Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
tylna szyba nie grzeje

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
pyrcio_90 (Racibórz)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 14 Lut, 09 11:46    Temat postu: tylna szyba nie grzeje Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problem,przestała mi grzać tylna szyba,tak nagle,nic nie grzebałem itd Sad przełącznik sprawny,bezpiecznik nie przepalony,lampka na desce nie świeci i szyba się nie nagrzewa...pomocy! Sad

PostWysłany: Sob 14 Lut, 09 11:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sprawdz w bagazniku pod wykladzina tam idzie przewod z konektorem Smile u mnie czerwony w niebieski chyba wchodzi Smile i mialem taki sam problem bo mi sie wlasnie tam rozlaczylo Smile
Czerwony Smile

Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 14 Lut, 09 12:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to by było możliwe,bo podczas jazdy strzeliło Smile sprawdzę Smile

PostWysłany: Sob 14 Lut, 09 22:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak bedzie ok, to sprawdz woltomierzem czy na tylniej szybie masz napiecie przy placzonym, przelaczniki, jak nie to sprawdz czy napiecie dochodzi do wlacznika Smile
Powrót do góry
dawidek198822 (Proboszczowice/Pyskowice)

PostWysłany: Pon 17 Sie, 09 14:34    Temat postu: Jak podłączyć tylną ogrzewaną szybe Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podepne sie pod temat.
Mam eleganta. Najuboższa wersja. Chcę sobie założyć tylna szybe ogrzewaną, tylko nie wiem jak?? co gdzie podłączyć. Przełącznik mam, szybe też mam.
Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 17 Sie, 09 15:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dawidek198822 no to masz wszystko tylko montować Wink
pod tylną kanapą w okolicach wlewu paliwa lub na tylnej półce będziesz miał kabel doprowadzony,
bodajże brązowy zakończony konektorkiem z plastikową zaślepką (ja tak mam)

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry

PostWysłany: Pon 17 Sie, 09 18:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piter19850207 tylko że ja nigdy nie miałem ogrzewanej szyby. Mimo to jest pociągnięty kabel do tej szyby??? dobrze rozumiem? Myślałem że musze sam wszystko pociągnąć od stacyjki. A jakie kable mam podłączyc pod ten przełącznik???
PS:
Mam wszytko a raczej posiadam przełącznik i szybę ale nigdy to nie siedziało w moim elegancie.
Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

PostWysłany: Wto 18 Sie, 09 9:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w obudowie licznika też masz wolne kabelki do dmuchawy i do ogrzewanej szyby, odkęć licznik i powiedz jakie masz tam kolory kabli to ci napisze, który do czego Wink

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry

PostWysłany: Wto 18 Sie, 09 18:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piter19850207 znalazłem ten przewód z tyłu do szyby, a w liczniku też zorientowałem sie że chodzi o kabelki z czego 2 są połączone razem i jest w nich taki brązowy jak na tyle samochodu, taki sam.
thx za pomoc.

PostWysłany: Sro 19 Sie, 09 13:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spoko Very Happy
a dmuchawę masz już podłączoną? bo w liczniku mogą też być kable od dmuchawy Wink

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry

PostWysłany: Sro 19 Sie, 09 20:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak dmuchawę już mam podłączoną od jakiś paru lat.

PostWysłany: Czw 20 Sie, 09 10:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to ok, bo myślałem, że pomyliłeś kable od szyby z kablami od dmuachwy Wink

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński