aron - trzeba było smsa wysłać kurwa...

125p fajne choć zaniedbane.
Kurde wiem kto Was nie wpuścił - dziwne, że to ta sama osoba, która chciała mieć koniecznie moje 126p na zlocie... właściwie nawet nie dziwne, co ciekawe.

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Nie 31 Maj, 09 23:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fiacior będzie robiony bliżej wakacji, balcharka te sprawy, ale wiadomo główną role gra $
i nie krzycz na mnie bo nawet nie miałem twojego tela Razz trudno widzimy się na weteranie Mr. Green

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 01 Cze, 09 10:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Już wiem, czemu Was nie wpuszczono.

- Po pierwsze byliście bardzo późno
- Po drugie w tamtym momencie kompletnie było miejsca
- Po trzecie plac pierwsi zajmowali Ci, którzy wysłali zgłoszenia ( !! ) i przyjechali na czas Mr. Green

Wszystko jasne !

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 01 Cze, 09 13:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy tak późno było raptem 11:10 najpierw sam mówił żebyśmy się zapisali do konkursów a jak chcieliśmy wjechać to nas wyprosił taki z bródką młody ;/
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 01 Cze, 09 16:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

"późno" , "mówił" , "żebyśmy" , "konkursów" , "chcieliśmy" , "wjechać", "bródką" Twisted Evil

Woooooooooooowww ogarniasz polski... wszystko poprawiłem.
Nie wiem co Borys mówił, wiem co powiedział mnie i nie mam prawa mu nie wierzyć. Być może stwierdził, abyście zapisywali się do konkursów publiczności - to raz, a dwa mnie np. prosił aby się nie spóźnił i najpóźniej 9:55 był samochodem pod Falą, bo inaczej mogą być kłopoty z wjechaniem na teren. Jak dla mnie wszystko się zgadza.

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 01 Cze, 09 22:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
Woooooooooooowww ogarniasz polski...

czy ty zawsze sie muszisz przypierdolic do czegos !! widocznie taka twoja natura żal !!
Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 01 Cze, 09 22:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi też się średnio podobało, w gazecie opisali że ok. 80 aut było pokazanych Shocked Tyle to chyba tam przez całą imprezę przewinęło Crazy

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 02 Cze, 09 9:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowaczek - TAK Mr. Green Ot trzymam się zasad.

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 02 Cze, 09 12:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hUBSgrS9f68 [/youtube]

macie filmik tego zajebistego demo cara Smile
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 02 Cze, 09 16:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podobał mi się, bo było to wszystko zrobione na bazie Mercedesa, ale sam nigdy bym tak samochodu nie skrzywdził.
Muzyki to mogę posłuchać sobie audiofilsko w domu.

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 02 Cze, 09 22:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mnie tam szczerze chciało sie zygac od tego basu ale pojazd konkretny Smile
Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 02 Cze, 09 22:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowaczek napisał:
mnie tam szczerze chciało się żygać od tego basu ale pojazd konkretny

AMEN Exclamation Mr. Green
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński