Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Tuning Show Kraków 2009, albo raczej Tjunink Szoł

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Nie 24 Maj, 09 22:47    Temat postu: Tuning Show Kraków 2009, albo raczej Tjunink Szoł Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dnia 24.05.200 odbyła się kolejna edycja krakowskiego tuning show.
Od razu może przejde do recenzji...
Naprawdę, imprezy zamknięte, w halach, robią się coraz bardziej beznadziejne.
Ogólnie uważam, że tuning show kraków to taka wojna małopolsko-śląska, gdzie tamtejsze kluby walczą o miano lepszego show cara z większą ilością plastiku i neonów.
Aut po germanie jak na lekarstwo, właściwie chyba tylko kremowy cienko reprezentował pomieszanie germana z ze stylem hawajskim i rostem. Był odpicowany Maluszek Cabrio czyli Bosmal, ładny Mini cooper i owszem Polonez z bodykitem, ale wykonany naprawdę fachowo.
Większość aut nie powinna w ogóle wjechać na teren hali - calibry ze zderzakami allegro i rdzą na klapach bagaznika (nie mylić z rostem hodowlanym), calibry ze spoilerami od supry, bmw z odpadającymi naklejkami, czy wynalazki typu wloty na dachu chłodzące lakier lub świecące lusterka... nie zabrakło też golfów które sprawiały wrażenie, że przed chwilą wróciły spod remizy... jednym słowem, można odnieść wrażenie że polska scena tuningowa albo zastygła w miejscu, albo się cofneła. I daje się odnieść wrażenie, że scena małopolska walczy ze sceną śląską, kto ma lepszy bardziej oczojebny showcar.
A najbardziej dobiło mnie zachowanie "białego murzyna"... analizując sytuację uważam, że tatuś zafundował escalade + chrom felgi + talon na paliwo, by synuś i jego elo yoł gangsta ziomy mogły lansować się po całym terenie imprezy z tańczącą na pace panną. Nie to, że jestem zazdrosny, ale takie coś to dla mnie pustka i pusty lans.
Dość wywodów, oceniam impreze 3/6, bo była ładna pogoda i sporo fajnych dziewczyn.
Fotek nie chce mi się polepszać programem, bo impreza zbyt kiepska na takie zabiegi.

Auta które mi się spodobały:
-czerwony kadett c
-Colo na bazie 126p (ale miał wiele nieciekawych akcentów)
-pomarańczowy Bosmal
-Mini cooper
-kremowe CC
-fioletowy Polonez
-no i niech będzie, czarne lupo

KLIKAJ
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński