Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Szybko i wsciekle

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Bilo (ERA)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 04 Kwi, 09 14:00    Temat postu: Szybko i wsciekle Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wczoraj bylem na pierwszej premierowej projekcji na 10.30 Wink . w koncu po dwoch dennych czesciach bedacych tylko cieniem pierwszej zrobiono swietny filmik. Kto juz ogladal? Jakie wrazenia?

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 04 Kwi, 09 22:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U mnie w mieście pewnie za miesiąc będzie w kinie Razz

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 04 Kwi, 09 22:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sciaga sie, zobaczymy czy sie postarali Cool

PostWysłany: Sob 04 Kwi, 09 23:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zdecydowanie polecam kino. Tam sa najlepsze odczucia i tylko 15-18 zl. Sciagnac mozna sobie na pozniej. Najlepsza czesc od 2001 roku.

Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 04 Kwi, 09 23:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ech, pamiętam te czasy, to jeszcze podstawówka, jak się pojechało na ATS do Torunia w 2002, a tam bum na neony, aluminiowe spoilery i grafiki... ech, a dzisiaj człowiekowi już to się nie podoba Razz

Pochwał: 11

PostWysłany: Wto 07 Kwi, 09 10:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Harnas napisał:
sciaga sie

Kupuje sie Rolling Eyes

PostWysłany: Sro 08 Kwi, 09 21:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Don omar w jednym z tematow muzycznych z F&F

http://www.wrzuta.pl/audio/atY6MC9kby/don_omar_-_virtual_diva

Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 08 Kwi, 09 21:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Badaleros byli sto procent lepsi, to jak dla mnie takie discopolo made in espania Razz

PostWysłany: Pon 22 Cze, 09 17:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widziałem ten film wczoraj i według mnie jest to najgorsza cześć ze wszystkich. Zbyt mało wątków o samochodach postać Hana była tylko gościnnie i żadnego nawiązania do drugiej części sagi.
Powrót do góry
Patrick (Ciosaniec)

PostWysłany: Pon 22 Cze, 09 17:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z stig jak dla mnie najgorsza z wszystkich częśći.

tak ma wyglądać Wink mam nadzieję że już niedługo Cool
http://www.terytorium126p.pl/forum/post101449.html#101449
Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Pon 22 Cze, 09 21:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Obejzcie druga i porownajcie do tej albo znajdzcie nawiaznia w Tokyo. Pierwsza normalan po pierwszej i nadal sie nie podoba Laughing Laughing

Powrót do góry
stig (Wałbrzych)

PostWysłany: Pon 22 Cze, 09 21:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Normalnie, że się nie podoba:P druga była duża lepsza a faktem jest , że Tokyo drift nie ma nic wspólnego ale było dużo wyścigów i efektów a o to chyba w tych filmach chodzi.
Powrót do góry
kulik (Rybnik)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 22 Cze, 09 21:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i tak jak ma to byc kolejna czesc po tokyo to nie pasuja do siebie
bo z tego co pamietam to w tokyo han ginie w wypadku(wybuchu auta)i do szybko wsciekle by go wskrzesili Rolling Eyes
Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Pon 22 Cze, 09 21:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kulik.... to sie dzieje pomiedzy przed Tokyo.... w filmie tak mozna Laughing

Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 23 Cze, 09 22:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No jestem ciekaw bo trailer zapowiadał odświeżenie gatunku. Poprzednie części były dla mnie coraz gorsze, bo mimo wielu aut, efektów i budżetu nie było widać tam kunsztu włożonego w pracę kierowcy – jednym słowem brakowało tam tego czym wypełniony był klip z Ken Blockiem.

Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 24 Cze, 09 16:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bo Szybcy i Wściekli to królowie prostej z domieszką driftu, taki street, a Block to gymkhana & rally
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński