| Autor |
Wiadomość |
pyrcio_90 (Racibórz)
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Sob 14 Lut, 09 11:46 Temat postu: tylna szyba nie grzeje |
|
|
mam problem,przestała mi grzać tylna szyba,tak nagle,nic nie grzebałem itd przełącznik sprawny,bezpiecznik nie przepalony,lampka na desce nie świeci i szyba się nie nagrzewa...pomocy!  _________________ mogą się śmiać,mogą drwić, ale ja wiem jedno - 126p i tak będzie żyć! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
chybol (Skierniewice)

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pyrcio_90 (Racibórz)
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Sob 14 Lut, 09 12:40 Temat postu: |
|
|
no to by było możliwe,bo podczas jazdy strzeliło sprawdzę  _________________ mogą się śmiać,mogą drwić, ale ja wiem jedno - 126p i tak będzie żyć! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Scout (Łódź)

|
Wysłany: Sob 14 Lut, 09 22:10 Temat postu: |
|
|
jak bedzie ok, to sprawdz woltomierzem czy na tylniej szybie masz napiecie przy placzonym, przelaczniki, jak nie to sprawdz czy napiecie dochodzi do wlacznika  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
dawidek198822 (Proboszczowice/Pyskowice)

|
Wysłany: Pon 17 Sie, 09 14:34 Temat postu: Jak podłączyć tylną ogrzewaną szybe |
|
|
Podepne sie pod temat.
Mam eleganta. Najuboższa wersja. Chcę sobie założyć tylna szybe ogrzewaną, tylko nie wiem jak?? co gdzie podłączyć. Przełącznik mam, szybe też mam. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)
 Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon 17 Sie, 09 15:34 Temat postu: |
|
|
dawidek198822 no to masz wszystko tylko montować
pod tylną kanapą w okolicach wlewu paliwa lub na tylnej półce będziesz miał kabel doprowadzony,
bodajże brązowy zakończony konektorkiem z plastikową zaślepką (ja tak mam) _________________
www.eskadra126p.ugu.pl
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon 17 Sie, 09 18:40 Temat postu: |
|
|
piter19850207 tylko że ja nigdy nie miałem ogrzewanej szyby. Mimo to jest pociągnięty kabel do tej szyby??? dobrze rozumiem? Myślałem że musze sam wszystko pociągnąć od stacyjki. A jakie kable mam podłączyc pod ten przełącznik???
PS:
Mam wszytko a raczej posiadam przełącznik i szybę ale nigdy to nie siedziało w moim elegancie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Wto 18 Sie, 09 9:32 Temat postu: |
|
|
w obudowie licznika też masz wolne kabelki do dmuchawy i do ogrzewanej szyby, odkęć licznik i powiedz jakie masz tam kolory kabli to ci napisze, który do czego  _________________
www.eskadra126p.ugu.pl
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto 18 Sie, 09 18:54 Temat postu: |
|
|
piter19850207 znalazłem ten przewód z tyłu do szyby, a w liczniku też zorientowałem sie że chodzi o kabelki z czego 2 są połączone razem i jest w nich taki brązowy jak na tyle samochodu, taki sam.
thx za pomoc. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Sro 19 Sie, 09 13:22 Temat postu: |
|
|
spoko
a dmuchawę masz już podłączoną? bo w liczniku mogą też być kable od dmuchawy  _________________
www.eskadra126p.ugu.pl
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro 19 Sie, 09 20:21 Temat postu: |
|
|
tak dmuchawę już mam podłączoną od jakiś paru lat. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Czw 20 Sie, 09 10:13 Temat postu: |
|
|
no to ok, bo myślałem, że pomyliłeś kable od szyby z kablami od dmuachwy  _________________
www.eskadra126p.ugu.pl
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|