Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
The Red Arrow!!!! :D :P
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 23:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mi mówił ,na spocie ,że skrzynia rapid plus silnik turbo i jak zapioł 1 to się prawie zesrał.I bez klatki to on nie jezdzi a ja widziałem na spocie i auto poszerzone nie jest XD Pozdroo
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 0:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trzeba kurwa było zobaczyć na spocie jak był czy ma dziure pod tylnią kanapą i tyle by się wyjaśniło Smile a tak ... śpieszmy się kochać R2 tak szybko się uturbiają haha Twisted Evil
Powrót do góry
mileusz (Łódź)

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 0:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tu jakieś turbo powstaje haha bo ja też słyszałem jak się 1 ''zapina'' to auta nie można opanowac w tym SWAPIE !!!!!!!!!!! HAH
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 0:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na stokach,to my z milkiem każdego znamy co ma coś pod maską,gdzie to turbo tworzysz ???
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 16 Lut, 12 22:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zapisz ten film na dysku

No to patrzcie jak jeździ Maluch Turbo !!!

Bo na żywo Szczepanowego nie zobaczycie Twisted Evil

Haha małe odświeżenie tematu Smile
Powrót do góry
piotrekwielki (Łódź, Przysucha)

Organizator Manu'12
Pochwał: 8

PostWysłany: Czw 16 Lut, 12 22:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no przecież mowa była, że jeździ... pewnie nie jest skończony i dlatego nie pokazuje Rolling Eyes

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 14 Mar, 12 14:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja się pytam gdzie jest ten swap Question Exclamation

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Lizard (Łódź)

PostWysłany: Sro 14 Mar, 12 14:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jak ja się w innym temacie pytałem gdzie jest swap, to mało mnie nie zjedli Wink
And spit it back in the face of you racists
And hypocrites who think the same shit but don't say shit
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 8 z 8

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński