| Autor |
Wiadomość |
bielas (Grudziądz)
![]()
|
Wysłany: Pią 26 Sie, 11 22:20 Temat postu: tuba LTC model LTC801 |
|
|
| witam tuba jak w temacie chciałbym was prosić o propozycje umiejscowienia tej maszyny grającej w maluszku chodzi o jakieś dyskretne miejsce gdzie nie będzie przeszkadzać wiem że maluszek jest mały ale "tubcia" też jest mała a dokładne jej wymiary to 250x340mm a jej moc to 100W na razie tubka podłączona w domu i daje radę zastępuje narazie subwoofer od creative |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Damiano (Łódź)

Pochwał: 5 Ostrzeżeń: 1
1997 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Pią 26 Sie, 11 22:47 Temat postu: |
|
|
szukałem miejsca na subwoofer w maluchu, albo podłoga z tyłu między fotelem a kanapą, albo kanapa, nic mądrego się nie znajdzie... _________________ Nie ważne czym, ale jak jeździsz...
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
morrek (Łódź)

Pochwał: 17
1991 Fiat 126p SWAP
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arek (Łódź)

Pochwał: 20
1989 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Pią 26 Sie, 11 22:52 Temat postu: |
|
|
albo coś co sie zmieści w przetłoczenie w podłodze pod fotelem _________________
Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bielas (Grudziądz)
![]()
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
loony (Leszno/Wroclove)

|
Wysłany: Sob 27 Sie, 11 10:15 Temat postu: |
|
|
Ale, że chcesz mieć fajny bass w malcu? To wybij sobie z głowy te gówna co podałeś do nich linki To najzwyczajniej w świecie nie zrobi basu i tyle. Albo ładujesz skrzynie na kanape albo jeździsz bez basu. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bielas (Grudziądz)
![]()
|
Wysłany: Sob 27 Sie, 11 10:23 Temat postu: |
|
|
| nie chodzi mi żeby w promieniu 1km było mnie słychać i nie chce wybić szyb od basu chodzi mi żeby był jakiś tam bas w miare a nie pryp pryb z satelitek |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
loony (Leszno/Wroclove)

|
Wysłany: Sob 27 Sie, 11 10:26 Temat postu: |
|
|
Ale z tego co podałeś będzie pierdzenie jak z 20wattowego głośniczka. Ale mniejsza, rób jak chcesz Ja tylko mówię jak jest, a wiem, że jest do dupy z własnego doświadczenia. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bielas (Grudziądz)
![]()
|
Wysłany: Sob 27 Sie, 11 10:34 Temat postu: |
|
|
| aham chyba że tak, więc pozostaje mi uppchnąć moje ltc na kanapie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adam (Pabianice)

Pochwał: 1
1992 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Czw 01 Wrz, 11 14:37 Temat postu: |
|
|
jest inne rozwiązanie. ale troszke więcej jest z tym roboty... chcesz wiedzieć więcej to pisz PW. Bo to moj tajny projekt jest tez  _________________ Zero smutków, zero złoci, wyjebane po całoci...
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|