Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Tylnia lampa wstecznego.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
650elx (kowal)

PostWysłany: Czw 28 Sty, 10 15:18    Temat postu: Tylnia lampa wstecznego. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam jestem tu nowy,i mam pytanie co moze być z tylnią lampą wstecznego gdyż ona nie świeci Question .Lampe sprawdzałem na krótko i świeci a gdy podłoncze ją do malucha ona nie świeci Question .prosz o pomoc.Z góry dzięki.
Powrót do góry
krzysztofer00

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Czw 28 Sty, 10 16:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mogą być zaśniedziałe styki we wsuwce przy lampie lub skrzyni
albo spadł przewód z czujnika wstecznego w skrzyni
ew. walnął czujnik
Powrót do góry
Stasiu126p (kowal)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 10

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 28 Sty, 10 18:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam urwany jeden pin przy czujniku i mi tez nie świeci... Rolling Eyes

Dziadek By Stasiu na kanale x)

Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
650elx (kowal)

PostWysłany: Czw 28 Sty, 10 23:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja podejżewam że czujnik wstecznego padł Question lecz może być co innego
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 5

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 29 Sty, 10 0:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro sama lampa świeci no to albo czujnik, albo przewody. Wink Jak by nie było, trzeba się położyć pod auto. Mierniczek i sprawdzić przewody, a jak całe to zmienić czujnik.

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 29 Lip, 10 9:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w ktorym miejscu jest dokladnie ten czujnik ?
u nie prad nie dochodzi do zarowki.

Pochwał: 3

PostWysłany: Czw 29 Lip, 10 13:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czujnik jest w skrzyni biegów kolo lizaka sciagnij ta trójkatnąoslone i bedziesz widział
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński