Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
tuba LTC model LTC801

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
bielas (Grudziądz)

PostWysłany: Pią 26 Sie, 11 22:20    Temat postu: tuba LTC model LTC801 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam tuba jak w temacie chciałbym was prosić o propozycje umiejscowienia tej maszyny grającej w maluszku chodzi o jakieś dyskretne miejsce gdzie nie będzie przeszkadzać wiem że maluszek jest mały ale "tubcia" też jest mała a dokładne jej wymiary to 250x340mm a jej moc to 100W na razie tubka podłączona w domu i daje radę zastępuje narazie subwoofer od creative
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 26 Sie, 11 22:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szukałem miejsca na subwoofer w maluchu, albo podłoga z tyłu między fotelem a kanapą, albo kanapa, nic mądrego się nie znajdzie...

Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 26 Sie, 11 22:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrób zabudowę bagażnika Very Happy

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 26 Sie, 11 22:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

albo coś co sie zmieści w przetłoczenie w podłodze pod fotelem

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
bielas (Grudziądz)

PostWysłany: Sob 27 Sie, 11 9:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

głównie chodziło mi o niezajmowanie mi tylniej kanapy oraz nie zasłanianie mi widoku z tyłu więc teraz nasuwa mi się pomysł na wsadzenie suba pod siedzenie i teraz się was spytam czy to wejdzie mi pod fotel
http://allegro.pl/aktywna-skrzynia-basowa-pod-siedzenie-peiying-200w-i1777851173.html
jeszcze jedno że z tyłu jest pusto planuje zakupić coś takiego http://allegro.pl/kolumny-glosniki-peiying-py-aq694c-obudowy-i1787566458.html
Powrót do góry
loony (Leszno/Wroclove)

PostWysłany: Sob 27 Sie, 11 10:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale, że chcesz mieć fajny bass w malcu? To wybij sobie z głowy te gówna co podałeś do nich linki Smile To najzwyczajniej w świecie nie zrobi basu i tyle. Albo ładujesz skrzynie na kanape albo jeździsz bez basu.
Powrót do góry
bielas (Grudziądz)

PostWysłany: Sob 27 Sie, 11 10:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie chodzi mi żeby w promieniu 1km było mnie słychać i nie chce wybić szyb od basu chodzi mi żeby był jakiś tam bas w miare a nie pryp pryb z satelitek
Powrót do góry
loony (Leszno/Wroclove)

PostWysłany: Sob 27 Sie, 11 10:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale z tego co podałeś będzie pierdzenie jak z 20wattowego głośniczka. Ale mniejsza, rób jak chcesz Smile Ja tylko mówię jak jest, a wiem, że jest do dupy z własnego doświadczenia.
Powrót do góry
bielas (Grudziądz)

PostWysłany: Sob 27 Sie, 11 10:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aham chyba że tak, więc pozostaje mi uppchnąć moje ltc na kanapie
Powrót do góry
Adam (Pabianice)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 01 Wrz, 11 14:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest inne rozwiązanie. ale troszke więcej jest z tym roboty... chcesz wiedzieć więcej to pisz PW. Bo to moj tajny projekt jest tez XD
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński