Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Trójmiasto i okolice.
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 23 Sie, 10 18:40    Temat postu: Trójmiasto i okolice. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mini spot z pumexem i kapslem. Przyjechali i przykleili mi co nieco: Cool

Miałem jeszcze na fotach auto pumexa, ale nie wrzucam bo się złościł będzie. Twisted Evil

Tak poza tym to pomorskie jeszcze w ogóle żyje, czy maluchy mój i pumexa są ostatnimi?

Ostatnio zmieniony przez kaszlak_maniak dnia Pon 23 Sie, 10 18:55, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 23 Sie, 10 18:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

popraw zdjecia Wink

Zrobione Wink //kaszlak_maniak

PostWysłany: Nie 26 Wrz, 10 10:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam witam!

Czy ekipa Trojmiasto jeszcze w ogole istnieje?? Czy jak ze Scorpionem odpuściliśmy to juz nic sie nie dzieje na pomorzu? Chętnie bym pooglądał jakies Wasze rarytasy jak za dawnych dobrch czasów.

pozdr.
grajek
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 26 Wrz, 10 17:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tu na terytorium poza mną już chyba nikogo z pomorza nie ma. Z fiat126p.pl też już dawno z nikim się nie widziałem (ostatnio tylko spotkałem przypadkiem błażeja), a na rezerwie jest nas trzech i prawdopodobnie dojdzie jeszcze jeden maluch, ostatnio nawet udało się zrobić garażowego spota, ale generalnie na tle innych rejonów to cienizna u nas jest. Co to znaczy Scorpion odpuścił? Też sprzedał samochód?

PostWysłany: Nie 23 Sty, 11 17:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zawsze jestem jeszcze ja Wink Witam panów z czerwonym k-shellem 96'. Mieszkam w Gdyni i fajnie by było zorganizować jakiś zlocik w okolicy Wink
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Nie 23 Sty, 11 18:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja do Gdańska mam ok.100km Faja ale brak prawka Rolling Eyes
często jestem w straszynie albo Starogardzie Razz kojarzycie ? Very Happy

PostWysłany: Nie 23 Sty, 11 20:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A kojarzę, kojarzę Wink W Straszynie chyba jakiś pałac jest o ile mnie pamięć nie myli... ;p
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 24 Sty, 11 14:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W straszynie mieszka Bobi, ale on o swoim maluchu chyba już zapomniał bo pochłonęła go praca... Rolling Eyes Jak wrócił z ogólnopolskiego z Bydgoszczy z rozdupconą głowicą, tak jeszcze nic przy nim nie robił i auto stoi i gnije tylko... A szkoda.

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 24 Sty, 11 21:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaszlak_maniak co takiego ??
Nie no kutwa ja mu dam w Toruniu sie pewnie menda nie pojawi Rolling Eyes

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 24 Sty, 11 22:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak jak mówię. Widziałem go jakieś hmmm... pół roku temu? I jak gadaliśmy, to mówił mi, że od tamtego czasu nic jeszcze w aucie nie ruszał, bo nie miał na to czasu. Tyle że wtedy jeszcze stał chociaż w garażu, a teraz z tego co wiem (może to tylko plotki) auto gnije sobie na podwórku.

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 06 Lut, 11 21:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

12.02.2011 (Sobota) godz. 19.00 spot w Gdańsku na parkingu Galerii Przymorze (nie pomylić przypadkiem z galerią Bałtycką). Nawet będą jakieś 126p, więc warto przyjechać.

PostWysłany: Pon 07 Lut, 11 22:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 07 Lut, 11 22:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No cześć!

PostWysłany: Czw 10 Lut, 11 1:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaszlak_maniak napisał:
12.02.2011 (Sobota) godz. 19.00 spot w Gdańsku na parkingu Galerii Przymorze (nie pomylić przypadkiem z galerią Bałtycką). Nawet będą jakieś 126p, więc warto przyjechać.

daleko nie mam, więc jeżeli czas pozwoli, to może wpadnę Smile
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 13 Lut, 11 2:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moje tragiczne zdjęcia. Niby robione aparatem, a wyglądają jakby były robione telefonem. Nie umiem robić zdjęć w nocy czy przy sztucznym oświetleniu. Rolling Eyes

PostWysłany: Nie 13 Lut, 11 11:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widze ze nawet sporo was bylo nastepnym raz i ja sie pojawie
Powrót do góry
misieq1992 (Ostrołęka)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 13 Lut, 11 12:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cool bardzo fajne foteczki możne w lipcu sierpniu będzie w trójmieście jakis spot?
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 13 Lut, 11 15:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nooo ładna frekfencja Smile

Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 13 Lut, 11 15:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W planach jest, aby spot był cyklicznie np. w pierwszą albo drugą sobotę miesiąca, zawsze w tym samym miejscu i o tej samej godzinie. Mam nadzieję, że to wypali.

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 13 Lut, 11 16:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaszlak_maniak werbuj ludzi na Terytorium Smile pomorze odżyje Smile

Powrót do góry
fiat

PostWysłany: Nie 13 Lut, 11 18:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja sie pisze
Powrót do góry
pumex (Gdańsk)

PostWysłany: Pią 25 Lut, 11 20:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najbliższy spot odbędzie się 12 marca, i docelowo będziemy spotykać się w każdą drugą sobotę miesiąca - póki co właśnie w tym miejscu, a jak się ociepli to będzie można pomyśleć o jakimś grillowaniu albo przynajmniej jakimś miejscu na powietrzu.

Więcej info o spocie: http://www.rezerwa126p.pl/index.php/component/content/article/11-zloty-i-spoty/69-marcowy-spot-w-trojmiecie-12-marca-2011

Zapraszamy wszystkich serdecznie, myślę że każdy kto był ostatnio potwierdzi że było super Mr. Green
Powrót do góry
fiat

PostWysłany: Pią 25 Lut, 11 22:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie bylem ostatnio ale teraz przyjade napewno
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 12 Mar, 11 13:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dla przypomnienia dziś tj. 12.03.2011 (Sobota) godz. 19.00 spot w Gdańsku, na parkingu Galerii Przymorze (dla nie znających Gdańska, nie pomylić przypadkiem z Galerią Bałtycką). Będą nawet maluchy, więc warto przyjechać.

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 13 Mar, 11 12:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Foty pumexa: http://www.rezerwa126p.pl...e+12+marca+2011

Dzięki wszystkim którzy byli, i widzimy się 9 kwietnia ;]

Foty curka.

https://picasaweb.google.com/curek88/Zlot126p12Marzec2011Gdansk

Żałować, że się nie było.
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński