Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Szukam Właścicela

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
jakubus3

PostWysłany: Pią 13 Sty, 12 12:19    Temat postu: Szukam Właścicela Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, pewien czas temu natrafiłem w okolicy na Białego FL , chciałem wraz z kolegą go wyremontować itp. fiacik stoi pod drzewkiem tak ok 3 lat, bez śladu odpalania, czy tam nawet przestawienia, jedyne co zrobił właściel to zakleił od środka te lusterko trójkątne folią ... Mam numery rejestracyjne pojazdu, i wiem gdzie dokładnie stoi, czy da sie jakoś namierzyć własciela, bez udziału policji/straży miejskiej ? moze ktoś na forum by dał radę ? Pozdrawiam i czekam na szybką odp Wink
Powrót do góry
Jackob (Ostrowiec Świętokrzyski)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 13 Sty, 12 13:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najlepiej to popytaj ludzi w okolicy Surprised
Powrót do góry
kaszel666

Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 13 Sty, 12 13:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak masz znajomości w wydziale komunikacji to po numerach możesz dowiedzieć się kto jest właścicielem i gdzie aktualnie mieszka, a jak nie to jak napisano wyżej ludzi którzy mieszkaj blisko malucha, może coś będą wiedzieć.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński