Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
The Red Arrow!!!! :D :P
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Szczepan (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 2

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 05 Paź, 10 13:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch sam jesteś chujowy Wink

D'N'B-Dobry bass cały czas Very Happy
Nadworny awanturnik Mr. Green
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 05 Paź, 10 13:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No może jestem. Oglądałem auto na żywo, gadałem z Tobą - siakieś takie pozaprawkowane, ulepione. Jeszcze ta skurwiała klapa czarna i do tego rejestracja w "genialnym" miejscu, dla dobrze widzących.
Jestem na NIE na maxa.
Dla mnie chujowe i tyle.
Spodziewasz sie lizania dupy na forum to ... ZMIEŃ FORUM.
Zaraz Ci ktoś kolejny napisze, że kutasówa. Więc, się nie pień tylko szykuj kasę na ładny remont tego auta.

PostWysłany: Wto 05 Paź, 10 17:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale kutasówa Mr. Green

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 05 Paź, 10 21:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sory ale popieram starszych Very Happy
Nie podoba mi sie,gładkie klapy,robione gładkie klapy mineły jak wakacje i jak widać nadal wracają Rolling Eyes
rejka troche kupiasto zamontowana,nie trzeba było zrobić ładnego wycięcia ?? byłoby o niego lepiej Wink
nic praktycznie nie byłoby widac a takto wsio na wierzchu,auto takimi przeróbkami dużo traci....

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Tomash85 (Staszów)

PostWysłany: Wto 05 Paź, 10 23:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stasiu126p napisał:
,gładkie klapy,robione gładkie klapy mineły jak wakacje i jak widać nadal wracają Rolling Eyes
Tutaj Ci powinni pomyśleć....Chcą mieć gładką klapę niech kupią klapę od ela.A nie pakują szpachli na flowską klapę i to ni z dupy ni z chuja to wygląda
Stasiu126p napisał:
nie trzeba było zrobić ładnego wycięcia ?? byłoby o niego lepiej Wink
Właśnie.By wyglądało ze smakiem.A pooświetlanie tablicy to już porażka na całej linii .
Powrót do góry
seba650 (Skierniewice)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 06 Paź, 10 14:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szczepan4566, proszę powiedź że zrobiłeś to na jakiejś innej klapie niż fabryczna. Rolling Eyes A była taka wyjebana seria. Rolling Eyes

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 06 Paź, 10 16:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze!!!! Maluch nie ma ani grama rdzy ani szpachli może za wyjątkiem klapy ona ma minimum szpachli remont-śmieszni jesteście tyle w tej kwestii !!!!!!!!!!!!!!! Wink
Po drugie !!!! Oryginalna klapa jest zakonserwowana i czeka tylko by ją założyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mr. Green
Po trzecie !!!! Maluch jest mój i ja go robię według własnego uznania !!!!!!!!!!!!!!!! Blee
Po czwarte !!!! On jeździ na co dzień a nie stoi w garażu jakiś zabytek od pół roku nic nie robię wsiadam i jadę !!!!!!!!! Mr. Green
Po piąte !!!! Nie umiesz patrzeć na siebie to nie krytykuj innych !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile
Po szóste !!!! Mochja ci nie cisnę bo ja się nie będę bawił w takie sprawy jesteś spaczony trudno takie życie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wink
Po siódme !!!! Mam gdzieś wasze zdanie mi się podoba taki jaki jest KROPKA !!!!!!!!!!!!!!!
Po dziewiąte !!!! Nie chce się z wami kłócić ale sami zaczęliście sypać takie hasła !! Wink

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 06 Paź, 10 21:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Masz w dupie zdanie forumowiczów - poproś o usunięcie z forum.
Maluch nie ma ani grama szpachli - tak się składa że mam miernik elektroniczny. BARDZO dokładny, profi lakierniczy.
Wpadnę kiedyś na spota się pobawić.

Spaczenie w formie utrzymania aut w stanie fabrycznym jest jak najbardziej na miejscu.

Niech fabryczna klapa nie czeka na założenie - po prostu ją załóż.

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 06 Paź, 10 21:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch warto sie wysilać ?
Szczepan4566 widac ze
Moch napisał:
Masz w dupie zdanie forumowiczów

wiec po co pokazujesz furke i chcesz żebyśmy komentowali ??
Nie potrafisz znieść krytyki ;>??

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
kaszel1510 (Toruń)

PostWysłany: Sro 06 Paź, 10 22:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tam wole być spaczony jak moch że tak powiem Laughing .A co do teamtu chyba po to jest na firum żeby każdy mógł wyrazić swoje zdanie czy to pozytywne czy też negatywne do tego właśnie służy forum.Będą i ciebie chwalić i krytykować ja nie widze na co tu się spinać wiadomo auto robisz pod siebie i swój gust no ale wysłuchać krytyki też można może to coś zmieni i wyjdzie na dobre autu.Ja tam czarnych klap nie tępie co prawda moda na nie chyaba już przemija jeżeli chcesz czarną klape może przymierz na nią rejke Question .Będzie o wiele lepiej wyglądać bo narazie jest tak goło tyle ode mnie Smile
Powrót do góry
Szczepan (Łódź)

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 07 Paź, 10 8:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ok nie podoba wam się trudno mi się podoba. Nie mam waszego zdania w dupie tylko mi chodziło o takie teksy jak:
Milten napisał:
Ale kutasówa Mr. Green

Moch napisał:
chujowo na maxa.

Moch proszę bardzo czekam z niecierpliwieniem aż przyjdziesz z tym miernikiem bo nie wiesz co mówisz Wink
Stasiu126p potrafię znieść ale takich teksów nie lubię jak wyżej ja im tak nie pisze a oni zaczynają i tyle.

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 07 Paź, 10 8:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szczepan4566 napisał:
[...]ja im tak nie pisze a oni zaczynają i tyle.

MAMOOOOOOOOOOOOOO, TATOOOOOOOOOOO - ONI ZACZYNAJĄ ZE MNĄ.
Widac ile masz lat Rolling Eyes

Przyjmij krytyke jak mężczyzna, szukaj innych dróg modyfikacji.

Czemu ten samochód ma czarne jak smoła szyby, kiepskie koło, zawieszenie z Tarpana ?

To co w niego włożyłeś, a napracowałeś się w sumie - mogło stworzyć świetny wóz.

PostWysłany: Czw 07 Paź, 10 13:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szczepan4566 napisał:
Po drugie !!!! Oryginalna klapa jest zakonserwowana i czeka tylko by ją założyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Łe, to sprawa do uratowania. Mr. Green

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Czw 07 Paź, 10 15:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ooooooooj nie, ta klapa tutaj nie pasuje.

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 07 Paź, 10 19:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o gustach się nie dyskutuje

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
seba650 (Skierniewice)

PostWysłany: Czw 07 Paź, 10 20:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o gustach się nie dyskutuje,ale mój jest zajebisty Laughing Laughing

klapa out i rejka na miejsce. Smile

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 07 Paź, 10 20:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch powiem ci jedno przegiąłeś w tym momencie. Wszyscy komentują a widziałem może ze 3 maluch tych co są specami od wyglądu malców i nie były powalające.
Afiszujecie się jak nie wiem co i ja już się nie odzywam na ten temat.
Większość jest w porządku ale są i wyjątki. Wink

Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 07 Paź, 10 21:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mówię otwarcie - mi się ta klapa nie podoba.
Znacznie fajniej było mu z seryjną.

Szczepan4566 napisał:
Moch napisał:
chujowo na maxa.

Moch proszę bardzo czekam z niecierpliwieniem aż przyjdziesz z tym miernikiem

Ale to mnie rozwaliło Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 08 Paź, 10 0:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

"Wieje sandałem..."

A ja mam w dupie że Ty masz w dupie moje zdanie ale auto w tylnej części nadwozia wygląda kondoniasto i tyle. Zjebaueś kawał dobrego (przynajmniej tak na fotach wyglądał) egzemplarza.

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 08 Paź, 10 7:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szczepan4566 - widziałeś jedynie moje auto na handel.

PostWysłany: Pią 08 Paź, 10 13:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Malec ładny,ale ja tą czarną klapę bym wywalił i założył taką:
http://www.imagic.pl/files//4969/alalalalasjkldf.jpg
Powrót do góry
seba650 (Skierniewice)

PostWysłany: Pią 08 Paź, 10 18:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dawcio650e, toś dojebał Rolling Eyes FABRYCZNA I H*J.

PostWysłany: Pią 08 Paź, 10 18:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na oryginalnej wyglądał najlepiej,ale lepsza klapa rost niż ta czarna Surprised
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pią 08 Paź, 10 21:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

seba650 napisał:
FABRYCZNA I CH*J.

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 16 Paź, 10 21:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I temat ucichł a ja przez ten czas dostałem "miłego" priva od Pana Szczepana Cool
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 4 z 8

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński