Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ten "Nowszy"

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Driver (Zielona Góra)

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 24 Lis, 11 19:21    Temat postu: Ten "Nowszy" Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I tak jak pisalem wczesniej dzisiaj wstawiam pare zdjec tego "nowszego 93r" ktorego kupilem tydzien temu od starszego pana. Very Happy Plany do niego to seria, gleba i tak jak chlopaki radzili Very Happy szeroka stal bedzie jak narazie zostaje tak jak jest Cool a po zimie zabieram sie do roboty za obydwa Very Happy

Uploaded with ImageShack.us

Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Czw 24 Lis, 11 19:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajne fotele Razz

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 24 Lis, 11 19:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ATS clasic 13" by mu pasowały, ja bym go nie glebił tylko delikatnie obniżyć żeby była równa przerwa miedzy oponą a nadkolem. No i oczywiście porządna polerka Cool

Powrót do góry
Driver (Zielona Góra)

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 24 Lis, 11 19:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fotele kozackie heh Very Happy no i samochodzik nie umyty do zdjec sorki Very Happy
Powrót do góry
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 24 Lis, 11 19:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fotele są normalne, to zwykłe karkołamacze z zagłówkami, tylko wszystko jest w pokrowcach
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Czw 24 Lis, 11 19:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie to są lotniki. Chodziło mi o te ciekawe szycie Mr. Green

Future Member
Future Member
Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 24 Lis, 11 19:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lotniki są inne, ale to też nie są intergorciny
Powrót do góry
Magneto (Mazury)

PostWysłany: Czw 24 Lis, 11 19:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lotniki to nie są na pewno. bo mam na stanie takie i są zupełnie inne Wink a maluszek całkiem przyjemny. troszkę zglebić, dać polerkę, jakaś felga i będzie miodzio według mnie Wink
Powrót do góry
Driver (Zielona Góra)

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 24 Lis, 11 19:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To nie są pokrowce to jest oryginalne poszycie fotele są całe bez "zagłowków"
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 24 Lis, 11 20:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

synek co ty wiesz o zabijaniu Razz

to są lotniki "giełdowe" robione przez prywaciarzy ze zwykłych foteli

Powrót do góry
Driver (Zielona Góra)

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 24 Lis, 11 20:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i juz wszystko wiemy heh Very Happy
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 25 Lis, 11 1:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

arek Dokładnie Smile
jak nie wierzycie to go rozprujcie Razz
Tak na poważnie to nie jest taki okropny,lekko w dół i ATS nawet i mu wystarczy Smile
co poprawić to poprawić co ogarnąc to ogarnąc i jeździć cieszyć się nim Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Driver (Zielona Góra)

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 25 Lis, 11 14:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak sie uda to już po nowym roku bedę miał poszerzane kółka i wtedy zobaczymy efekt no i postaram sie go troszq w dół dac Very Happy

A oto zdjęcie, które znalazłem gdzieś w albumach z tego co mój tata mówi to te zdjecie było robione jak ja miałem jakieś 8lat czyli jakieś 12 lat temu Twisted Evil jak widać wymiana sprzęgła a na zdjęciu mój dziadek i tata oraz Maluszek Very Happy
http://imageshack.us/photo/my-images/15/img019ab.jpg/
Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 11 Mar, 12 21:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mmm ? Smile

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
Driver (Zielona Góra)

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 11 Mar, 12 21:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki wielkie podoba mi się Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński