Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
szybko rozładowywuje sie akumulator

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
Machu19 (Piekary Śląskie)

PostWysłany: Sob 01 Lis, 08 14:10    Temat postu: szybko rozładowywuje sie akumulator Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam pewien problem albo i sie myle mianowicie kupiłem sobie nowe radio sony (CDX-GT222) do tego mam wzmacniacz firmy BLOW 140 W oraz 2 głośniki po360 w każdy ale firmy nie znam problem polega na tym że gdy silnik pracuje i słucham głośno muzyki to akumulator powoli mi sie rozładowywuje a gdy słucham na wyłączonym silniki to kilkadziesiąt minut słuchania i koniec z akumulatorem. Jakim może być problem?? prosze o pomoc dodatkowo chciałem dodać że wzmacniacz jest połączony do akumulatora przez wyłącznik czyli nie pobiera cały czas prądu
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 01 Lis, 08 15:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo gdy silnik pracuje to akumulator jest doładowywany to Ci nie pada.

PostWysłany: Sob 01 Lis, 08 15:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Za słaba "moc" dawana przez akumulator.Sprawdź na akumulatorze większym "mocą"
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński