Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
tłumik swap

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> SWAP Center
Autor Wiadomość
Lucas621p

PostWysłany: Wto 29 Lis, 11 20:33    Temat postu: tłumik swap Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam nam pytanie odpaliłem swojego swapa i jest następujący problem chodzi jak czołg za głośno mam założony środkowy tłumik od poloneza czy macie jakieś pomysły tylko że ja mam tłumik z tej samej strony co w zwykłym maluchu
Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 29 Lis, 11 20:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tez mam z tej samej strony co maluch i mam ostatni tłumik od polda starego typu.

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
guti (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 3

1987 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 29 Lis, 11 20:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam u siebie pierwszy tłumik z tavrii przelotowy jakiejś tragedii niema ale cicho też nie jest
Powrót do góry
Lucas621p

PostWysłany: Wto 29 Lis, 11 20:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ten końcowy od poldka to jaki efekt?
Powrót do góry
Tomek84 (Łódź,Aleksandrów Ł.)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 29 Lis, 11 20:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam środkowy z uno 1.4, cichy nie jest
Jak chcesz cicho to polecam końcowy z uno 1.0

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 29 Lis, 11 20:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam z uno 1.0 jak jechałem to skrzynia głośniej wyje niż silnik Devil

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Lucas621p

PostWysłany: Wto 29 Lis, 11 21:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok dzięki wszystkim
Powrót do góry
Kret

PostWysłany: Pią 27 Sty, 12 17:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie narzekajcie ja mam traje na pustym wydechu i jest pięknie poza tym nowy silniczek również będzie zaopatrzony w tego typu wydechy najwyżej stoperki do uszu sobie zastosuję Laughing
Powrót do góry
Lucas621p

PostWysłany: Pią 27 Sty, 12 22:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nikt nie narzeka lecz mieszkamy w Polsce i każdy ma jakiegoś życzliwego sąsiada któremu zawsze coś nie spasuje i tylko problemy a po drugie nie chcę zwracać uwagi na siebie takim wynalazkiem bo nie ma jeszcze PJ.
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 27 Sty, 12 22:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak chcesz mieć cicho to pakuj tłumik z uno 1.0, niewiele głośniej niż seryjny malec

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> SWAP Center Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński