Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
V Ogólnopolski Zlot Małego Fiata - Poznań 2008
Idź do strony 1, 2, 3 ... 20, 21, 22  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
Agnieszka

PostWysłany: Sro 29 Sie, 07 7:43    Temat postu: V Ogólnopolski Zlot Małego Fiata - Poznań 2008 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W czasie wspomnień z tegorocznego zlotu padłą propozycja by następny zlot zorganizowało trójmiasto w jakimś przyjemnym klimatycznym miejscu nad morzem...

powstaje pytanie...

Skorpion i Grajek co Wy na to? jesteście gotowi sie tego podjąć?

i co na to reszta Polski...

Jeśli ktoś ma jeszcze inny ciekawy pomysł lub jest chętny podjąć sie tego niełatwego wyzwania to niech pisze w tym temacie...

piszcie bo trzeba o tym zacząć myśleć już teraz jak co roku zresztą...

i pamiętajcie na mnie zawsze możecie liczyć i pomocną dłoń otrzymacie.
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sro 29 Sie, 07 9:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jestem na tak. Jeżeli chłopaki się zgodzą (w co nie wątpie) to może być najlepszy i najliczniejszy zlot ze wszystkich. W końcu to MY będziemy musieli do nich jechać przez pół, a niektórzy przez całą polskę Wink

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 29 Sie, 07 10:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale postawcie sie w ich sytuacji choc rani oni nie beda tracili 28 h na same przejazny a zobacz w relacjach ile autek do nich przyjechało na 2 trójmiejski zlot 45 Bąków hehehe wiec moze być ciekawie Very Happy
Powrót do góry
Bronek (FSM)

Pochwał: 6

PostWysłany: Sro 29 Sie, 07 13:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Właśnie , miejscówa nad morzem całkiem zachęcająco brzmi, ja bym jechał Smile

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 29 Sie, 07 15:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja chętnie bym powrócił do korzeni. Łódź.
Powrót do góry
animavillis (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 29 Sie, 07 16:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mochu ale ty leniwy jesteś Very Happy

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sro 29 Sie, 07 16:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bez kitu strasznie leniwy potwierdzam Very Happy
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 29 Sie, 07 17:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przecież Mocha i tak nie będzie Mr. Green Mr. Green Mr. Green

PostWysłany: Sro 29 Sie, 07 17:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokladnie !!! Razz w lodzi byl bo mial blisko a do wrocka juz sie nie chcialo ruszyc !!
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 29 Sie, 07 17:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo moze sie boji ze nie dojedzie i bedzie jachac tak dłuo jak... Wink

EDIT: Proponuje POZNAŃ (własnie od soboty rozwarzamy czy nie podjac sie organizacji przyszło rocznego zlotu jesli byli by chetni Wink )
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 29 Sie, 07 22:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem za zlotem nad morzem. Z tego względu, że na Trójmiejski zlot przyjechało tyle Maluchów ile na Ogólnopolski, więc jeśli do trójmiejskich Fiatów dodamy te z całej Polski będziemy mogli liczyć na rekord Very Happy

Poza tym do Trojmiasta mam blisko Very Happy Bo coś koło 650 KM Rolling Eyes Rolling Eyes ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Prezes oddziału
Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 30 Sie, 07 7:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czytam wasze posty i sie zastanawiam nad tym Rolling Eyes

tylko czy naprawdę tyle osób podoła wyzwaniu by dojechać nad morze Question
ostatnio tylke osób pisało, że jedzie na Zvoleń i co Question

porozmawiam jeszcze z kilkoma osobami i zdecyduje (lecz konkretną odpowiedź mógłbym udzielić za dobry miesiąc - mam teraz za dużo na głowie, nawet nie byłem pewny czy wybiorę się do was na tegoroczny zlot)

Pochwał: 4

PostWysłany: Czw 30 Sie, 07 8:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja nie wiem czy bym sie odwazyl jechac az tyle maluchem
Dla scorpiona i grajka respect
Powrót do góry
kapsel

PostWysłany: Czw 30 Sie, 07 9:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bartonq, Ty wymiękasz? Shocked

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 30 Sie, 07 9:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobrze gadacie - jestem leniwiec. Ale na każdym ogólnopolskim byłem, prócz wrocławskiego - tylko na żadnym maluchem Laughing
Powrót do góry
maciekdj (Łódź)

PostWysłany: Czw 30 Sie, 07 9:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

reanimujemy bobera to w 4 godzinki nad morze smigniesz Very Happy
Powrót do góry
bartonq (Katowice)

Pochwał: 4

PostWysłany: Czw 30 Sie, 07 11:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
Dobrze gadacie - jestem leniwiec. Ale na każdym ogólnopolskim byłem, prócz wrocławskiego - tylko na żadnym maluchem Laughing

dobrze to o tobie nie swiadczy mochu Rolling Eyes
Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 30 Sie, 07 13:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

karol S. 126wlkp napisał:
bo moze sie boji ze nie dojedzie i bedzie jachac tak dłuo jak...

karol S. 126wlkp bez nazwisk Very Happy
Powrót do góry
grajek666 (Gdynia)

PostWysłany: Czw 30 Sie, 07 15:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Scorp przekazał mi info, że padł pomysł organizacji V ogólnego u nas w Gdyni. Ja ostatnio nie mam czasu czytac forum - praca i zabrałem sie za blachy w maluchu, ale do rzeczy. Szczerze widze to słabo i juz tłumacze dlaczego:

- Dwa spoty które udało mi się zorganizować z pomoca tutejszej ekipy z Fiat126p.pl są spotkaniami również ludzi których kompletnie nie znamy, a którym zostawiłem zaproszenia za wycieraczką malucha (było prawie 200 takich ulotek). Wrocław to raczej był zlot ludzi z forum, dlatego frekwencja moze mniejsza.

- Tak jak Scorp napomniał, zawsze tak jest ze wszyscy sie deklarują, że przyjada i będą na 100% a na tydzien przed terminem nagle większość nie może. Pozatym juz we Wrocławiu słyszałem głosy zdziwienia, że jesteśmy z nad morza i taki kawał drogi nam się chciało jechać. Na taka podróż trzeba liczyc dwa całe dni samej jazdy, zatem piątek i poniedziałek musi byc wolny na urlopie. Wiec realnie patrząc widze koło 10 aut terytorialnych z Polski Confused a reszta zacznie się tłumaczyc awariami , brakiem kasy lub urlopu. Dokładnie tak było w drugą stronę kiedy to miliśmy jechac większą ekipą z trojmiast ado Wrocławia.

To są główne dwa powody dla których nie bardzo mi sie widzi zlot na wybrzeżu, skoro wiekszość z was jest po drugiej stronie Polski.
Do tego dochądzą inne juz mniejsze sprawy jak:
- problem sponsorów
- organizacji KJSu z AK Orski i Morski
- Camping, który we wakacje ciężko zamówić, a jak już to na gwarantowaną liczbę osób i to za niemałą kase- uroki wybrzeża.
- i sama organizacja: Ja i Scorp to mało, a wiem że chłopaki z fiat126p.pl są mądrzy na forum a przy pomocy spotów ciezko o jakąs ich inicjatywę.
A jednak osoby tu na miejscu będą potrzebne.

Tak więc mimo iż wcześniej sam już o tym myślałem i sprawa jeszcze do przemyślenia, ale obecnie na 90% z przykrością muszę stwierdzić, że przynajmniej ja osobiście muszę zrezygnować z organizacji V ogólnopolskiego zlotu. Nie gniewajcie sie i nie piszcie zaraz w postach, ze to gadanie i tylko mi sie nie chce ( i tak wiem, że tak będzie). Robie spoty i wiem jak cieżko jest z organizacja -ponownie szacunek dla Wrocławia- ale na 10-15 aut szkoda miesięcy pracy.

pozdr
Powrót do góry
Porthos (Głosków/ pod Wawą)

PostWysłany: Czw 30 Sie, 07 15:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja w razie czego bede, czy tu czy tam...a co do odległosci - jak na razie najwiecej zrobilem ~750km w jeden dzien malcem - wlicząjac w to zwiedzanie, odwiedziny rodziny itd Wink

a jezeli jakis malec wytrzyma 200km w trasie, to wytrzyma i 600 - taka moja opinia
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Czw 30 Sie, 07 16:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

grajek666 dobrze gada i dobrym roziwazaniem bylo by zrobienie zlotu gdzies w centrum by kazdy mial w miare blisko Razz albo wroclaw znowu RazzRazzRazz

PostWysłany: Czw 30 Sie, 07 16:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to HollyLodz Cool

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Sob 01 Wrz, 07 8:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W sumie na wybrzeżu byłaby fajna opcja. Może i kawał drogi ale co za przygoda. Obojętnie gdzie będzie zlot, tam pojadę i już Wink

1976 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 01 Wrz, 07 22:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Porthos dobrze pisze. Sam tydzień temu przejechałem jakieś 500km z Zakopanego, zwiedzając Kraków i okoliczne wsie 31 letnim malcem kompletnie bez żadnego przygotowania ( dobra przetarłem szyby i uzupełniłem powietrze w oponach, przyłapaliście mnie Razz ).

Także sam się przekonałem, że fiaciki to porządna myśl techniczna tylko trzeba o nią dbać.

No skoro wybrzeże odpada to pozostaje Poznań lub stara dobra Łódź.
Mnie to jest obojętne, żałuję tylko, że nie mogłem zawitać do wrocka w tym roku Sad
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 01 Wrz, 07 22:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poznan jutro zaczniemy omawiac sprawe, a oficjalny spot w tej sprawie mamy 30 wrzesnia wiec wtedy damy wiecej znac padły narazie dwa terminy, musimy obadac kempingi, teren do KJS-u i pare innych spraw i przedwszyskim sponsorów poszukac, jak ktos moze w czyms pomoc to po 30 wrzesnia na bank chetnie skorzystamy Wink
POzdro 650!
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 20, 21, 22  Następny
Strona 1 z 22

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński