Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Szykować sobie dzień wolny na 30 Października zróbmy spota

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
NiKiEL (Piotrków Trybunalski)

PostWysłany: Sob 09 Paź, 10 0:59    Temat postu: Szykować sobie dzień wolny na 30 Października zróbmy spota Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam

Większość lub mniejszość ludzi z tego forum zna pewnie takiego człowieczka o ksywie "Nowaczek".
No więc żeby nie przedłużać ostatnio się dowiedziałem, że ów ten były klubowicz zmienia stan cywilny...
ma to nastąpić 30 pazdziernika o godzinie 12:50 w USC przy ulicy Pabianickiej 6...
więc mam ogromną prośbę aby zrobić mu miłą niespodziewankę i zjawić się tam maluszkami...

Oczywiście postaram się tam być razem z wami niestety maluch niegotowy więc pojawię się jakimś dupowozem, ale niestety długo nie zabawię bo akurat tego dnia gram jako DJ na osiemnastce...

prośba jest jeszcze taka że może by zrobić jakąś zrzutke i zakupić jakiś symboliczny prezent od całego forum...najlepiej jakby się tym postem zainteresował maxx albo quoter bo widać ze jesteście aktywni na forum...

pozdrawiam

gdyby ktoś chciał się ewentualnie coś jeszcze zapytac to smiało pisac do mnie na gg nawet jak jestem niedostępny...napewno odpisze...

!!! Projekt Fiat 126p 1.4 JUŻ RUSZYŁ !!!
Powrót do góry
Grociu (EL ....K)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 4

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 09 Paź, 10 14:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niestety niewiele osób obecnie aktywnie uczestniczących w życiu forum zna Nowaczka, osobiście postaram się dotrzeć.

PostWysłany: Sob 09 Paź, 10 15:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zna czy nie zna ale mogliby mu zrobić niespodzianke

Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 09 Paź, 10 19:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

różne słyszałem historie z życia forum...
co ja mogę powiedzieć.... tak od serca...
jedni cenią szczerość inni nie... ja sobie ja cenie bo lubie ją słyszec od innych...
tak że...

lece... biegne...
i sądze ze znalazł by sie ktos kto podziela moje zdanie...
piszesz o nas tak nie inaczej....
a później wpadasz na forum i piszesz szykować sobie dzien wolny...
słuchaj... inaczej jak bys zapytał czy sa chętni itp. itd. nie znam Ciebie nie znam Nowaczka...
wiem co słyszałem i raczej podziękuję

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 09 Paź, 10 21:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie tez nie będzie, ale z względów czysto prywatnych.
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 09 Paź, 10 21:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hhee Nikiel to ty żyjesz Wink Laughing Laughing

Niestety odpadam a chętnie znowu bym zawitał do Łodzi Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry

PostWysłany: Sob 09 Paź, 10 22:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Karol13 no a dlaczego miałbym nie życ ?Razz

Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 10 Paź, 10 9:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NiKiEL napisał:
Karol13 no a dlaczego miałbym nie życ ?Razz

Że na tym forum Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 10 Paź, 10 10:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na tym forum to ja tylko przeglądam dział giełda i nic więcej Very Happy

Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 10 Paź, 10 10:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm
Nowaczek zmienia stan cywilny mam mieszane uczucia,a;e to nie moje pole wiec nie interesuje sie tym ;jak czesc osob wie jakie mielismy relacje;ale jak zdaŻe to podjade.
Quoter dobre zdjecie,ktore odzwierciedla wszystko nie trzeba komentowac;nic dodac nic ujac.
Nikiel a moze bys wpasl na spota 16 ?nawet dupowozem;poniewaz nie skonczyles jeszcze malucha?namiary masz; wowczas pogadamy i zbierzemy ekipe jesli beda chetni.co Ty na to ??
i nie bedzie Ci nikt wmawiał ze jak masz dupowoz i malucha w garazu to masz go zaciagnac na zlot
pozdrawiam
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 10 Paź, 10 12:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Piter126p dzieki za zaproszenie na spota ale raczej podziekuję, nie mam ochoty się z co niektórymi dochodzić Wink jak masz życzenie to mozemy sie jakoś spotkac i browarka szczelić Wink

a wracając do nowaczka...to każdy chyba miał z nim jakieś przykre wspomnienia Very Happy ale nie zmienia to faktu ze był kiedyś jednym z nas...tylko ze co niektórzy są bardzo zadufani w sobie...

quoter a po za tym nie mówimy teraz o mnie tylko byłym klubowiczu i jak bys miał troche rozumu to byś zostawił sprawy moje i ter...

Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 10 Paź, 10 16:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no spoko nie widze przeciwksazan;przez m-c w ciagu tyg mnie w lodzi nie bedzie tylko weekendy.
w sumie to mało jest takich chwil w zyciu.30 w sobote??
jak dam rade to bede;zgadamy sie;wyslij mi na pw jakis nr kontaktowy do ciebie;moze byc kom i gg
pozdro
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński